Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Любов за Везните, радост за Девата

Овен – Добър ден е да сте сред хората, да има динамика около вас. Дори и в уединение вие няма да бъдете откъснати от света: комуникацията ще се измести към виртуалното пространство, а животът в него ще бъде не по-малко интензивен, отколкото в реалността.

Телец –
Вие се чувствате добре в кожата си. Планетите ви защитават, като ви изпращат положителна енергия и положителни събития. Внимавайте да не пропуснете добрата възможност, която ще ви се предостави.

Близнаци – Днес бъдете по-общителни, не избягвайте срещи и разговори. Не се препоръчва да се затваряте в кръга на собствените си проблеми, независимо колко важни ви изглеждат. Също така не бива да смятате, че вашата лична ситуация е уникална и неповторима. Всяка задача ще бъде решена, ако се посъветвате или споделите с някого.

Рак –
През почивните дни забравете за всички грижи и проблеми и отделете свободното си време за себе си и за близките си. Изпълнени сте с енергия и трябва да успеете да я трансформирате и използвате рационално.

Лъв – Възможно е да бъдете изправени пред неочаквани ситуации. Не позволявайте на никой да повлияе на живота ви, но се старайте да бъдете тактични в отношенията си. Не губете излишна енергия, опитайте се да се отпуснете и да си починете.

Дева – Настроени сте идеалистично, но това не ви пречи практично да се справите с проблемите и задачите около вас. Успявате да постигнете баланс във всички области – добро здраве, добри отношения. Очаква ви истинска радост.

Везни –
Старайте се да се срещате с повече хора и да разширите своя социален кръг. Почивните дни ви позволяват да намерите време за деца, приятели, любов, творчески дейности, любимо занимание и най-важното да не бъдете сами.

Скорпион –
Около вас има лица, които ви изпращат объркващи сигнали, но най-добре е да стоите по-близо до стабилни хора, които избягват игричките и знаете за тях, че нямат никакви скрити намерения. Нямате време за губене.

Стрелец – Днес ще разперите крилата си и ще литнете в търсене на забавление. Където и да отидете, ще срещате познати, които ще заредите с положителна енергия. Ще бъдете приятно изненадани от поведението на някой към вас.

Козирог – Вашето настроение е променливо и очаквате някакво чудото да ви извади от монотонността. Все пак ще се намери нещо или някой, който ще ви върне усмивката на лицето. Бъдете по-решителни и предприемете някакви действия за ваше удоволствие.

Водолей –
Звездите ви съветват да използвате този ден за почивка и ако е възможно да е активна. Това е чудесно време, за да се отпуснете, да разговаряте с приятели, да научите новините и в същото време да намерите време за любимите си занимания.

Риби – Вие сте в хармонични отношения със семейството и приятелите си. Насладете се на тази спокойна съпричастност. Успявате да се отървете от проблемите, които пряко влияят на настроението ви. Всички условия са благоприятни, така че използвайте ги максимално.