Най-точният седмичен хороскоп от 5 до 11 април

05 април 2021 | 00:01
4219
0
Снимки: Pixabay
0

Астро-аспекти

На 6 април Венера в секстил Марс
На 9 април Марс квадрат Нептун
На 10 април Меркурий секстил Сатурн
На 10 април Венера секстил Юпитер

Луна през седмицата се движи през знаците Козирог, Водолей, Риби и Овен

Благоприятни дни за подстригване – 6, 9, 11 април

Благоприятни дни за боядисване на косата – 5, 6, 8, 9 април

„Луна без курс” - В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо - оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

05.04. 10:06 - 05.04. 16:05
07.04. 13:06 - 07.04. 23:32
10.04. 02:49 - 10.04. 09:12Овен – Отделете повече време на планирането на задачите и определете подробностите, за да постигнете относително спокойствие. Венера във вашия знак засилва привлекателността и харизмата ви, и благоприятства личния ви живот. Можете да използвате енергията на планетата, за да получите лично благополучие и да откриете в себе си нови таланти и способности. Действайте смело, защото такива подаръци Вселената не дава толкова често, колкото би ни се искало. До някъде нещата в личния живот зависят от вашата инициативност. Бъдете по-разкрепостени и по-смели. Вашето възприятие към света сега е отворено за нови любовни отношения, ако сте сами. Някой ще прояви по-специално внимание към вас, което доста ще ви поласкае.
Благоприятни дни – 6, 7
Бъдете внимателни – 5, 10, 11

Телец – Подхождайте отговорно към вашите текущи дела, за да се изключат всякакви грешки. Ще трябва да решавате много проблеми и да преодоляватe пречки, които само ще укрепят желанието ви да се движите напред, да се развивате, да достигнете нови висоти и да станете по-добри. За да не остане личният ви живот зад борда е важно да разговаряте по-често с вашата половинка и заедно да изграждате отношенията си, в които ще се чувствате комфортно. Благоприятно време за стабилизиране на личния живот. Ще е чудесно да направите едно съвместно пътуване-разходка. Ще си прекарате чудесно. Телците, които нямат партньори е добре да си почиват сега и да обърнат внимание на себе си.
Благоприятни дни – 5, 8, 9
Бъдете внимателни – 6, 7

Близнаци – Слънцето, Меркурий, Венера и Марс имат много положителен ефект върху вас. Това означава само добри неща. Започвате седмицата пълни с енергия и мотивация. Вашето добро настроение е заразително. За свободните представители на знака има добри перспективи. В сферата на личния живот предстои вълнуващ период - представители на противоположния пол ще започнат да ви дават знаци на внимание! Симпатиите ви бързо могат да се превърнат в любов. При някои любовните чувства така ще се разгорят, че огънят няма да угасне дълго време.
Благоприятни дни – 6, 7, 10, 11
Бъдете внимателни –8, 9

Рак – На работното си място бъдете активни, за да се докажете. Не се притеснявайте да изкажете мнението си по работните въпроси. Зарежете вашите съмнения, недоверие, колебания. Доверете се на знанията си и опита, и бъдете по-самоуверени. Вашите усилия със сигурност ще бъдат забелязани и оценени. Тази седмица ще бъдете по-емоционални от обикновено и чувствата ще преобладават над разума. Слънцето, Меркурий и Венера са в квадратури спрямо вашия знак. Това малко потиска настроението, но и вие можете да очаквате добра седмица като цяло. Уран в секстил ви обещава нови срещи, които ви обогатяват.
Благоприятни дни – 8, 9
Бъдете внимателни – 10, 11

Лъв – Тази седмица не са ви нужни промени. Оставете всичко така, както си е. Доста въпроси чакат да намерят своето решение, но вие разполагате с цял букет от различни сценарии как да се справите с настоящите събития и за тяхното по-нататъшно развитие. Личният ви живот е уязвим, така че не правете нищо, което да му вреди. Тази седмица непременно се постарайте да потърсите повече близост с партньора си, по-често да бъдете заедно, тъй като се нуждае от вниманието ви и ако не го получи от вас, може да го потърси настрана.
Благоприятни дни – 10, 11
Бъдете внимателни – 6, 7

Дева – Не забравяйте, че вие сами определяте до голяма степен бъдещето си! Така че крайният резултат ще зависи изцяло от способността ви да действате със светкавична скорост и да вземате правилните решения. Не е най-доброто време за рискове и приключения. Звездите ви съветват да помислите за всяка своя стъпка, за да се предпазите от неприятности. Извличайте от приятелството не само удоволствие, но и полза в добия смисъл на думата. Това умножава благата в живота и облекчава бедите. Но някои приятели са добри, когато ги държите по-далеч от себе си, други - когато са по-близо до вас.
Благоприятни дни – 5
Бъдете внимателни – 8, 9

Везни – Началото на седмицата е важно да запазите спокойно състояние на духа, да се настроите към деловата активност. Малко по-трудно ще стават нещата при вас. В делата си трябва да бъдете внимателни, тъй като допуснатите грешки могат да ви отклонят от поставените цели. Научете се да се радвате на малкото, което имате и да се придвижвате към успеха с малки, но сигурни стъпки. Що се отнася до личния живот, доверете се на вашата интуиция. Не се опитвайте да разберете необятното и да анализирате чувствата с помощта на логиката. За пропуснатите ползи и шансове поради вашата нерешителност, отговорността е само ваша.
Благоприятни дни – 6, 7
Бъдете внимателни – 5, 10, 11

Скорпион – В началото на седмицата ще бъдете фокусирани най-вече върху личния си живот, но и върху всички онези скрити желания, свързани с вашата кариера или работа. Успех няма да липсва, въпреки че са възможни незначителни проблеми за тези от вас, които не са си поставили реалистични цели. Рядко ще ви липсва енергия и ще я контролирате успешно, но не бива да надценявате силите и възможностите си, дори ако сте напълно уверени в тях. Не давайте воля на всичките си желания. Бъдете по-скромни. Влагайте във всичко малко повече здрав разум. Пазете се от хората с две лица, които казват лицеприятни неща пред вас, а делата им говорят друго!
Благоприятни дни – 5, 8, 9
Бъдете внимателни – 6, 7Стрелец – „Предпазливост и внимание“ трябва да е вашето мото през тези дни. През тази седмица нямате право на грешки. Те могат да ви струват твърде много. На работното място се старайте да покажете достойнствата си. Ще разполагате с достатъчно жизнена енергия. Подходящо време за посещение на фитнеса. Не се отпускайте да вършите кулинарни прегрешения, по-скоро помислете за малко диета. Препоръчително е да следвате логиката и здравия разум, а не да се поддавате на чувствата. Борете се с излишната емоционалност.
Благоприятни дни – 6, 7, 10, 11
Бъдете внимателни – 8, 9

Козирог – Започвате седмицата изпълнени с въодушевление и ентусиазъм. Нарастват предизвикателствата за вас. Вие искате да постигнете твърде много и то наведнъж, но малко мислите за това какви могат да бъдат последствията от действията ви. Вероятността за грешки е твърде висока. В очите на другите изглеждате капризни, понякога груби и напълно лишени от съчувствие. Полезно е да прекарате малко време със себе си просто, за да разберете какво точно се случва. Въпреки че поведението ви в някои моменти трудно може да се нарече дружелюбно, пак сте привлекателни за другия пол. Именно любовта може да ви възроди като Феникс.
Благоприятни дни – 8, 9
Бъдете внимателни – 10, 11

Водолей – Не всичко ще върви така, както бихте искали, но не унивайте и щедро споделяйте оптимизма на другите. От хората, които са прекалено натрапчиви, стойте по-далеч: зад повишения интерес към вашия живот може да се крият не добри намерения. Не е необходимо да експериментирате и да сменяте работното си място. Ако все пак обстоятелствата ви принуждават, бъдете много предпазливи и внимателни. Във всички ваши дела можете да получите безценна помощ от приятели, особено от жени. Хората около вас ще бъдат доволни от вашите знания и креативност. Не се впускайте в случайни запознанства, защото даже най-невинния флирт може да се окаже опасен.
Благоприятни дни – 10, 11
Бъдете внимателни – 6, 7

Риби – През седмицата звездите ви съветват да помислите повече за себе си. Няма нищо лошо в здравия и умерен егоизъм, защото никой не може по-добре да се грижи за личното ви развитие и благосъстояние от самите вас. За да живеете малко по-спокойно, ще предпочетете за по-сигурно да заобикаляте препятствията и няма да щурмувате. На работното място ще отстъпите инициативите на по-напористите колеги, в семейството няма да се борите за лидерство. В изкуството на съблазняването сте доста умели. Но не очаквайте мигновени плодове от чувствените инвестиции, реколтата ще пожънете по-късно.
Благоприятни дни – 5
Бъдете внимателни – 8, 9

Коментари

Добави Коментар

Най-четени

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?

НАСТРОЙКИ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

 • Нормално функциониране на сайтовете
  Не е зададено

  Тези данни са стриктно необходими за нормалната работа на сайтовете и мобилните ни апликации. Чрез тях можем да удостоверим самоличността Ви като логнат потребители, да Ви покажем по-добре съдържанието, да заредим сайта по-бързо, да защитаваме сайтовете и Вас от посегателства.

  Такива данни например са данните от сесията Ви – информация дали сте логнат, кеширано съдържание и други.

  Тук попадат и данните, свързани с идентифицирането Ви във връзка с регистрация за използване на наша услуга.

 • За изпълнение на нашите услуги
  Не е зададено

  Някои от услугите ни, като електронната търговия, изискват да споделите с нас лични данни. Използваме ги за да можем да изпълним договора си с Вас, за продажба и доставка на предлаганите от нас стоки.

  Други предлагани от нас услуги са възможностите да добавяте новина, коментари, снимки или видеа. Използваме личните Ви данни, която ни дава възможност да Ви идентифицираме и при необходимост – да модерираме добавеното от Вас съдържание.

 • За измерване
  Не е зададено

  Събираме информация за Вашето използване на съдържанието и я комбинираме с предишно събрана, за да измерим, разберем и отчетем Вашето използване на услугите ни.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на реклами
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно налична, за да подберем и Ви доставим релевантна реклама и за да можем да измерим доставката и ефективността й. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите предишни интереси към подбрани реклами, обработка на данни за поведението Ви, когато рекламата Ви е била показана, колко често Ви се показват дадени реклами, къде и кога са Ви били показани, дали сте предприели действие свързано с рекламата, включително клик на рекламата и направена покупка.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на съдържание
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно събрана, за да подберем и Ви доставим релевантно съдържание и да измерим доставката и ефективността му. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите интереси към съдържанието, обработка на данни за показаното Ви съдържание, колко често или за колко време е било показано, дали сте предприели действие, свързано със съдържанието, включително клик на съдържанието.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За персонализация и профилиране
  Не е зададено

  Събираме и обработваме информация за използването на услугите ни за последващо сервиране на персонализирана реклама и/или съдържание в друг контекст, напр. други сайтове и мобилни апликации, след време.

  Типично, съдържанието и поведението Ви на сайта/мобилната апликации се използва за създаване на заключения за Вашите интереси, чрез които се управлява бъдещият избор на сервирани реклами и/или съдържание.

 • По възложение и за проекти на трети страни
  Не е зададено

  При конкретни проекти по възложение на трети страни събираме Ваши лични данни, които им споделяме за осъществяване целите на проектите им. Детайлна информация за целите може да намерите в Общите условия на всеки конкретен проект, който ще Ви бъдат предоставени за получаване на Вашето съгласие.

  Понякога използваме личните ви данни, за да Ви информираме за игри и промоционални оферти на Спортал и/или на трети страни – Партньори на Спортал.

  За изпълнение на тази цел, събираме Ваши лични данни, за да Ви информираме за наши или на трети страни, наши партньори, инициативи, промоции, игри, оферти и други.

  За всички описани по-горе цели можем да използваме инструменти на трети страни.

 • За Директен маркетинг
  Не е зададено

  За да Ви изпращаме винаги актуална и полезна информация за нашите инициативи, събираме данни като адрес на електронна поща или друг начин за контакт с Вас – Viber, Skype, Messenger профил или такъв в друга комуникационна платформа.