Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Най-точният седмичен хороскоп за всички зодии

Астро-аспекти

На 6 февруари Меркурий секстил Нептун
На 8 февруари Венера секстил Уран
На 10 февруари Меркурий съвпад Плутон
На 11 февруари Меркурий преминава във Водолей

Луната през седмицата се движи през знаците – Лъв, Дева, Везни и Скорпион

Благоприятни дни за подстригване по лунен ден – 8, 10 и 11 февруари

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден – 6, 7, 8, 9, 11, 12 февруари

„Луна без курс” - В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо - оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

06.02. 16:17 - 06.02. 23:15
09.02. 08:41 - 09.02. 10:48
11.02. 18:42 - 11.02. 20:36



Овен – Седмицата ще бъде добра и успешна за активните и целеустремени представители на знака, които не са свикнали да седят със скръстени ръце. Именно те ще могат да се справят с трудностите и да тръгнат по пътя на успеха, ако проявят повече инициативност и постоянство. Всичко, което е необходимо, е да определите целта си за близкото бъдеще и да се доверите на интуицията си. Не прекалявайте с доминиращото отношение към околните и близките, а проявете към последните повече грижи и внимание. Това ще ви предпази от евентуални кавги.

Благоприятни дни – 6
Бъдете внимателни – 10, 11

Телец – Звездите искат да ви направят щастливи. Космическата енергия ще ви даде сили да разрешите всички проблеми. Имате сериозен шанс да се придвижите напред. Не се фокусирайте върху дреболии и проблеми, настройте се към положителни мисли. През уикенда се препоръчва да смените обстановката и да си починете добре. Общуването с приятели и семейство ще донесе много приятни емоции и ще ви отпусне. Добре е да се фокусирате върху романтичната страна на живота си и да се опитате да се насладите на любов, приятелство или просто да отворите сърцата си за романтиката.

Благоприятни дни – 7, 8
Бъдете внимателни – 6, 12

Близнаци – Предстоящата седмица обещава добър период като цяло с малки изключения. Проявете повече търпение - не всичко ще се нареди веднага, особено през първите дни. Избягвайте напрежението, не се оставяйте на негативните емоции да ви завладеят и стойте далеч от тези, които ви дразнят. Повечето от вас ги очаква приятно запознанство, изненада или романтична среща. Също така възможна е промяна в личния живот. Не се притеснявайте, ако първоначално промените ви изглеждат стряскащи.

Благоприятни дни – 6, 10, 11
Бъдете внимателни – 7, 8

Рак – Старайте се да реализирате всичко планирано през седмицата, въпреки че може да срещнете спънки и трудности. Някои събития ще ви направят по-активни и упорити от обикновено. Ще имате подкрепа и разбиране от близки хора. Избягвайте стреса и преумората, тъй като това ще отслаби имунната ви система. Пазете се от настинки и внимавайте да не преохлаждате тялото - това може да провокира обостряне на хронични заболявания. Мислете преди да говорите, иначе рискувате да си създадете врагове.

Благоприятни дни – 7, 8
Бъдете внимателни – 10, 11



Лъв – Звездите ви съветват през тази седмица да бъдете по-търпеливи и да се движите в избраната посока – това ще ви помогне да се доближите до успеха и постиженията. Има възможност за неочаквано и непланирано пътуване, ново обкръжение и запознанства. Новите покупки ще повишат настроението ви. Проверявайте качеството на продуктите, които ядете. В живота на свободните представители на знака може да се появи ново запознанство или неочакван обрат. Щастието скоро може да почука на вратата ви, така че бъдете нащрек.

Благоприятни дни – 9, 10, 11
Бъдете внимателни – 6, 12

Дева – Настройте се към положителното – тогава много неща ще ви се отдават лесно, стига да не сте мързеливи или да разчитате само на другите. Бъдете активни и упорити, но не очаквайте бърз резултат. Важно е да показвате добро възпитание, да бъдете сдържани, възпитани и да контролирате емоциите си. В противен случай рискувате да си създадете врагове, които да попречат на изпълнението на вашите планове. Добрата почивка и общуването с приятни хора и с хора със сходни мисли ще ви помогнат да намерите изход от трудна ситуация. Не е желателно да започвате нови дела.

Благоприятни дни – 12
Бъдете внимателни – 7, 8

Везни – За вас новата седмица може да е трудна и недостатъчно предвидима. Настроението ви често ще е променливо през седмицата. Не си изкарвайте ядовете върху близките, деца и партньори. Те не са виновни, че сте уморени от работа. Вземайте решения въз основа на собственото си мнение и преценка. Отделете време за семейна почивка. Опитайте се да се настроите положително, да не действайте бързо и импулсивно и тогава късметът може да ви се усмихне. Доверете се на интуицията си и ще постъпите правилно. Препоръчително е да посетите храм.

Благоприятни дни – 6
Бъдете внимателни – 10, 11

Скорпион – Първата половина на седмицата ще бъде относително спокойна. През втората ѝ половина може да срещнете трудности. Не са изключени и битови проблеми. Благоприятен период за проява на внимание и грижи в семейните отношения. С малко повече толерантност и компромиси бихте могли да поддържате хармонията и разбирателството в отношенията. Опитайте се да проявите повече въображение за взаимно забавление. Очаква се да има повишен интерес към вас от страна на противоположния пол, ако сте свободни.

Благоприятни дни – 7, 8
Бъдете внимателни – 6, 12

Стрелец – Това е предизвикателен период за вас. Може да ви донесе както разочарование, така и сбъдване на тайни надежди. Не се отклонявайте от планираната цел, въпреки че може да имате трудности - всъщност всичко ще бъде постижимо, ако имате търпение и се научите да чакате резултата. Не се претоварвайте с работа и задължения. Основният ви враг през следващите дни може да бъде силната преумора, така че се опитайте да обърнете повече внимание на съня и почивката. Обърнете си повече внимание.

Благоприятни дни – 6, 10, 11
Бъдете внимателни – 7, 8



Козирог – Седмицата ще изисква от вас целеустременост и способност за бързо вземане на решения, активност във всяка ситуация. Обърнете повече внимание на онези проблеми, които преди не сте могли да разрешите. Не критикувайте началството и избягвайте излишните спорове с колеги. Научете се как правилно да общувате с токсични хора, за да се предпазите от тяхното негативни влияние. Отделете достатъчно внимание на семейните въпроси. Редът и вниманието са основните ви съюзници през следващите дни.

Благоприятни дни – 7, 8
Бъдете внимателни – 10, 11

Водолей – През седмицата ще преобладава енергията на високите вибрации. Нови перспективи и възможности има на хоризонта. Меркурий ще подсили позициите ви, когато влезе във вашия знак в края на периода. Бъдете активни и се опитайте да изпълните всичко, което сте планирали - този път ще успеете да го изпълните по-бързо, отколкото предполагате. Не променяйте плановете си и не се отказвайте от това, което наистина заслужава вашето внимание и време. Мнозина ги очакват интересни събития през следващия период.

Благоприятни дни – 9, 10, 11
Бъдете внимателни – 6, 12

Риби – Избягвайте да поемате ненужни рискове, тъй като успехът в приключенията ви ще бъде почти нулев. Използвайте времето през седмицата, за да разрешите проблемите, с които не сте имали време да се занимавате преди. Не разчитайте на чуждо участие и подкрепа. Въздържайте се от драстични решения - има вероятност те да се окажат погрешни и да влошат ситуацията. Обърнете се към близките - те ще ви помогнат да преодолеете много трудности и неприятности. Очакват ви нови перспективни запознанства.

Благоприятни дни – 12
Бъдете внимателни – 7, 8