Най-пълният седмичен хороскоп за всички зодии

28 септември 2020 | 01:30
19750
1
снимки: Unsplash
1

Астро-аспекти:

На 29 септември - Венера тригон Марс
На 29 септември - Сатурн става директен

На 30 септември - Ретрограден Марс квадратура със Сатурн
Аспектът е травматичен, конфликтен и трябва да се внимава, особено за онези, които имат такъв или подобен аспект в картата или неблагоприятна транзитна връзка. Конфликтите ескалират, увеличава се броят на инцидентите и злополуките. Не отговаряйте на провокации. Ако не ви е наложително, избягвайте да си правите зъбите. Тези дни прескочете упражненията във фитнеса.

На 2 октомври Венера преминава в знак Дева
Основното събитие на седмицата ще бъде преходът на Венера в знак Дева. За представителите на Дева, Козирог и Телец идва добро време, което може да донесе много приятни моменти, да помогне за установяване на делови и лични взаимоотношения, да приведат в ред външния си вид и здравето си.

Ако имате заболявания на стомашно-чревния тракт, сега е моментът да посетите вашия лекар и да получите лечение. По-добре е да правите покупки само необходими или полезни.

Луната се движи през знаците Водолей, Риби, Овен и Телец

Благоприятни дни за подстригване според лунен ден са 28, 29, 30 септември, но тъй като Луната през тези дни преминава през знаците Водолей, Риби и Овен, които са неподходящи за същото, то по-добре отложете.

„Луна без курс” - В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това е така наречената  „Луна без курс” или периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо - оставете го така, както е, докато Луната не влезе в следващия знак. С една дума, в тези часове не предприемайте нищо важно.

28.09. 10:19 - 28.09. 18:35
30.09. 20:31 - 01.10. 05:48
03.10. 08:48 - 03.10. 18:14

Овен – Събитията от тази седмица могат да ви принудят да действате и да проявите повече решителност и активност от обикновено. Опитайте се да се настроите положително, но не бързайте и тогава късметът ще ви се усмихне. На работното място са възможни промени и преструктуриране. Ще трябва да запазите спокойствие и рационалност, независимо какво се случва. Използвайте своя професионализъм и способност да създавате интелигентни стратегии. Слушайте интуицията си, не търсете съвети от околните. Добра седмица за подобряване на личния ви живот.

Благоприятни дни – 28.09.
Бъдете внимателни – 01, 02.10.

Телец –Тази седмица изисква стабилност и консервативно поведение. Не влизайте в процеса на вземане на промени и решения относно бъдещето на вашата работа. Някои събития ще изглеждат важни, но ще бъдат само временни. Във финансите ви се появяват някои обезпокоителни проблеми. Избягвайте излишните разходи и финансови споразумения точно сега, тъй като Вселената не ги облагодетелства. Възможно е човек от близката, приятелска среда да се появи неочаквано в живота ви. Този период ще бъде много полезен за вашия любовен живот. Еротичното настроение надделява и създава добра основа за това.

Благоприятни дни – 29, 30.09.
Бъдете внимателни – 04.10.

Близнаци – Нещата вървят добре за вас. Седмицата ще изисква вашата ангажираност и способност да вземате бързи решения, да бъдете активни във всяка ситуация. Бъдете разумни и методични, ако трябва да вземате решения относно кариерата си. Ще си прекарате чудесно и ще се насладите на малко спокойствие и релаксация. Вашето настроение ще бъде добро и това ще ви помогне да видите нещата в положителна светлина и да изразите открито чувствата си. Ще почувствате необходимостта да разперите криле и да полетите, да откриете нови хоризонти. Ако сте самотни, тази седмица е подходяща за ново начало.

Благоприятни дни – 27, 28.09.; 01, 02, 03.10.
Бъдете внимателни – 29, 30.09.

жена

Рак – След средата на седмицата може да се осмелите да предприемете инициативи и да планирате бъдещето без колебание и страх. Опитайте се да не влизате в спорове по битови въпроси със съседи и роднини. Погрижете се за нервната система. В противен случай стресът може да повлияе негативно. Не вземайте решения, които могат да доведат до големи промени. Контролирайте разочарованието си, причинено от неща, които не вървят точно както сте очаквали, защото това ви води до безсмислени и неефективни действия.

Благоприятни дни – 29, 30.09.; 04.10.
Бъдете внимателни –01, 02, 03.10.

Лъв – Съсредоточете се върху работата си. Обърнете повече внимание на онези проблеми, които преди не сте могли да разрешите бързо. Нещата в работата вървят много добре. Не разваляйте това добро настроение с импулсивният си нрав, който може да предизвика конфликти с колегите ви. Внимателните движения и стабилни стъпки ще ви позволят да правите нови планове и сътрудничество. Вашите финанси изглеждат нестабилни, така че не забравяйте да контролирате разходите си. Вашето настроение ще бъде страхотно и либидото ще достигне до звездите. Очаквайте приятни изненади.

Благоприятни дни – 01, 02, 03.10.
Бъдете внимателни –27.09.; 04.10.

Дева – Планетите ще ви дадат седмица мир и емоционално спокойствие. През тези дни ще се почувствате като супергерои, сякаш сте най-добрите и можете да се справяте с всичко у дома, на работа и при всяко свое задължение. Не се заблуждавайте. Нещата не са толкова прости и истината е различна. Бъдете реалисти, ако искате да успеете. Проявете повече внимание и любов към тези, които цените и обичате. Ако сте самотни, хващайте се за работа. Късметът е на ваша страна и може да срещнете любовта. Започнете да правите плановете си!

Благоприятни дни – 04.10.
Бъдете внимателни –29, 30.09.

Везни – Всичко е много по-добре във вашия свят, тъй като Слънцето е вече във вашия балансиран знак. Тази нова енергия ви дава все едно чист лист, върху който да напишете вашите бъдещи мечти. Хората завиждат на вашата грация и чар, докато вие прегръщате оптимистичното си бъдеще. Дали във вашето семейство или на работното място, но трябва да бъдете много внимателни и да знаете точно какво искате и как да го изразите, за да убедите другите във вашето мнение. Ще има възможност да се срещнете с привлекателни хора, които ще ви очароват и ще ви накарат да почувствате нещо специално.

Благоприятни дни – 28.09.
Бъдете внимателни – 01, 02.10.

Скорпион – Избягвайте важните решения засега, тъй като седмицата не благоприятства подобни ходове. Турбуленцията във вашия вътрешен свят ви кара да подозирате партньора си, тъй като виждате поведението му от друга гледна точка. През този период ще сте склонни да изкривявате реалността, така че трябва да сте абсолютно сигурни, преди да изразите притесненията си. Бъдете мили и нежни - вероятно вашият любим човек се нуждае от вашето внимание и грижи повече, отколкото си мислите. Не очаквайте инициатива от другите, проявете я сами. 

Благоприятни дни – 29, 30.09.
Бъдете внимателни – 04.10.

жена

Стрелец – Седмицата обещава да бъде успешна за активните и целенасочени Стрелци, които не са свикнали да седят със скръстени ръце. Именно те ще могат да се справят с трудностите и да поемат по пътя на успеха, ако проявят повече инициатива и постоянство. Вярно е, че в началото на периода са вероятни изненади и смущения, опитайте се да се справите с тях възможно най-скоро. Някои обстоятелства ще ви накарат да видите нещата през чисто нова призма. Освен това дръжте очите си отворени и използвайте възможностите, които ви се предоставят.

Благоприятни дни – 27, 28.09.; 01, 02, 03.10.
Бъдете внимателни –29, 30.09.

Козирог – Тази седмица ще имате много работа, която ще изисква отдаденост и усилия. Любовният ви живот върви много добре, вие сте в романтично и чувствено настроение. Наслаждавайте се на живота си с партньора си и зареждайте батериите си, като се възползвате максимално от всеки шанс за релаксация и спокойствие. Ако сте самотни, време е да излезете от домашната си килия. Приятелите ви очакват, можете да излезете и да се забавлявате заедно. Любовта е точно зад ъгъла и скоро ще се покаже.

Благоприятни дни – 29, 30.09.; 04.10.
Бъдете внимателни –01, 02, 03.10.

Водолей – Ще срещнете на пътя си много предизвикателства. Поемете дълбоко въздух и се справете с тях по спокоен начин. Не правете прибързани ходове.  Има много интересни идеи, нови планове, които наистина ви вдъхновяват, но що се отнася до изпълнението им, се оказва малко по-трудно. Отделете малко качествено време на връзката си. Винаги сте отворени за промяна и очаквате нови предизвикателства. Имате много издръжливост и желание за живот.  При необвързаните шансовете за любов се увеличават значително.

Благоприятни дни – 01, 02, 03.10.
Бъдете внимателни – 27.09.; 04.10.

Риби
– Тази седмица е много обнадеждаваща за вас в много отношения, въпреки намаляване на енергийния потенциал, отслабване на имунната система. Любовният ви живот е в много добър период и тези дни ви позволяват да се разберете с партньора си. Това ще ви помогне да разрешите проблемите, които възникват между вас и произтичат от миналото. Необвързаните не трябва просто да седят у дома. Излезте, срещнете се с приятели, не отказвайте покани. Венера не само осигурява щастие в любовта, но и ви кара да се чувствате много по-комфортно и привлекателно.

Благоприятни дни – 04.10.
Бъдете внимателни – 29, 30.09.

жена
 

Коментари

1
  29 септември 2020 | 16:25 отговор
 

 

Добави Коментар

Най-четени

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?

НАСТРОЙКИ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

 • Нормално функциониране на сайтовете
  Не е зададено

  Тези данни са стриктно необходими за нормалната работа на сайтовете и мобилните ни апликации. Чрез тях можем да удостоверим самоличността Ви като логнат потребители, да Ви покажем по-добре съдържанието, да заредим сайта по-бързо, да защитаваме сайтовете и Вас от посегателства.

  Такива данни например са данните от сесията Ви – информация дали сте логнат, кеширано съдържание и други.

  Тук попадат и данните, свързани с идентифицирането Ви във връзка с регистрация за използване на наша услуга.

 • За изпълнение на нашите услуги
  Не е зададено

  Някои от услугите ни, като електронната търговия, изискват да споделите с нас лични данни. Използваме ги за да можем да изпълним договора си с Вас, за продажба и доставка на предлаганите от нас стоки.

  Други предлагани от нас услуги са възможностите да добавяте новина, коментари, снимки или видеа. Използваме личните Ви данни, която ни дава възможност да Ви идентифицираме и при необходимост – да модерираме добавеното от Вас съдържание.

 • За измерване
  Не е зададено

  Събираме информация за Вашето използване на съдържанието и я комбинираме с предишно събрана, за да измерим, разберем и отчетем Вашето използване на услугите ни.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на реклами
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно налична, за да подберем и Ви доставим релевантна реклама и за да можем да измерим доставката и ефективността й. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите предишни интереси към подбрани реклами, обработка на данни за поведението Ви, когато рекламата Ви е била показана, колко често Ви се показват дадени реклами, къде и кога са Ви били показани, дали сте предприели действие свързано с рекламата, включително клик на рекламата и направена покупка.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на съдържание
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно събрана, за да подберем и Ви доставим релевантно съдържание и да измерим доставката и ефективността му. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите интереси към съдържанието, обработка на данни за показаното Ви съдържание, колко често или за колко време е било показано, дали сте предприели действие, свързано със съдържанието, включително клик на съдържанието.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За персонализация и профилиране
  Не е зададено

  Събираме и обработваме информация за използването на услугите ни за последващо сервиране на персонализирана реклама и/или съдържание в друг контекст, напр. други сайтове и мобилни апликации, след време.

  Типично, съдържанието и поведението Ви на сайта/мобилната апликации се използва за създаване на заключения за Вашите интереси, чрез които се управлява бъдещият избор на сервирани реклами и/или съдържание.

 • По възложение и за проекти на трети страни
  Не е зададено

  При конкретни проекти по възложение на трети страни събираме Ваши лични данни, които им споделяме за осъществяване целите на проектите им. Детайлна информация за целите може да намерите в Общите условия на всеки конкретен проект, който ще Ви бъдат предоставени за получаване на Вашето съгласие.

  Понякога използваме личните ви данни, за да Ви информираме за игри и промоционални оферти на Спортал и/или на трети страни – Партньори на Спортал.

  За изпълнение на тази цел, събираме Ваши лични данни, за да Ви информираме за наши или на трети страни, наши партньори, инициативи, промоции, игри, оферти и други.

  За всички описани по-горе цели можем да използваме инструменти на трети страни.

 • За Директен маркетинг
  Не е зададено

  За да Ви изпращаме винаги актуална и полезна информация за нашите инициативи, събираме данни като адрес на електронна поща или друг начин за контакт с Вас – Viber, Skype, Messenger профил или такъв в друга комуникационна платформа.