Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Най-пълният седмичен хороскоп за всички зодии

Астро-аспекти

На 3 май Меркурий в квадратура с Юпитер

На 3 май Слънцето е в квадратура със Сатурн

На 4 май Меркурий преминава в Близнаци

На 6 май Венера в тригон с Плутон

На 8 май Венера в квадратура с Юпитер

На 9 май Венера преминава в Близнаци



Луна през седмицата се движи през знаците Водолей, Риби и Овен.

Благоприятни дни за подстригване – 5, 8 май

Благоприятни дни за боядисване на косата – 3, 4, 5, 6, 7 май



„Луна без курс” - В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо - оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

05.05. 03:07 - 05.05. 05:10
07.05. 10:37 - 07.05. 14:54



Овен –
Поддържайте емоциите си в равновесие, като не позволявате на негативните енергии да завладеят настроението ви. Научете как да заобикаляте трудните и неудобни ситуации, които могат да се случат тази седмица. Не забравяйте, че решителността и силата на волята са големи компоненти на успеха. В професионалния сектор не позволявайте на проблемите да отнемат вашия оптимизъм, не забравяйте, че сте достатъчно силни, за да се изправите пред всякакви несгоди и да тръгнете в търсене на това, което искате.

Благоприятни дни – 3, 4
Бъдете внимателни – 8, 9



Телец– Всичко показва, че ще получите добри резултати по вашите проекти. Поддържайте вярата си твърда, не позволявайте на пречките да отнемат вашата сила и оптимизъм, много пъти трудностите ни учат и укрепват. Избягвайте всякакви дискусии с членове на семейството и колеги, това само ще създаде главоболия. От емоционална гледна точка любовната ви връзка може да се изправи пред криза, но с добър диалог всичко може да се оправи, не се отказвайте да бъдете щастливи.

Благоприятни дни – 5, 6
Бъдете внимателни – 3, 4


Близнаци –
Животът ви ще продължи напред с пълна сила. Простете на онези, които са ви обидили и ще живеете в мир. Не бъдете егоисти, знайте, че мнозина се нуждаят от приятелска дума. Погрижете се за вашето здраве и вашата духовност. В любовта контролирайте своята импулсивност и имайте повече търпение с любимия човек. Ако сте сами, отворете сърцето си за нова страст. Бъдете по-оптимистични за живота, всичко ще пристигне в точния момент!

Благоприятни дни – 3, 4, 8, 9
Бъдете внимателни – 5, 6


Рак –
Всеки ден е нов ден и с него идват нови възможности за промяна. Въпреки че може да срещнете трудности, всичко ще бъде за по-добро, не се отчайвайте. Добрите енергии ще са с вас. Започнете да се грижите повече за здравето и благосъстоянието си. Имайте контрол над чувството за собственост и ревността, никой не обича да се чувства задушен, помнете това. За онези, които са сами, бъдете твърди и не се отказвайте да бъдете щастливи, половинката ви може да ви търси вече.

Благоприятни дни – 5, 6
Бъдете внимателни –8, 9



Лъв –
Седмицата обещава да бъде доста динамична, но много продуктивна. Запазете решимостта си да постигнете целите и идеалите си в професионалния сектор, дори ако по пътя ви се появят препятствия. Не трябва обаче да забравяте, че постиженията ви няма да дойдат толкова лесно, ще трябва да имате много отдаденост. Имайте по-голям контрол върху емоциите си, особено в ситуации, когато трябва да вземете решения. Ще намерите спокойствието, което така желаете, ако знаете как да оцените по-добре ситуациите, в които се намирате.

Благоприятни дни – 8, 9
Бъдете внимателни – 3, 4


Дева – Твърдата и ясна воля е вашият актив, но за да постигнете целта, трябва да култивирате самочувствие и да се ръководите от разум и любов към справедливостта.
По този начин ще получите добри резултати и ще постигнете успех. В тази траектория на живота си се опитайте да отдадете по-голямо значение на духовността и вътрешния растеж. Много неща ще могат да се подредят и ще имате малко повече спокойствие, за да разрешите висящите проблеми. Възможно е любовта от миналото да се появи отново в живота ви и да ви накара да преосмислите много неща.

Благоприятни дни – неутрални
Бъдете внимателни –5, 6



Везни – Тази седмица радостта ще бъде близо до вас и ще можете да осъществите някои планове, които сте имали предвид. Вашата креативност ще се увеличава и радостта ви ще заразява всички около вас и тогава ще стане очевидно колко блестящи и компетентни сте в това, което сте си поставили за цел. Може да се появят някои предложения, които ще ви донесат нови възможности за развитие и разширяване. Бъдете предпазливи, изучавайте пътя пред себе си.

Благоприятни дни – 3, 4
Бъдете внимателни – 8, 9



Скорпион – Фокусирайте енергията си и си поставете много конкретни цели, опитайте се да не давате обещания, които не могат да бъдат спазени. Приемете промените, които се случват в живота ви по-спокойно. Опитайте се да бъдете по-търпеливи, толерантни към хората и събитията от живота си. Нещо, което от дълго време чакате, евентуално може да се случи, затова имайте вяра и позитивно мислене. Поддържайте оптимизъм и отблъсквайте всяка негативна енергия.

Благоприятни дни – 5, 6
Бъдете внимателни – 3, 4




Стрелец – Седмицата обещава да бъде спокойна и хармонична, дори да има някои непредвидени събития. Останете фокусирани върху това, което искате и се стремете да го постигнете. Ще имате незабравими мигове в интимността, наслаждавайте се на всичко, което любовта ви предлага. Ако нещата не се случват, вие ги подтикнете. Преди да отдадете тялото и душата си на страстта, опитайте се да се уверите, че човекът съответства на чувствата ви.

Благоприятни дни – 3, 4, 8, 9
Бъдете внимателни – 5, 6


Козирог – Благоразумието и здравият разум трябва да присъстват тази седмица, за да се изправите пред непредвиденото, което предоставя животът. Приемете промените, които животът ви поднася по по-толерантен начин. В професионалния сектор някои неща ще претърпят малки промени и ще трябва да се адаптирате към тях. Вашата голяма сила и решителност, съчетани с творческо въображение, ще ви позволят да преодолеете трудностите и да постигнете успех.

Благоприятни дни – 5, 6
Бъдете внимателни –8, 9



Водолей –
Комбинирайте идеите си, добродетелите си и физическата си сила, но ги използвайте пестеливо, за да преодолеете препятствията, които ви се случват. Не се отказвайте от някои проекти, които имате предвид, просто изчакайте идеалния момент, за да ги приложите на практика. Използвайте своята мъдрост и интуиция, за да разграничите правилното от грешното. Сърцето понякога заслужава по-голямо внимание.
Пуснете тъгата и се усмихнете на живота, не придавайте значение на това, което не е от съществено значение. Намерете простота в красотата на живота.

Благоприятни дни – 8, 9
Бъдете внимателни – 3, 4



Риби –
Моментът изисква много размисъл, за да знаете как да действате с повишено внимание и мъдрост, особено по въпроси, свързани с вашия професионален сектор. Бързането с решаването на проблеми може да доведе до тревоги, които евентуално ще попречат на правилните решения за тях. Наличието на спокойствие и търпение е от съществено значение всичко да бъде решено по най-добрия начин. Поддържайте добри отношения с всички, бъдете търпеливи. Бъдете уважителни, без да сте авторитарни. Бъдете твърди, но също така разумни.

Благоприятни дни – неутрални
Бъдете внимателни –5, 6

Четете още:

Ето кои са най-магичните дни от май, в които можете да сбъднете желание!