Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Най-пълният седмичен хороскоп

Астро-аспекти:

На 09.09. Слънцето е в тригон с Юпитер – един от най-прекрасните аспекти
На 09.09. Марс е стационарен и се гласи да премине в ретроградност
На 11.09. Слънцето е в опозиция с Нептун – пазете се от измамници и тайни действия
На 13.09. Юпитер излиза от ретроградност


Луната се движи през знаците Телец, Близнаци, Рак и Лъв

Благоприятни дни за подстригване – 7, 8, 11 септември

Благоприятни дни за боядисване на косата – 8, 9, 10, 11 септември


„Луна без курс” - В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това е така наречената „Луна без курс” или периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо - оставете го така, както е, докато Луната не влезе в следващия знак. С една дума, в тези часове не предприемайте нищо важно.


08.09. 15:48 - 09.09. 00:29
11.09. 07:49 - 11.09. 11:24
13.09. 15:06 - 13.09. 18:34





















Овен – Енергията, решителността и постоянството ви помагат да успеете. Ако по пътя възникнат препятствия, вие не спирате, а търсите начин да ги преодолеете. Едва ли някой може да ви обърка, да съсипе настроението ви, да ви накара да се съмнявате в успеха си. На находчивостта ви може да се завиди. Това е подходящият момент да затвърдите позицията си, да създадете нови полезни контакти. Не смесвайте професионалните и лични интереси. Това е особено важно за тези, чиято работа изисква комуникация, многобройни контакти с различни хора. Понякога е наистина опасно да се ръководите от вашите харесвания и антипатии, когато се занимавате с делови въпроси.

Благоприятни дни – 9, 10
Бъдете внимателни – 11, 12, 13


Телец –Седмицата може да бъде много благоприятна за вас и дори минимални усилия могат да доведат до значителни резултати. Ще бъдете енергични, активни, креативни. Пълно е с нови възможности и вие се опитвайте да не пропуснете нито една. Ситуации, които доскоро ви изглеждаха объркващи, ще станат по-ясни. Обстоятелствата могат да допринесат за реализирането на вашите планове. Преди да вземете решение, обмислете внимателно всички опции за развитието на събитията, анализирайте възможностите си, опрете се на предишния си опит. Бъдещето обещава да бъде розово, но ще изисква известни усилия. Избягвайте да оставате твърде дълго сами. Приятелската среда ще ви се отрази много добре.

Благоприятни дни – 11, 12, 13
Бъдете внимателни – 7, 8


Близнаци – Трудно е да се изготви план за действие, още по-трудно е да се придържате към него - нещо постоянно се променя, възникват някакви нови обстоятелства и ви е все по-трудно да държите ситуацията под контрол. Важно е да запазите самообладание. Всичко ще стане много по-сложно, ако дадете воля на емоциите, направите нещо без да мислите. Важно е да избягвате претоварване, както емоционално, така и физическо. Можете да планирате малки семейни пътувания, срещи с приятели, някои интересни неща. Всичко това ще направи седмицата много по-приятна.

Благоприятни дни – 13
Бъдете внимателни – 9, 10


Рак – Седмицата е добра за завършване на това, което сте започнали по-рано. По пътя на реализирането на плановете ви могат да възникнат различни препятствия. Опитайте се да запазите спокойствие във всяка ситуация. Също така седмицата е добра за придобиване на нови знания и за пътуване. Ще бъде много лесно през тези дни да намерите общ език с хората наоколо. Най-добре е да прекарате време с приятели или близки. Това е време за любов, за общуване с приятни и любими хора. В личен план не се изключва възраждането отново на чувства, на които почти сте сложили край.

Благоприятни дни – 7, 8
Бъдете внимателни – 11, 12, 13
Лъв – Едва ли ще успеете напълно да избегнете притеснения, трудности и проблеми тази седмица. Много неща няма да вървят по план, често събитията се развиват по такъв начин, по който не сте очаквали. Не всичко е просто и очевидно, може да се струпат повече проблеми, отколкото сте очаквали. Но няма да има непреодолими трудности по пътя. В семейството вероятно ще има някои приятни събития, промени към по-добро. Отношенията, които са били трудни напоследък, отново стават хармонични. Настроението се подобрява, намирате много причини за радост. Вероятни са приятни изненади и добри новини. Не пропускайте възможността да направите живота си по-светъл и вълнуващ.

Благоприятни дни –9, 10
Бъдете внимателни – 7, 8

Дева – Началото на седмицата е добро, звездите ви подкрепят. Преобладава влиянието на положителните тенденции, въодушевено поемате нови неща или се връщате към стари, които преди това не са били изпълнени. Различни неща ще изискват вашето внимание. Бъдете готови бързо да превключвате от едно на друго. Погледнете философски на положението, не прекалявайте с натиска върху другите, добре е в малките неща да отстъпвате. Точността и вниманието са ключовите думи в следващите дни. Проверявайте внимателно важната информация, която ще получите през следващите дни. Отнасяйте се по-снизходително и към желанията на близките си хора. Въздържайте се от желанието си да въвеждате ред навсякъде около вас.

Благоприятни дни – 7, 8, 11, 12
Бъдете внимателни – 9, 10

Везни – Седмицата се оказва много натоварена. Това не винаги се отразява добре на настроението: поради умора вие ставате раздразнителни, бързи, докачливи. Това усложнява комуникацията дори с близки хора. Обаче щом успеете да си починете и да си поемете въздух, вие отново ставате себе си. Този период може да ви донесе нови идеи, на които да вдъхнете живот. Звездите ви насърчават да се отпуснете по течението и да почивате повече. Нуждаете се от възстановяване и презареждане. Нужно е да прекарвате повече време у дома или на спокойни места, където да се чувствате сигурни и в безопасност. Можете да направите приятни покупки, които ще подобрят настроението ви. Не са изключени и любовни преживявания, които предпочитате да запазите в тайна.

Благоприятни дни – 9, 10
Бъдете внимателни – 11, 12, 13

Скорпион – Планетите ще ви дарят през настоящия период с повече решителност. Очакват ви интересни моменти. Обичате да експериментирате и да измисляте нещо ново, източниците на вдъхновение могат да бъдат най-неочаквани. Определете ясно какво искате да постигнете в близко бъдеще и насочете своите усилия в подготовка. Ако слушате гласа на здравия разум, със сигурност няма да съжалявате. Добре е да действате по предварително съставен план и да се придържате към него. Благоприятно време за подобряване интимната страна на вашите взаимоотношения.

Благоприятни дни – 11, 12, 13
Бъдете внимателни – 7, 8

Стрелец – Опитайте се да не се притеснявате за нищо, особено в началото на седмицата, да не реагирате прекалено на събитията, които се случват. Това не е най-благоприятният период, но все пак не е толкова труден. В стремежа си да свършите много задачи наведнъж, ще бъдете доста припрени. Може да ви е необходима подкрепа, за което трябва да се обърнете към стари приятели и други хора, на които наистина вярвате. Правете това, което ви вдъхновява. Настроението се подобрява значително, ставате много по-енергични, гледате на живота с голям оптимизъм. Тук не е изключено влюбването, но говорим повече за мимолетно чувство, отколкото за нещо сериозно.

Благоприятни дни – 13
Бъдете внимателни – 9, 10

Козирог – Опитайте се да се ядосвате по-малко на другите. Ясно е, че не е толкова лесно, когато хората около вас често ви разбират погрешно, критикуват и се обиждат заради дреболии. Ограничете контактите с хора, които не са ви твърде приятни и губите с тях излишно време. В работата ще бъдете доста активни, тъй като имате достатъчно енергия. Бъди внимателни. Тази седмица определено не е от онези, когато можете да се доверите на първото впечатление. Има риск да повторите предишни грешки. Опитът на някой друг може да ви бъде от полза. Не всички решения са лесни и най-добре не бързайте с тях. Дайте си време за събиране, проверка и анализ на информацията, претегляне на плюсовете и минусите.

Благоприятни дни – 7, 8
Бъдете внимателни – 11, 12, 13

Водолей – Интересна и вдъхновяваща седмица. Преобладава влиянието на положителните тенденции и това се забелязва във всички сфери на живота. Много от вашите начинания са придружени от късмет, понякога се появяват почти брилянтни идеи - и точно там има хора, които са готови да помогнат в изпълнението на вашите планове. Но разногласията и споровете едва ли ще бъдат напълно избегнати. Не бъдете твърде упорити: понякога е по-изгодно да правите отстъпки, отколкото да губите време и енергия в защита на невинността си. Тази седмица дава възможност да се излезе извън обичайните рамки, да се разширят границите. Повечето представители на знака се опитват да не пропускат тази възможност.

Благоприятни дни –9, 10
Бъдете внимателни – 7, 8

Риби – Няма да е лесно. По-добре е да не си изграждате илюзии и да не разчитате на лесни победи, а спокойно да прецените ситуацията и да помислите какво можете да направите, за да я промените към по-добро. Но не бива да се обезсърчавате; запазете спокойствие, правете това, което зависи от вас и ще успеете много. Все пак ще имате късмет в много отношения, затова се възползвайте максимално. Обърнете повече внимание на вашето здраве. Не се самолекувайте и ако се почувствате зле, свържете се с нужния специалист. Основните аспекти на тази седмица ще бъдат свързани с децата, бита, любовта, почивката. Опитайте се да бъдете полезни на близките хора. Избягвайте уединението, по-добре бъдете сред хората, с приятели, завързвайте нови познанства или развивайте стари взаимоотношения. Някои ще се впуснат в служебен флирт.

Благоприятни дни – 7, 8, 11, 12
Бъдете внимателни – 9, 10