Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Любовна идилия за Везните, страст за Стрелеца

Ето какво вещаят звездите за всяка една зодия по отделн днес!

Овен -Трябва да вземете решения, така че напрежението да изчезне и нови възможности да влязат в живота ви. Трябва да приключите един етап, за да се отвори друг. Обещаващ уикенд за мнозина.

Телец – Днес не бива да форсирате събитията. Препоръчително е да приемете за себе си състоянието на нещата такова, каквото е. През деня ще бъдете обхванати от различни импулсивни желания.

Близнаци – Днес лесно ще намирате общ език с другите, ще можете да водите спокоен и конструктивен диалог. Денят е благоприятен за личните отношения, но внимавайте какво казвате.

Рак – Необходимо е да се заемете с някои важни семейни въпроси. Опитайте се да не бъдете нервни. Ако запазите спокойствие, със сигурност ще намерите изход от всяка по-сложна ситуация.

Лъв – Може нещо да ви накара да станете подозрителни. Не бързайте да правите окончателни заключения, изчакайте, докато обстоятелствата станат по-ясни. В личния живот могат да се появят неочаквани пречки.

Дева – Благоприятен и спокоен ден. Не се очакват съществени проблеми и събития, а всичко, което сте си набелязали ще върви по своя план. Усещате творческо вдъхновение, интуицията ви се засилва.

Везни – Луната ще ви изпълни с положителни мисли. Отпуснете се и се насладете на свободното си време, имате нужда от това. Благоприятно време за почивка, както и за потапяне в любовна идилия.

Скорпион – Денят е благоприятен за общуване, но внимавайте да не навлизате в спорове. Днес интуитивно ще чувствате какво да предприемете, затова няма риск да загубите. Повечето от вас ще бъдат заети с личните си любовни истории.


Стрелец –
Ще се насладите на релаксиращи моменти с приятели и можете да получите приятни изненади. Някой ще ви помогне да вземете важно решение. Отношенията с любимия човек ще бъдат чувствени и хармонични.

Козирог – Търпението ще е по-добре от предприемането на действия. Не бързайте да реагирате бурно и не се опитвайте да насилвате събитията, нека всичко да продължи както обикновено. След известно време ситуацията ще се разреши поради естествения ход на събитията.

Водолей – Избягвайте да бъдете агресивни и нетърпеливи, докато се опитвате да прокарвате личните си интереси. Ще постигнете целта си с повече хитрост и дипломация. В този ден е по- добре да се задоволите с това, което е.

Риби – Не се занимавайте с нищо друго, освен с това, което вече сте планирали. Възможно е да изпаднете в минути на слабост и да извършите нещо, за което по-късно да се разкайвате. Проявете мъдрост.