Автор
Десислава Недева

Любовен хороскоп за всички зодии - задава се флирт за Лъва

Овен

Положението в работата и у дома е доста напечено, така че едва ли ще ви е до романтични мисли. Опитайте да канализирате натрупаното вътрешно напрежение, за да не го предадете незаслужено на най-близките си. През уикенда отделете време да останете насаме със собствените си мисли и да разчистите малко бъркотията в главата си.



Телец

Телците определено са на любовна вълна още от началото на седмицата, но тя ще се окаже доста натоварена, затова може да отложите страстните изживявания за уикенда. Единствено в сряда може да почувствате леко неразположение, но още на следващия ден ще летите на крилете на любовта, а всички около вас ще ви обсипват с комплименти и ще засилват позитивното усещане в душите ви.

Близнаци

Понеделник и вторник няма да бъдат от най-добрите ви дни, затова по-добре ограничете комуникацията, за да не си създадете повече главоболия, отколкото и без това си имате. С най-голяма сила този съвет важи за отношенията ви с любимия. Мислете преди да говорите, когато сте емоционални, защото думите ви могат да бъдат разтълкувани погрешно.

Рак

През следващите няколко дни ще сте фокусирани повече върху работата, отколкото върху личния си живот. Освен това ще имате допълните грижи у дома, които ще убият страстта, която обикновено е силно изявена в поведението ви. Бъдете силни и смели и се опитайте да реагирате максимално адекватно на стресовите моменти.



Лъв

Седмицата стартира с приятен флирт, който ще повдигне настроението и духът ви. Внимавайте колко навътре навлизате в играта, защото може много да загазите. А сега не е точният момент да си създавате проблеми с половинката, нали? Придържайте се към правилото на флирта – сладко, но кратко и ще си спестите хиляди неприятности.

Дева

Скъп приятел ще има нужда от вашата вселенска мъдрост по въпросите на сърцето, а какво по-голямо блаженство за една Дева от това да дава съвети и да помага на човечеството да оцелее. Е, едва ли ще измислите ваксина за коронавируса, но ще дадете своя принос в любовния живот на свой близък човек.

Везни

Имате много интересни покани за приятелство във Фейсбук, но точно в момента не ви е до това. Искате да си подредите живота, а не да го усложнявате повече. Започнете подреждането от гардероба, след това се заемете с цялата къща и докато вършите тази монотонна работа ще получите невероятната възможност да измислите за какво точно копнее душата ви. Когато вземете това решение, нищо няма да е в състояние да ви спре.

Скорпион

Някой ще се опита да ви лази по нервичките още от понеделник сутринта, но той просто не знае с кого си има работа. Към средата на седмицата огънят ще се потуши и през уикенда очаквайте да летят фойерверки в небето, защото любовта на живота ви е подготвил романтична изненада, от която ще ви се подкосят краката от вълнение.



Стрелец

Седмицата ще бъде особено вълнуваща за любовния живот на Стрелците. Новата връзка, в която сте се гмурнали с главата напред, ще се развива повече от обещаващо. Всичко се е случило много бързо и изненадващо, а искреността на чувствата ви е впечатляваща още от самото начало.

Козирог

Очаквайте изненадващи промени на любовния фронт, които ще бъдат предимно положителни. Възползвайте се от новосъздадените обстоятелства и се насладете максимално на новото, което идва към вас. Тази седмица късметът е на ваша страна, не изпускайте да си отиде от вас, без да го забележите.



Водолей

Разговор с някой от социалните мрежи ще предизвика щастливо събитие в любовните теми на вашия живот. Вероятно за първи път ще си опитате да използвате апликациите за онлайн запознанства и късметът ще ви споходи още с първите няколко чата. Не изпадайте в предразсъдъци и се забавлявайте на новите технологии като истински представители на своята зодия.

Риби

През следващите няколко дни ще се чувствате тревожни, без особено настроение, а присъщото ви чувство за хумор ще обяви извънредно положение, за да е в крак с новите световни тенденции. За щастие вие не се интересувате особено от мнението на околните и ще си изживеете това състояние необезпокоявани, а когато бурята в ума ви приключи, ще се завърнете на любовния фронт в целия си блясък.

Четете още: Защо мъжът Скорпион и жената Риби са най-силната двойка в зодиака