Най-пълният седмичен хороскоп за всички зодии

23 ноември 2020 | 09:18
18736
1
1

Остава ни една седмица до лунното затъмнение на 30-ти и Пълнолунието в Близнаци и ни очаква вълнуваща седмица при това! Илюзорният Нептун ще изпълва света ни с фантазии и копнежи и трудно ще можем да разберем какво е реално и кое не. Тази седмица носи висока чувствителност и повишени емоции на всички фронтове. Мнозина ще гледат света или любимите си през розови очила.

Освен това, Венера се противопоставя на Уран в петък, 27-ми, създавайки огромни ударни вълни в любовта. Откажете се от всички преструвки и бъдете честни, иначе Уран – планетата на неочакваните неща, ще ви принуди да го направите, което няма да ви хареса.

Нептун става директен на 29 ноември.


Луната се движи през знаците Риби, Овен, Телец и БлизнациБлагоприятни дни за подстригване –
23 (до 14ч), 24 (след 14:35ч), 25, 26, 27 (до 15:40ч) ноември

Благоприятни дни за боядисване на косата – 23, 24, 25, 26 (до 15:15ч), 27 (след 15:40ч), 28 и 29 ноември


„Луна без курс” - В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо - оставете всичко така, както е, докато Луната не влезе в следващия знак. С една дума, в тези часове не предприемайте нищо важно.

24.11. 12:46 - 24.11. 17:06
27.11. 01:47 - 27.11. 05:44
29.11. 14:50 - 29.11. 18:17


Овен –
Тази седмица може да се развие прекрасно, защото в сряда и четвъртък Луната е във вашия знак. Там все още се намира и вашият управител Марс. Сега вашата енергична и амбициозна страна отново излиза на преден план. Все още можете да вземете инициативата в свои ръце и да започнете да постигате собствените си цели. Вашите сили ще бъдат достатъчни, за да се придвижите смело към тях. Няма да имате нужда от подкрепата и напътствията на другите. Всичко се развива доста успешно. Ще получите точно това, за което отдавна мечтаете, ще намерите хармония, ще почувствате радостта от живота и прилив на сила. През уикенда душата ви ще се нуждае от спокойствие и уединение. Вземете си почивка, това ще има благоприятен ефект върху вашето здраве.

Благоприятни дни –29
Бъдете внимателни –25, 26


Телец – Тази седмица ще бъде изпълнена с много задачи. Организирайте се добре и имайте търпение. Възможно е се тревожите за бъдещето на личния или професионалния си живот, две области, които изглежда са засегнати от планетите. Вашият интерес ще бъде фокусиран върху домашните и семейните въпроси. Съсредоточете се върху разрешаването на проблемите, за да намерите спокойствие и да можете да се отпуснете. Ако сте имали трудности в личните отношения, планетите ще ви помогнат да оправите нещата и да се отървете от всичко негативно. Ако сте необвързани и свободни, ще срещнете много интересни хора, един от които може да е този/тази, който да ви направи щастливи.

Благоприятни дни – 23, 24
Бъдете внимателни –27, 28


Близнаци –
Венера преминава през дома на работата ви, създава добра емоционална атмосфера на работното място. Създават се добри отношения с колеги, шефът по това време също се отнася благосклонно към вас. В някои случаи може да означава леко повишение на позиция или увеличение на заплащането (важи до средата на декември). Планетата допринася за разкриването на вашия творчески потенциал, натрупване на сила и енергия. Вътрешният ви стремеж към ред и дисциплина се засилва. Ако сте достатъчно мотивирани, можете да направите живота си по-продуктивен.

Благоприятни дни – 25, 26
Бъдете внимателни –23, 24


Рак –
Опитайте да погледнете към светлата страна и да разгледате този период като шанс да подновите живота си. Идва добро време за личния ви живот, защото романтичната Венера вече е във вашия дом на любовта. Планетата ще бъде там до 15 декември. Това е добър период за тези, които търсят любов и за тези двойки, чиято връзка тепърва започва. Флирт, романтични и еротични преживявания - има място и време за всичко. Може да има вълнения, но едно е сигурно - няма да скучаете. Възползвайте се от възможностите, които ви се отварят. Ще изпитате жажда за приключения, интерес към любовни игри.

Благоприятни дни – 23, 24
Бъдете внимателни –25, 26


Лъв –
Тази седмица трябва да бъдете реалисти и активни, за да постигнете целите си и да можете да претендирате за това, което искате и заслужавате. Опитайте всичко възможно, за да докажете уменията и силните си страни. Трябва да бъдете по-внимателни! Подайте ръка на любовта си, освободете се от всякакви разочарования и ограничения! Не забравяйте да вземете предвид и нуждите и желанията на партньора си. Ще бъдете весели и оптимистични, ще имате желание да се радвате на живота и да се наслаждавате на любовта. Радвайте се на благоволението на планетите към вас и задайте основите за предстоящите си ходове.

Благоприятни дни – 25, 26
Бъдете внимателни –27, 28
Дева –
Най-накрая ще вземете нещата в свои ръце и ще внесете малко спокойствие и удовлетворение в живота си. Избягвайте да рискувате, ако искате да избегнете неприятни изненади. Вие имате желанието за повече разнообразие в живота си. Планетата на любовта Венера ще обитава третия ви дом до 15 декември - дом на пътуването, комуникациите. Нейното влияние ще създаде оживена атмосфера. Ще бъдете в настроение за флирт и шеги. Ако е умерено проявено, дори може да бъде полезно. Успех в любовта очаква тези, които не седят да чакат, а лесно установяват нови контакти. Бъдете гъвкави и отворени към света и със сигурност ще се появят нови възможности.

Благоприятни дни – 27, 28
Бъдете внимателни –23, 24Везни –
Седмицата ще започне със странно усещане за несигурност. Ще бъде доста трудно време за мнозина. Трудно ще общувате с хората около вас и ще се чувствате така, сякаш никой не може да ви разбере. Не е нужно да доказвате нищо на никого, основното е да запазите самоувереността. Вие и вашият партньор често ще се разбирате погрешно един друг, ще имате различни интереси, желания, нужди. Най-вероятно няма да се стигне до кавга, просто няма да имате какво да си кажете. Нужно е да бъдете по-внимателни, търпеливи и дипломатични, за да избегнете големи сблъсъци. Имунитетът може да бъде отслабен, така че се пазете от преохлаждане.

Благоприятни дни –29
Бъдете внимателни –25, 26


Скорпион – Тази седмица ще ви терзаят подозрения и ще сте изпълнени с някои съмнения. Любовният ви живот призовава за внимание, тъй като изглежда, че връзката ви ще се сблъска с проблеми и напрежение. Планетарната обстановка оказва отрицателни влияния в тази област и по-добре бъдете по-дипломатични и по-сдържани. Внимавайте да не правите неща или да не казвате думи, които не можете да си вземете обратно. Приспособете се към новата реалност на живота си, в противен случай може да съсипете всичко, за което сте се трудили толкова много. Опитайте се да се организирате и да се грижите за себе си, особено когато става въпрос за вашето пренебрегвано здраве.

Благоприятни дни – 23, 24
Бъдете внимателни –27, 28


Стрелец –
Слънцето транзитирайки през вашия знак, ще ви осигури добро настроение и ще ви помогне да се почувствате по-леки и ярки. То ще отвори за вас прекрасен период от време за правене на неща, които наистина харесвате и да се освободите от ненужния стрес. Венера се намира във вашия тайнствен дванадесети дом, където остава до 15 декември. Животът ви ще бъде изпълнен с нови цветове, ще забележите повече красота и очарование в света около вас. Това е времето, когато реалността може да бъде като приказка. Що се отнася до любовта, ще се радвате, докато гледате любимия си човек през розови очила. Възможно е през този период да се върне при вас някой от миналото.

Благоприятни дни – 25, 26
Бъдете внимателни –23, 24Козирог – Тази седмица ще се случат много неочаквани и приятни събития, тъй като предстои да навлезете в положителен и полезен период. Работили сте усилено и сега е точното време да се насладите на плодовете на труда си и да осъществите някои взискателни планове. Избягвайте импулсивните действия. Старайте се да бъдете по-концентрирани. Може да получите интересни предложения за ново начало, но внимавайте: помислете много добре, преди да приемете, защото не всичко е така, както изглежда.

Благоприятни дни – 23, 24
Бъдете внимателни –25, 26
Водолей –
Тази седмица ще бъде изключително положителна за всеки аспект от живота ви. Ще популяризирате иновативни идеи и планове. Имате достатъчно сили и енергия да се справите. Желанието да се самоутвърдите ще изисква значителни усилия от вас. Не се съпротивлявайте на събитията. Времето ще постави всичко на мястото си. Само бъдете по-търпеливи. Трябва да помислите за промяна на поведението си и да се съсредоточите само върху това, което наистина има значение. Ако продължавате да настоявате за малките неща, непрекъснато ще създавате проблеми от нищото.

Благоприятни дни – 25, 26
Бъдете внимателни –27, 28Риби
– Фокусирайте кипящата си енергия върху няколко от най-важните идеи и започнете да ги прилагате. Най-накрая ще преодолеете определени пречки и забавяния, които пречат на работата ви. Мечтите ви (или поне някои от тях) ще се сбъднат и ще можете да задвижвате нови планове и идеи. Придържайте се към плановете си и се доверете на способностите си. Освен това намерете време, за да се видите с приятелите си и да се отпуснете от проблемите си. През уикенда планирайте кратко бягство извън града, което ще ви даде глътка свеж въздух.

Благоприятни дни – 27, 28
Бъдете внимателни –23, 24

 

Четете още: Тези 4 зодии ги очаква голяма промяна през 2021-а


Още по темата

Коментари

1 Иван
  23 ноември 2020 | 17:22 отговор
 

Ейиии, не се научихте на български език, и това си е. Проблемите НЕ СЕ РАЗРЕШАВАТ, а СЕ РЕШАВАТ! Ако можеше да се разрешават, значи може и да се забраняват. Ами да, забранете проблемите, и готово.

 

Добави Коментар

Най-четени

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?

НАСТРОЙКИ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

 • Нормално функциониране на сайтовете
  Не е зададено

  Тези данни са стриктно необходими за нормалната работа на сайтовете и мобилните ни апликации. Чрез тях можем да удостоверим самоличността Ви като логнат потребители, да Ви покажем по-добре съдържанието, да заредим сайта по-бързо, да защитаваме сайтовете и Вас от посегателства.

  Такива данни например са данните от сесията Ви – информация дали сте логнат, кеширано съдържание и други.

  Тук попадат и данните, свързани с идентифицирането Ви във връзка с регистрация за използване на наша услуга.

 • За изпълнение на нашите услуги
  Не е зададено

  Някои от услугите ни, като електронната търговия, изискват да споделите с нас лични данни. Използваме ги за да можем да изпълним договора си с Вас, за продажба и доставка на предлаганите от нас стоки.

  Други предлагани от нас услуги са възможностите да добавяте новина, коментари, снимки или видеа. Използваме личните Ви данни, която ни дава възможност да Ви идентифицираме и при необходимост – да модерираме добавеното от Вас съдържание.

 • За измерване
  Не е зададено

  Събираме информация за Вашето използване на съдържанието и я комбинираме с предишно събрана, за да измерим, разберем и отчетем Вашето използване на услугите ни.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на реклами
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно налична, за да подберем и Ви доставим релевантна реклама и за да можем да измерим доставката и ефективността й. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите предишни интереси към подбрани реклами, обработка на данни за поведението Ви, когато рекламата Ви е била показана, колко често Ви се показват дадени реклами, къде и кога са Ви били показани, дали сте предприели действие свързано с рекламата, включително клик на рекламата и направена покупка.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на съдържание
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно събрана, за да подберем и Ви доставим релевантно съдържание и да измерим доставката и ефективността му. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите интереси към съдържанието, обработка на данни за показаното Ви съдържание, колко често или за колко време е било показано, дали сте предприели действие, свързано със съдържанието, включително клик на съдържанието.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За персонализация и профилиране
  Не е зададено

  Събираме и обработваме информация за използването на услугите ни за последващо сервиране на персонализирана реклама и/или съдържание в друг контекст, напр. други сайтове и мобилни апликации, след време.

  Типично, съдържанието и поведението Ви на сайта/мобилната апликации се използва за създаване на заключения за Вашите интереси, чрез които се управлява бъдещият избор на сервирани реклами и/или съдържание.

 • По възложение и за проекти на трети страни
  Не е зададено

  При конкретни проекти по възложение на трети страни събираме Ваши лични данни, които им споделяме за осъществяване целите на проектите им. Детайлна информация за целите може да намерите в Общите условия на всеки конкретен проект, който ще Ви бъдат предоставени за получаване на Вашето съгласие.

  Понякога използваме личните ви данни, за да Ви информираме за игри и промоционални оферти на Спортал и/или на трети страни – Партньори на Спортал.

  За изпълнение на тази цел, събираме Ваши лични данни, за да Ви информираме за наши или на трети страни, наши партньори, инициативи, промоции, игри, оферти и други.

  За всички описани по-горе цели можем да използваме инструменти на трети страни.

 • За Директен маркетинг
  Не е зададено

  За да Ви изпращаме винаги актуална и полезна информация за нашите инициативи, събираме данни като адрес на електронна поща или друг начин за контакт с Вас – Viber, Skype, Messenger профил или такъв в друга комуникационна платформа.