Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Най-точният седмичен хороскоп за всяка зодия

По-важни астро-аспекти

На 20 юли Меркурий в секстил с Уран
На 22 юли Венера в опозиция с Юпитер
На 24 юли Пълнолуние в 05:38ч в знак Водолей
На 24 юли Меркурий в тригон с Нептун
На 25 юли Меркурий в опозиция с Плутон

Слънце в Рак до 22 юли, после преминава в знак Лъв
Меркурий в Рак до 27 юли
Венера в Лъв до 22 юли, после преминава в знак Дева
Марс в Лъв до 29 юли
Юпитер в Риби до 28 юли
Ретроградни планети – Юпитер, Сатурн, Нептун, Плутон

Луна през седмицата се движи през знаците Скорпион, Стрелец, Козирог, Водолей.

Благоприятни дни за подстригване – 19 (след 16:19ч), 20, 21. На 22 юли може да се подстригвате, но ако го правите сами.

Благоприятни дни за боядисване на косата – всеки ден с изключение на 22 юли

„Луна без курс” - В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо - оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

19.07. 19:31 - 20.07. 00:09
22.07. 01:27 - 22.07. 01:37
23.07. 19:35 - 24.07. 03:14



Овен - През седмицата ще бъдете твърде бързи и поривисти в своите действия и разсъждения. Това ще донесе не малко вълнения, както на вас, така и на околните. Удачни ще се окажат замислите ви по отношение на пътуванията. Вашите своевременни и решителни действия могат да се окажат спасение за някого. Настъпва благоприятен период за творческа самореализация. Не обещавайте това, което не ви е по силите да го изпълните (или нямате намерение), защото може да стане причина за много проблеми и недоразумения.

Благоприятни дни- 20, 21, 24, 25
Неблагоприятни дни- 22, 23

Телец - С ентусиазъм и трудова активност няма да можете да се похвалите, но вие и съвсем не се стремите да постигнете някакъв успех, а само към решението на някои второстепенни и маловажни задачи. Обърнете внимание на интуицията си, тя ще ви подскаже как правилно да действате. Избягвайте да се поддавате на негативни мисли и чувства, вместо това по-често общувайте с по-весели и оптимистично настроени хора. Старайте се да виждате всичко откъм светлата страна. Свободните представители на знака имат големи шансове да срещнат любовта неочаквано.

Благоприятни дни - 22, 23
Неблагоприятни дни- 19, 24, 25

Близнаци - Вие ще бъдете силно обаятелни и неотразими през тази седмица. Ще се почувствате в много добра форма. Стремете се към емоционално равновесие. Колкото по-спокойни бъдете, толкова по-ползотворен ще е периода. Старайте се да покажете не толкова настойчивост и сила на волята, но и здрав разум с логика. Подарете си нови емоции като заминете някъде, дори за няколко дена. Обезателно сега трябва да получите нови впечатления. За да отдавате добра енергия на работата си, първо ви е необходимо да си починете.

Благоприятни дни- 24, 25
Неблагоприятни дни- 20, 21

Рак - Различните аспекти на живота постепенно ще започнат да вземат по-благоприятна посока. В началото на седмицата ще ви се открият добри перспективи, които могат да променят живота ви. Да се разруши старото, да се внесе нещо ново, да повярвате в съдбата и смело да погледнете в бъдещето! Имайте вътрешна готовност да преодолеете всякакви препятствия и заплетени ситуации, ако срещнете такива. Повече от всичко сте заинтересовани от взаимодействието с приятелите. Опирайки се на своя авторитет, се опитвате да създадете група от близки по дух хора.

Благоприятни дни-19
Неблагоприятни дни- 22, 23



Лъв - Периодът не е достатъчно добър за глобални промени във всички сфери - от работа, личен живот до мирогледа като цяло. Можете да се заемете с придвижването на някои добри идеи. Влизате в нов етап на духовно развитие, затова не забравяйте да си оставите достатъчно време за занимания с вашия вътрешен свят. Трябва да се храните здравословно, повече да спите, достатъчно време да прекарвате на чист въздух и сред природата. Няма да ви е трудно да завоювате всеобщо възхищение. Ще се сдобиете с многочислени фенове или просто ще бъдете в центъра на събитията, ако пожелаете.

Благоприятни дни- 20, 21
Неблагоприятни дни- 19, 24, 25

Дева - Седмицата за някои може да е противоречива и напрегната. Нещата не се развиват толкова лошо, но явно няма да са и толкова добри. Ще балансирате между надеждите и разочарованията. Първото, на което трябва да повлияете е вашето собствено настроение. Рано или късно резултатите ще бъдат постигнати, но ще трябва да дочакате търпеливо този момент. Ще ви се наложи от време на време да имате работа с хора непоследователни, нетърпеливи, твърде емоционални, което много ще ви дразни. Тези, които търсят връзка, имат шансове да започнат нови отношения и нека да следват интуицията си.

Благоприятни дни- 19, 22, 23
Неблагоприятни дни- 20, 21

Везни - Седмицата може да е малко сложна. Представителите на знака стават по-емоционални от обичайното и поради това се вълнуват повече. Ако сега тръгнете да вземате някакви важни решения - голяма е вероятността скоро да промените мнението си. Оставете съдбата сама да пренареди приоритетите ви. Откъснете се от прозата на живота. Настройте се малко по-лирично - четете стихове, разхождайте се сред природата, срещайте се с приятели. Сега ви е необходимо мирно и спокойно съществуване. Чудесно е, ако можете да си вземете някой друг почивен ден и да отпътувате на някъде.

Благоприятни дни- 20, 21, 24, 25
Неблагоприятни дни- 22, 23

Скорпион - Макар началото на седмицата да бъде трудно, представителите на знака ще съхранят оптимизма си, а това е, което е необходимо за успеха. Втората важна съставка на победата е готовността да се действа бързо и решително. Не бързайте да споделяте плановете си, касаещи бизнес, професионални перспективи и финанси. Най-заинтересованият ви слушател може да се окаже недоброжелател, който незабавно да се възползва от получената информация. Повечето от вас ще се дразнят на чуждата глупост, но в края на краищата, ако тя е чужда, трябва ли да се ядосвате вие и да реагирате така остро?

Благоприятни дни- 22, 23
Неблагоприятни дни- 19, 24, 25

Стрелец - Оптимизмът ви ще ви помогне да преминете през сложния период. Подетите от вас инициативи на работното място може да не допаднат на началството ви. Дошло е време за решения, но вие сте достатъчно мъдри и способни да вземете такива. Време е да се замислите за своя гардероб и да се обзаведете с нещо ново. Втората половина на седмицата ще бъде по-спокойна и хармонична. Ритъмът на събитията се забавя и ще можете да си отдъхнете, да се отпуснете и да прекарате приятно времето си. Личните ви отношения ще бъдат мили и непринудени. Не е изключено да попаднете в центъра на любовна интрига.

Благоприятни дни- 24, 25
Неблагоприятни дни- 20, 21

Козирог - За някои представители на знака седмицата се очертава да бъде доста забавна. Ще се намирате в центъра на вниманието и на събитията. Ще усетите прилив на жизнени сили и нови идеи. Интелектуалните занимания могат да ви доставят удоволствие. Възможно е съдбата да ви поднесе приятни сюрпризи. Това може да бъде неочаквано разрешение на ваши проблеми, предложение да участвате в някакъв интересен проект или най–различни интересни вариации на тема живот. Напълно безполезно е да планирате нещо, защото така или иначе ще стане това, което разпореди провидението.

Благоприятни дни-19
Неблагоприятни дни- 22, 23

Водолей – През седмицата ще сте активни и решителни. Знаете точно какво искате и как да го постигнете, дори ако обстоятелствата не се развиват по най-благоприятният начин. Основната ви задача е да определите целите и задачите си и да решите кое се явява най-важно и кое може да се отложи за по-после. Силите ви ще бъдат насочени основно към семейните дела, вашето здраве или на вашите близки. Разногласия може да се появят с хората, около вас. Вслушвайте се внимателно в чуждите съвети и предложения, дори на пръв поглед да ви се сторят странни и абсурдни. В тяхната полза ще се убедите по-късно.

Благоприятни дни- 20, 21
Неблагоприятни дни- 19, 24, 25

Риби - Като цяло сте доволни от себе си. Вече чувствате прилив на сили и можете да се заемете спокойно с делата си. Първата половина на седмицата ще бъде малко по- напрегната, след което напрежението постепенно започва да спада. На всички не можете да угодите, но утеха може да ви бъде това, че вашата критика е справедлива. Ще се увлечете по нещо дотолкова, че ще престанете да забелязвате всичко останало. Мъжете да се въздържат от ярък драматизъм и ревност към половинките си, а жените да не остават дълго в уединение.

Благоприятни дни- 19, 22, 23
Неблагоприятни дни- 20, 21