Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Любовни удоволствия за Стрелеца, съдбовни знаци за Раците

Овен – Денят е пасивен, не предразполага към активни действия и работа. Потиснати емоции могат да излязат на повърхността. Без значение как се опитвате да ги скриете, те ще бъдат очевидни за другите хора.

Телец – Бъдете търпеливи, в крайна сметка ще се убедите, че нещата не са толкова лоши, колкото сте си мислели. Важно е да не реагирате прекомерно и да не отчуждавате хората около вас.

Близнаци –
Вашите планове ще се променят и разширяват, така че трябва да сте готови да промените тактиката. Не планирайте твърде напред, защото успехът зависи много от възможността да реагирате бързо на променящите се обстоятелства.

Рак –
Под въздействието на Луната може да почувствате емоционален дисбаланс, но това няма да продължи дълго. Може би ще забележите знаци по пътя си. Гледайте по-внимателно около вас, слушайте разговорите на хората - по един или друг начин ще можете да уловите сигналите, които Ви изпраща Вселената.

Лъв – Денят е добър, но въпреки това изисква предпазливост, здрав разум и предвидливост. Не винаги е възможно да се доверите на другите: те могат да ви подведат, без да искат, затова проверявайте всичко.

Дева –
Денят се характеризира с промени. Не се притеснявайте, ако се окаже, че не сте успели да изпълните всичко, което е било планирано. Не бъдете прекалено взискателни към околните, това ще обтегне отношенията ви.

Везни – Сравнително спокоен и пасивен ден. Днес имате желание да флиртувате и го правите с удоволствие. Но за предпочитане да проявите внимание по отношение на партньора си, а не към колегите си или други.

Скорпион –
Днес лесно ще се справите с проблемите и това ще ви накара да се почувствате горди от себе си, но отделете време и за добра почивка. В любовта се сблъсквате с неоправдани страхове. Помислете, преди да реагирате.

Стрелец –
Днес ще мотивирате и вдъхновявате всички около себе си. Опитайте се да намерите баланса между задълженията и удоволствията, които ви очакват. Не се колебайте за нищо в областта на любовта.

Козирог –
Енергията и радостта от живота ви преизпълват дотолкова, че другите просто не могат да не го забележат! Използвайте шансовете, които съдбата ви поднася. Свободните представители на знака с активна позиция имат всички шансове да организират личния си живот по-добре.

Водолей –
Предпочитате да подхождате към всичко по-рационално. Може да не е лесно да съгласувате вашите интереси с очаквания на околните, но се опитайте. На първо място обаче, трябва да се стремите да бъдете добри за себе си.

Риби –
Луната повишава вашата жизненост и самоувереност. Не забравяйте да бъдете тактични в общуването, това е във ваш собствен интерес. Подходящо е за приятелски срещи и всякакъв вид комуникация в неформална обстановка.