На Близнаците няма да им върви в работата, Стрелците може да допуснат грешки

10 август 2022 | 00:01
9369
4
Снимки: Unsplash, Pixabay
4

Време за съзнателни промени и полагане основата за по-благоприятно бъдеще.

Овен - Крайно време е да оцените ситуацията трезво и да погледнете на нещата реалистично. Пазете силите си - малко неблагоприятен период, който просто трябва да изчакате да отмине. За щастие, това няма да продължи дълго.

Телец - Днес чашата на вашето търпение лесно може да прелее. Възможно е да възникнат ситуации, които да ви подразнят, да се намерят хора, които да ви ядосат. Мнозина от вас обаче ще успеят да скрият емоциите си зад усмивката. Никой не трябва да има привилегията да ви лишава от самоконтрол.

Близнаци - Днес може да не ви спори в работата. Добре е да не предприемате нищо важно. Няма да ви бъде трудно да предразположите човека, който ви интересува, но не пришпорвайте събитията. Внимавайте за здравето си.

дневен хороскоп

Рак - Днес е нужно да бъдете предпазливи. Някои от вас може да изпаднат в меланхолично настроение или да се почувстват доста изнервени. Избягвайте да изпадате в крайности - от желанието да угодите на всички, до налагането им на всякакви ограничения.

Лъв - Ако бъдете сдържани в поведението, и не сте резки в действията и в думите си, можете да успеете да избегнете конфликтни ситуации. Намерете начин да се отпуснете дори в работното време. Това може да бъде кратък телефонен разговор, бърза разходка на чист въздух.

Дева - Днес е за предпочитане да сте сами и да прекарате време в спокойна обстановка. Ниският жизнен тонус може да ви направи податливи на външни отрицателни влияния и това да се отрази на личните ви отношения. Неподходящо време за срещи. 

дневен хороскоп

Везни - Днес ще ви липсва творчески подем и стимул за работа. Опитите да обърнете хода на събитията в желаната от вас посока няма да доведе до резултат. Ако имате неприятности, приемайте всичко без излишни емоции. Всичко тече, всичко се променя.

Скорпион - Възможно е днес да имате силни емоционални изблици. Добре ще е, ако можете да се овладеете и не провокирате конфликтни ситуации. Да бъдете твърде откровени не е добра идея, защото хората около вас могат да възприемат грешно думите ви.

Стрелец- Днес никой не е застрахован от евентуални грешки, както в работата, така и в междуличностните отношения. Довършете това, което сте започнали. Усилията ви може да дадат добър резултат.

дневен хороскоп

Козирог - Днес е добре да проявите здрав разум и да бъдете малко по-сдържани. Интуитивно ще почувствате как да съгласувате вашите замисли с желанията на околните. Отделете достатъчно внимание на партньора си, бъдете мили и нежни, най-вече тактични.

Водолей - Посветете време на творческо търсене и се откажете от лошите мисли. Сега сте чувствителни, затова избягвайте неприятни ситуации и контакти. Изчистете мислите си от песимизма. Това ще ви помогне да се изпълните с повече вяра и надежда за по-добро бъдеще.

Риби - За да избягате от тъжните мисли, купете си нещо хубаво. Можете също да срещнете навън стари приятели или познати. Слушайте вътрешния глас, обърнете внимание на знаците и съвпаденията около себе си.


Четете още: До края на годината тези 4 зодии ще имат страхотен късмет

Още по темата

Коментари

4 Бивш от МВР
  10 август 2022 | 08:53 отговор
 

ИВЕЛИНА ПЕНЧЕВА - я честно ти го казвам, че не мога да го проумеем че как такова съзидание като наша надка дойчева, че оно е грозно и с гадна мутра мое да е с такова големо самочувствие.

 
 
Бивш от МВР
10 август 2022 | 08:54

!!! надежда дойчева: 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! СНИМКА.

3 Бивш от МВР
  10 август 2022 | 07:28 отговор
 

!! msbrico настоящ служител 29.11.2013 1 2 3 4 5 5 точки виж подробна оценка Здравейте, Бих искала, да споделя и аз от опит какво се случва във фирма Хенди Тел. Аз лично, работя от 5 години в КОКорпоративен отдел, но в момента съм по майчинство. Не мога да кажа за магазинната мрежа какво се случва, но мога за КО. Всеки, който е работил както трябва е получил каквото трябва. Има таргети, има опъване на нервите и напрежение, но това са нормални неща за всяка една фирма от този бранш. Кой каквото си направи, друг не може да му го направи. Отдела си беше супер, до като не се върна една змия от майчинство. Говорим за С. Г., тя е позната на всички, защото не спираше да си вре носа навсякъде, дори когато беше в отпуск по майчинство. Та същата се върна още по-злобна, настроена да съсипе екипа с интриги, сплетни, клюки и какво ли още не. Може да върши работа, да е стриктна и какво ли още не, но като човек е пълна нула. Проблема е точно там, че не стигат всичките проблеми и драми, ами и тя се вживява като някаква си, а всъщност е една мишка, която стои зад един монитор и следи всяка стъпка която прави всеки в офиса. Въпреки, че не и влиза в работата тя го прави, след което ходи и снася по най-украсения начин всичко на г-н Директора на КО. Какво прави той, ами той нищо не прави то това е проблема. Позволи й на мишката, да срине отдела и да си тръгнат хора, които бяха не на „ти“ ами не знам на какво с процеса на работа и всичко, което трябваше да се прави за да се изкарат пари. Развали отношения на бивши и настоящи служители и то с лични мотиви, ровеше по скайповете на хората с цел, те сами да се махнат от работата, която дали харесваха или не не е важно. Тази персона рано или късно, ще настъпи мотиката. Не спираше да ме дразни до като бях бременна и в болнични, защото имах малко проблеми и трябваше да почивам. Опита се да сплита някакви интриги, които бяха успешни при други служители, но не и се получиха нещата. Всички знаем с кой е спала и на какво е способна, само и само да разбере нещо по-така за живота на всеки един от отдела. Лично хора са я чували как се хвали, че толкова здраво се е вкопчила в много силен човек от фирмата, че той до като е там няма кой, какво да й направи. Всички от КО знаем кой е той, но явно само той горкия не знае или се прави. Нямам логично обяснение за своеволията, които и се разрешават. Най-жалкото е че въпросната, няма грам морал за пет пари, но се вре в личните неща на хората и чак се изказва като компетентна. Толкова е злобна и комплексирана, че вече ми е смешна. Хубавото е че родих, станах си същата като преди с една разлика, че съм майка и вече съм доста по-озлобена и настроена войнствено, когато става въпрос за детето ми. !!

 
 
Бивш от МВР
10 август 2022 | 07:31

Пенчева, че много гнусен речник. Че г-жа Пенчева, че наша надка дойчева е с много ама много големо его а нито е хубава и нито е привлекателна жена, че ама откъде това големо его - не знам.

 
Бивш от МВР
10 август 2022 | 07:33

Че наша надка дойчева или msbrico , che родила па си останала същата...ама голем праз, като е с грозен и гаден сурат.

 
Бивш от МВР
10 август 2022 | 07:38

Пенчева, че и "хенди тел" е бивша верига.

2 Бивш от МВР
  10 август 2022 | 07:14 отговор
 

!!! Полина Станчева Хамид и Надежда Дойчева !!! СНИМКА. Абе това със сигур е една и съща надежда дойчева с нейната гадна и грозна циганска мутра ама тук малко повече с грим калугин е прекалила. Абе тая снимка мое да е филтрирана а да не е само и единствено причина онзи грим калугин.

 
 
Бивш от МВР
10 август 2022 | 07:18

Пенчева,че абе едно време една Катя по тела за тази наша надка дойчева ми бе казала, че наша надка дойчева е била, че забележи, че много гадна и много злобна, че умеела да манипулира хора и т.н.

 
Бивш от МВР
10 август 2022 | 07:21

!!! Поради зловредни действия и използване на личните ми данни със цел вреда от некоректни ,,жени,,в обявите нямам телефонен номер. !!! - Но защо думичката "жени" е в нещо, като кавички ???

 
Бивш от МВР Обявите от qvorkate - ID:452526 — Bazar.bg
10 август 2022 | 07:25

!!! Надежда бивша продавачка на артикули за баня в магазин Бриколаж в Люлин,а сега подвизаваща се с никове ,като Следователката,na di и кой знае още колко фалшиви ти си пример за това,каква не трябва да бъде една жена.Използвайки работата си в Хенди и използващата хората,като пионки може и да постигаш дадени цели,но айде не искаме да сме,като теб и да се правиме на кючекини по разни партита.Ти по-добре си гледай единственото дете,а не да сереш по форумите измишльотини и клевети за хората.Много ти се ще да съм наркоманка и да живея в мизерия,но може само да си мечтаеш за това нещастнице мизерна.Такива,като теб освен,че са грозни отвън са боклуци и от вътре,което е по-зле,затова и свекърва ти не може да те понася и с караш всеки ден с мъжа си.Та гледай да не те ритнат от семейното ложе та да ти покажат ,къде ти е мястото.Тя се загрижила за чуждото дете,а не гледа собственото си и стои милото в стаята си само,кво му беше наказанието ,тихо и да си кюти там.Мърла злобна си ти и не заслужаваш грам внимание,камо ли да се занимава човек с подобни екскременти ровещи адреси и телефони и пускащи секс обяви на нищо неподозиращите хора.msbrico,продавай си незаконните цигари и се гръмни злобо грозна.!!! Ма веке наша надка е надградила със другои по луксосзно семейно ложе и още чавета ама от друг жребец.

1 Бивш от МВР
  10 август 2022 | 07:08 отговор
 

Че че да, че цените на жилищата у Перник сити са прекалено надценени че са у Квартало у Перник или ж.к.Изток че ке една боксионера струва 100 бона

 
 
Бивш от МВР
10 август 2022 | 07:12

!!! надежда дойчева: 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! СНИМКА. Не съм ли грозна и с гадна циганска мутра? !!!

 
Бивш от МВР
10 август 2022 | 07:13

!!! В престъпната група влиза и една жена. Лицето, Надежда Дойчева, която се занимава с недвижими имоти като нейната задача е да намира така наречените жертви. Фирмата с която оперира е „Кеър ту ю“ ООД. Актуалното състояние на фирмата към 12.10.2021 година е обявена в несъстоятелност, но това не пречи дамата с половинката си, Стоян К., да се ширят в голяма къща под наем в Банкя. Възниква въпросът: От къде имат пари да поддържат този висок стандарт на живот? !!!

 
Бивш от МВР
10 август 2022 | 07:13

!!! Надежда Дойчева е близка приятелка с Полина Станчева, разобличена от Господари на ефира за измами чрез уреждане на кредити, за което ви пращаме и снимка за доказателство. !!!

 
Бивш от МВР
10 август 2022 | 07:13

!!! Полина Станчева Хамид и Надежда Дойчева !!! СНИМКА. Абе това със сигур е една и съща надежда дойчева с нейната гадна и грозна циганска мутра ама тук малко повече с грим калугин е прекалила.

Добави Коментар

Най-четени