Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Най-точният седмичен хороскоп за всяка зодия

Началото на тази седмица ще бъде особено трудно за всички нас. Въпреки че няма изгледи за непосредствена опасност, има много астрологични влияния, които ще ни накарат да се почувстваме объркани. Имаме Луна в Скорпион, сам по себе си напрегнат транзит, но е свързан също с Уран и опозицията на Луната, което носи неочаквани неща и не винаги приятни, заедно с квадратурата на Луната с Плутон и със Сатурн, които на практика могат да вгорчат живота ни и съществуват, за да попарят надеждата ни и да създадат ограничения, препятствия.

Астро-аспекти

На 23 февруари Марс в секстил Нептун
На 24 февруари Венера секстил Нептун
На 25 февруари Меркурий квадратура Уран

Луна през седмицата се движи през знаците – Везни, Скорпион, Стрелец, Козирог и Водолей

Благоприятни дни за подстригване – 21, 24, 27 февруари

Благоприятни дни за боядисване на косата – 21, 22, 23, 24, 27 февруари

„Луна без курс” - В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо - оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

21.02. 07:03 - 21.02. 11:20
23.02. 11:25 - 23.02. 15:30
25.02. 05:26 - 25.02. 18:29
27.02. 16:50 - 27.02. 20:37



Овен – Всичко, което се отнася пряко до вас и вашия живот, ще бъде забулено в тайна и много неща ще се случват зад гърба ви. В крайна сметка ще можете да постигнете желаните резултати. Става дума за бавно създаване на нов ред на нещата и вие ще бъдете ключовата и решаваща част от това. На работа можете да очаквате предложение за ново начало. Трябва да се отпуснете повече и да намерите нещо, което ви прави щастливи. Прибързаните движения няма да ви помогнат, така че по-добре ги избягвайте.

Благоприятни дни – 24, 25
Бъдете внимателни –26, 27

Телец – Тази седмица ще се интересувате много повече от стари приятели и въобще социалния ви кръг. Вероятни са нови отговорности, които ще бъдат възложени на вас или ще са резултат от текущи ситуации. Не вземайте прибързани решения, защото те няма да ви помогнат в крайна сметка. Вероятни са закъснения и препятствия, така че винаги имайте резервно решение и бъдете практични. Това ще е една добра седмица за тези, които не преследват празни илюзии, а умеят да държат здраво нещата в ръце.

Благоприятни дни – 26, 27
Бъдете внимателни – 22, 23

Близнаци – Уверете се, че поддържате контрол над себе си и проблемите, които пряко ви засягат. Ако е необходимо, игнорирайте хаоса и проблемите на другите хора. Фокусирането върху стари планове ще ви помогне да се справите със ситуации, които са неудобни. В личния живот също можете да очаквате различни емоционални колебания. С малко търпение можете да постигнете желания успех в любовната сфера. Време е да помислите какво искате и търсите. Грижете се повече за дома си, укрепвайте съпружеските си отношения.

Благоприятни дни – 21, 27
Бъдете внимателни – 24, 25

Рак – В началото на седмицата е вероятно да има объркване и препятствия, особено по отношение на пътувания, публични изяви, изграждане на имидж и комуникация с другите. Бъдете максимално практични и ясни, това е единственият начин да сложите край на всичко, което не работи във ваша полза. В любовта трябва да държите очите си отворени и да се отнасяте по-сериозно към проблемите на настоящата връзка. Енергийният ви потенциал не е достатъчно висок, затова е необходимо да пазите здравето си повече. Може да се обадят стари хронични заболявания.

Благоприятни дни – 22, 23
Бъдете внимателни – 26, 27



Лъв – Отложени и нерешени проблеми в миналото, сега могат да изплуват на повърхността и да потърсят своето решение. Тази седмица ще получите шанс да сложите край на нещо от миналото и да поставите основите на нови дейности, нови взаимоотношения и нови условия на живот като цяло. За всичко това ще ви трябва добро планиране и ясен ум. Звездите ви подканят да не се отказвате и да упорствате въпреки закъсненията и препятствията, които може да срещнете по пътя. Въпреки всичко, това е една положителна седмица.

Благоприятни дни – 24, 25
Бъдете внимателни – 22, 23

Дева – Може да почувствате напрежение, с усещането, че нищо не върви както бихте искали. Дайте си кратка почивка. Помислете как се справяте с целите си, колко добре планирате, какво друго искате да постигнете и как възнамерявате да го направите. Трябва да сте честни със себе си и да правите нови планове въз основа на реални факти. Ако смятате, че има нещо, което трябва да премахнете от живота си, защото е вредно за вас, не се колебайте да го направите.

Благоприятни дни – 22, 23, 26, 27
Бъдете внимателни – 24, 25

Везни – Предстои ви седмица, която ще бъде много важна за междуличностните отношения. Нещата ще имат тенденция да се развиват, което означава, че имате много важни решения пред вас. Ако срещнете проблеми с член на семейството или любим човек, опитайте се да ги разрешите по деликатен начин. Не започвайте да водите дискусии и не поставяйте егото си на първо място. Направете някои компромиси. Атмосферата става по-спокойна и се наслаждавате максимално. В крайна сметка връщането към спокойствието е добро за вас.

Благоприятни дни – 24, 25
Бъдете внимателни – 26, 27


Скорпион – Оптимизмът ви се увеличава тази седмица. Лесно ще намерите обстоятелства, благоприятни за вашето развитие, дори и ситуациите да не са изненадващи, ще можете да се възползвате максимално от тях благодарение на чувството си за хитрост. От друга страна, вашият любовен живот ще действа като противовес на всички тези ежедневни проблеми. В прегръдките на партньора си ще намерите спокойно убежище, което ще ви помогне да укрепите и да намерите спокойствието, от което се нуждаете.

Благоприятни дни – 26, 27
Бъдете внимателни – 22, 23

Стрелец – В началото на седмицата сте изложени на енергии, които ви носят усещане за радост и безгрижие. Тези чувства обаче ще изчезнат през следващите няколко дни и ще трябва да се справяте с повече отговорности, отколкото сте в състояние да понесете. Ще усетите стреса и напрежението от неспазването на срокове и задачи. Импулсивността може да ви подведе, затова се пазете от недостатъчно обмислени действия. Но осъзнайте, че животът ви не е само отговорности и се насладете на положителните аспекти на живота.

Благоприятни дни – 21, 27
Бъдете внимателни – 24, 25

Козирог –
Бавните и стабилни стъпки ще ви донесат най-добри резултати. Може да успеете да завършите важна част от задача или нещо, върху което работите. Ще имате много работа, но малко време и може да нямате достатъчно сили. Някои задължения могат да предизвикат безпокойство. Не отлагайте много дълго да решите здравословните си проблеми с вашия лекар. Мотивирайте любимия човек за романтични моменти, които ще освежат енергията ви. За необвързаните рискът понякога е печалба. Звездите ви оказват безусловна подкрепа.

Благоприятни дни – 22, 23
Бъдете внимателни – 26, 27

Водолей – В началото на седмицата ще поставите доста високи очаквания към себе си, но в крайна сметка ще постигнете това, което искате, към което се стремите. Много е важно да планирате стъпките си за напред. Правете почивки по-често и почивайте повече. Съсредоточете се върху вътрешния мир, за да ви помогне да преодолеете стреса. Вашето психическо здраве сега е изключително важно. Романтичното настроение ще обхване някои представители на знака през следващите дни.

Благоприятни дни – 24, 25
Бъдете внимателни – 22, 23

Риби – Отношенията ще излязат на преден план тази седмица. Ако ви притесняват конфликти в семейството, децата или партньора, това е най-доброто време да ги разрешите енергично. Това трябва да идва от вас. Но мислете спокойно и зряло. Силните енергии, които витаят над вашия зодиакален знак, означават успокояване на негативните емоции и възстановяване на чистата енергия на разбирането. Поглезете с нещо, което ще ви направи щастливи.

Благоприятни дни – 22, 23, 26, 27
Бъдете внимателни – 24, 25