Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Любовен ден за Рака. Стрелците сбъдват мечтите си

Контролирайте мислите и действията си. Оставете след себе си всички негативни преживявания и чувства. Дръжте се внимателно и спокойно.

Овен – Не допускайте да бъдете манипулирани - днес е възможно изостряне на отношенията с другите и неочаквани конфликти. Няма да се предадете и ще се борите със сила и ентусиазъм за това, което искате. Физическото натоварване ще ви освободи от стреса.

Телец – Не се намирате в настроение за работа, затова се фокусирайте върху най-необходимото. Препоръчително е да стабилизирате емоциите си. Ще трябва да проявите търпение и да забавите малко темпото. Променете начина на реагиране, за да избегнете напрежението.

Близнаци – Освободете се от песимистичните мисли и скоро ще си възвърнете ентусиазма. Останете отворени към знаците, които съдбата изпраща за вас. Трябва да сте нащрек, за да хванете навреме възможностите, които ще възникнат.

Рак – Луната преминавайки през вашия пети дом на творчеството, любовта и децата, предполага да отделите свободно време за тях или за вашите собствени дела. Любовните отношения могат да бъдат нежни и хармонични.

Лъв – Игнорирайте всяка критика, за да не се усложнява животът ви и следвайте това, което сте решили. Ще преодолеете трудностите, защото ще вземете много добри решения, които ще ви помогнат да хармонизирате живота си и да се чувствате по-добре.

Дева – Днешното напрежение може да ви повлияе и да се почувствате объркани от отношението на някой, когото смятате, че познавате добре. Опитайте се да се организирате по-добре, за да имате повече време за себе си.

Везни – Днес особено трудно ще приемате всякаква критика, отправена към вас. Ако имате някакви проблеми от миналото, които да разрешите, направете го възможно най-скоро, за да можете да обърнете страницата.

Скорпион – С тази сила и оптимизъм, които притежавате, винаги знаете как да видите положителната страна на всичко, което ви се случва. И ако добавим към това, че в момента имате Слънцето в знака си, вие сте неудържими. Успех!

Стрелец – Звездите ви зареждат с добра енергия. Ще видите, че животът е по-лесен и ще имате повече възможности за постигане на целите си с онази доза късмет, която ви дава Юпитер. Добро време да подновите мечтите си.

Козирог – Днес ще бъдете по-позитивни от други дни, ще имате увереността, че късметът е на ваша страна, защото ще вярвате в своите възможности и ще приложите това, което искате да постигнете. Избягвайте да влизате в спорове.

Водолей – Днес ще знаете как да се възползвате максимално от най-малките неща, които ви се случват. Време е да излезете от рутината и да имате нови преживявания. Трябва да се съсредоточите и да поемете отговорностите си.

Риби – Днес може да ви се прииска да се изключите от света и да останете насаме с мислите си. Няма да сте в добро настроение за общуване и може да искате да прекарате време в някои самотни дейности. Позволете си го.