Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Любовно изпитание за Девата, нови преживявания за Лъва

Овен – Луната във вашия знак балансира емоциите ви и може да ви донесе нови преживявания. Трябва да се освободите от нервността. Правете неща, които ви помагат да се отпуснете и да се разсеете от всякакви мисли за проблеми.

Телец –
Напрежението може да окаже своето влияние. Ще трябва да бъдете много внимателни с това, което казвате и да не давате никаква причина, поради която могат да ви укорят. Стойте далеч от спорове и изясняване на отношенията.

Близнаци –
Луната благоприятства сектора на приятелите и въпреки че сега не можете да бъдете с тях, отдалеч ще почувствате, че те са вашата истинска опора. Плановете ви може да не вървят по план, но ще намерите друг път да ги осъществите.

Рак –
Опитайте се да забравите за всичко, което ви тревожи и мислете само за онези неща, които ви носят радост и спокойствие. Медитацията и релаксацията ще бъдат полезни, за да осигурите вашето физическо и емоционално благополучие.

Лъв – Време е да проявите своята интелигентност и вътрешна сила и да приемете събитията, както идват, без да поставяте под въпрос нищо. Безсмислено е да се съпротивлявате на това, което не зависи от вас.

Дева – Ще са характерни промени в настроението и това ще затрудни вземането на правилни решения. Вашият любовен живот може да бъде подложен на някакво трудно изпитание, но вие ще излезете по-силни след това предизвикателство.

Везни – Днес може би ще изпитате нужда от моменти на усамотение, затова се изолирайте малко от всичко и всички и прекарайте тези моменти със себе си, търсейки отговорите на много съмнения и въпроси.

Скорпион – Не се оставяйте емоциите да ви завладеят. Не бързайте да вземате прибързани решения, а вместо това погледнете малко от разстояние събитията, които ви се случват ... И в крайна сметка ще бъдете много по-щастливи.

Стрелец –
Знаете как винаги да виждате положителната страна на нещата и това ви помага да живеете по-безопасно и спокойно. Ще бъдете изпълнени с енергия и искате да направите нещо продуктивно и полезно.

Козирог – Въпреки обстоятелствата, ще ви бъде много лесно да намерите решения на проблемите, които стоят на дневен ред. Може да се наложи да се сблъскате с някакъв неочакван разход.

Водолей –
Сатурн ще ви научи да цените максимално усилията си и да бъдете по-разумни и методични от всякога. Старайте се да се разсеете с някои приятни занимания, с разговори с близки хора.

Риби –
Положителното отношение към живота е първото нещо, което привлича късмета. Затова днес не спирайте да се усмихвате и гледайте откъм светлата страна на всичко. Ако сте във връзка, старайте се да разберете по-добре партньора си. Говорете за неговите нужди.