Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Любов за Рак и Телец днес, Лъвове - давайте го по-полека

Ден на различни видове изкушения, включително сексуални. Може да почувствате силно привличане към човек от противоположния пол, дори непознат.

Овен –
Като цяло настроението ви е много добро и се чувствате доста щастливи и доволни. Енергията и динамизмът, които ви характеризират днес, ще ви дадат необходимия тласък да се впуснете в нови начинания.

Телец – Старайте се да не взимате прибързани решения относно споразумения, които изискват допълнително обмисляне и не забравяйте да планирате внимателно следващите си стъпки. В любовния ви живот нещата вървят гладко и спокойно.

Близнаци –
Останете лоялни към партньора си и не забравяйте да отделите време за него. По този начин нещата ще продължат с по-добър ход. Ако от друга страна сте необвързани, тогава е време да вземете ситуацията в свои ръце.

Рак – Има твърде много недовършени дела, които ви спират в живота и ви е трудно да се съсредоточите върху бъдещето си. Дойде моментът да затворите завинаги вратите към миналото. Това е идеалният ден за среща или романтична вечер с половинката ви, изпълнена с любов и топлина.

Лъв – Днес планетите представят доста сложна и объркваща картина. Събитията се развиват с главоломна скорост и може да се окажете несигурни как точно да реагирате на това развитие. В бързането си да се справите с проблемите, със сигурност ще предизвикате известно напрежение около себе си и дори ще се окажете в противоречие с най-близките си.

Дева – Днес нещата вървят добре на работа и всички проблеми, които са ви притеснявали, най-накрая започват да се разсейват. Планетите са на ваша страна! Отстоявайте това, в което вярвате, защитавайте идеите си.

Везни – Що се отнася до връзката ви, трябва да се научите да обръщате внимание само на най-важното и да не губите времето и енергията си с дребни незначителни подробности. Независимо дали сте във връзка или необвързани, фокусирайте се върху това да се забавлявате добре и да получите това, от което наистина имате нужда.

Скорпион – Отсега нататък се опитайте да не оставяте нещата да се натрупват и в крайна сметка да ви затрупат. Не давайте и сантиметър на никого около вас да влезе в личното ви пространство и не им позволявайте да се намесват в личния ви живот. Те могат само да навредят.

Стрелец – Вие се биете на твърде много фронтове и следователно може да загубите контрол както над себе си, така и над ситуацията. Трябва да си зададете някои приоритети. Разберете кое е най-важното и започнете с това. Можете да решите проблемите си един по един.

Козирог –
Има много неща, които изискват вниманието ви, но не можете да оставите да ви погълнат напълно днес. Дори вие имате своите граници и би било добре да не ги пренебрегвате. Измислете хитра стратегия, действайте методично и се опитайте да избегнете изпадането в крайности или изгарянето на свещта в двата края.

Водолей – Внимавайте да не бъдете отклонени от курса си от някакви временни пречки. Въпросът е да останете верни на идеалите си и да не позволявате на мнението на другите да ви влияе негативно. Изглеждате в добра позиция, за да вземете правилните решения.

Риби – Денят е добър да правите планове за бъдещето. Ако сте необвързани, това е добър ден да се запознаете с нови хора. Осмелете се да излезете от черупката си! Днес се чувствате толкова секси, че всички погледи са вперени във вас!