Най-точният седмичен хороскоп за всяка зодия

29 август 2022 | 09:26
11055
3
Unsplash
3

Вижте какво ви вещаят звездите от 29 август до 4 септември.

Астро-аспекти

На 1 септември Марс секстил Юпитер
На 3 септември Меркурий опозиция Юпитер

Луна през седмицата се движи през знаците – Дева, Везни, Скорпион и Стрелец

Благоприятни дни за подстригване по лунен ден –29 и 31 август; 1, 2, 3 (до 14:30ч), 4 (след 15:50ч) септември

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден –29, 30 и 31 август; 1 (до 12:00ч), 2 (след 13:20ч), 3 (до 14:30ч), 4 (след 15:50ч) септември


„Луна без курс” - В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо - оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

29.08. 06:09 - 29.08. 12:4631.08. 13:44 - 31.08. 20:12
02.09. 20:23 - 03.09. 01:41


Овен - Тази седмица ще можете да разрешите спор и най-накрая да постигнете помирение. Звездите на мнозина ще дадат шанс да се запознаете с нова личност. Периодът подхожда за романтика. Приемайте всички покани за срещи, особено ако сте още сами. А Венера ви дарява чувствени и еротични часове. Трудно е да се каже дали запознанство ще се превърне в истинска любов - но едно приключение може да бъде и много освежаващо. Така че оставете нещата да вървят по пътя си и просто се наслаждавайте.

Благоприятни дни – 03, 04.09.
Бъдете внимателни – 29, 30, 31.08.


Телец - Първата половина на седмицата ще сте настроени все още за почивка, но вашата природа не ви позволява дълго да се отпускате. Освен това периодът ви предлага няколко предизвикателства, но ако сте внимателни към другите, нищо не може да се обърка. Старайте се да не бързате, бъдете по-внимателни, не давайте обещания, които не можете да изпълните и не се намесвайте със съвети, които не са ви поискани. Нараства интересът на противоположния пол към вас. В любовта обаче не бъдете екстравагантни.

Благоприятни дни – 29.08.
Бъдете внимателни –01, 02.09.
 

Близнаци - Практически седмицата е за вас благоприятна. Планетите формират прекрасни аспекти за вашия знак. Това означава щастие и успех по цялото направление! Позитивен период за отношенията и връзките. Единственото нещо, за което трябва да внимавате е, да не ставайте твърде самонадеяни. Времената бързо се променят. Със слънчевия квадрат към вас има риск да започнете да се надценявате и е много изкушаващо да се намесвате в работите на други хора. Съсредоточете се върху това, което действително е важно, останалото ще се нареди от само себе си.

Благоприятни дни – 30, 31.08.
Бъдете внимателни –03, 04.09.


Рак - Влиянието на положителните тенденции постепенно се увеличава, ситуацията се променя към по-добро. Вие виждате все повече нови възможности, само гледайте да не ги пропуснете. Не се притеснявайте: късметът скоро ще дойде и при вас. Вашият оптимизъм е наистина възхитителен. Слънчевият секстил ще ви накара да се усмихвате. Това ви позволява да успеете в много проекти без никакви проблеми. Подходящо време да направите нещо добро за себе си.

Благоприятни дни – 01, 02.09.
Бъдете внимателни – 29, 30, 31.08.


Лъв - Тази седмица е своеобразен старт за бъдещи положителни промени. Предефинирайте целите, приоритетите и мечтите - някои от тях може вече да са морално остарели. Вие мразите ограничения от всякакъв вид. Лази ви по нервите, когато хората се опитват да ви забавят или да се състезават с вас. Искате да имате всичко в ръцете си и да решавате накъде да отидете. Компромисите биха били много полезни. На път или извън дома ще имате вълнуваща среща.

Благоприятни дни – 29, 30, 31.08.
Бъдете внимателни – 01, 02. 09.


Дева - Слънцето продължава да пътува през вашия знак, „назначавайки” ви за щастливците на зодиака. Ще излъчвате харизма, чар и позитивност и лесно ще привличате вниманието. Ще спечелите заслужена победа на много фронтове. С Марс в квадрат търпението е вълшебната дума. Някои проекти може да отнемат повече време, отколкото си мислите. Няма смисъл да насилвате нещо, трябва да се опитате да проверите отново планирането за грешки, дори за досадни дреболии. Но можете да останете оптимисти: скоро ще празнувате успеха, за който сте мечтали толкова дълго.

Благоприятни дни – 01, 02.09.
Бъдете внимателни –03, 04.09.

Везни - Външно показвате своята очарователна и печеливша природа, дори и да ви е много трудно от време на време тази седмица. Плутон в квадрат подхранва неувереността и страха ви и иска да развали доброто ви настроение. Не се поддавайте на тези мрачни чувства! Марс, Венера и Юпитер са подготвили обаче много страхотни изненади за вас. И трябва да ги приемате с усмивка, а не в лошо настроение. Сега ще е лесно да вземете решение, което до момента сте отлагали. Не позволявайте на другите, които уж имат само добри намерения, да ви убеждават в каквото и да било.

Благоприятни дни – 03, 04.09.
Бъдете внимателни – 29, 30, 31.08.Скорпион - Тази седмица трябва да сте много внимателни и винаги да стоите с двата си крака здраво на земята. Финансовата ситуация ще остане стабилна, макар и без допълнителни доходи. Кажете „не“ на високомерни планове и не вярвайте на никакви обещания, колкото и хубаво да звучат. Това, от което най-много се нуждаете сега: самочувствие, вътрешна сила и бистър поглед. Всичко това ви води там, където ви очаква щастието. Има вероятност да се реализира отдавнашно ваше желание, условията, за което са узрели.

Благоприятни дни – 29.08.
Бъдете внимателни –01, 02.09.

Стрелец - Съдбата през тази седмица ще е благосклонна към вас. Имате перспектива за голям професионален и бизнес успех. Венера ви прави привлекателни, почти неустоими. С тази харизма можете да спечелите едва ли не всяко сърце за себе си. Но можете също да го използвате, за да постигнете по-лесно целите си. Вероятно ще изберете втория вариант. Ще има много благоприятни ситуации и вашата задача е да ги забележите и използвате. Някои от вас ще открият, че приятел/ка е влюбен/а в тях или самите вие ще се влюбите.

Благоприятни дни – 30, 31.08.
Бъдете внимателни –03, 04.09.

Козирог - Вие сте човек, който обича да стои в своята безопасна зона и да има предварително подготвена стратегия за всяка ситуация. Но сега ще се събуди вашата спонтанност, авантюристът във вас ще се обади и ще ви отведе на едно прекрасно пътуване към неизвестното. Възможно е Юпитер в квадрат да ви забавя понякога. Така че са необходими търпение, настойчивост и спокойствие. Отделете време и довършете проектите си. Добре е да има планиране, за да не мислите в грешна посока.

Благоприятни дни – 01, 02.09.
Бъдете внимателни – 29, 30, 31.08.

Водолей - Тази седмица всяка планета ви дава своите най-красиви подаръци. С други думи: Меркурий носи пари в касата, Марс ви дава сила, Венера прави любовта красива, а Юпитер ви кара да сияете от щастие. Само неспокойният дух на Уран, го кара да се цупи в ъгъла. Може да удивите околните с неочаквани постъпки, смели разсъждения, нестандартен поглед върху нещата. Срещате хора, които са добри и полезни за вас. „Подправете” любовните си срещи с партньора си с вкусна храна и скъпо вино, защото красивите неща, които глезят сетивата, ще действат като афродизиак в този период.

Благоприятни дни – 29, 30, 31.08.
Бъдете внимателни – 01, 02. 09.Риби - Някои планети поемат юздите и любезно ви тласкат в правилната посока. Отговорностите ви се разширяват, независимо дали в работата или в личния ви живот. Вие сте достатъчно силни, за да дадете на живота си нова посока сега. С Марс в квадрат някой проект в ежедневието понякога може да се забави. Тогава се иска търпение и постоянство, вярвайте, че накрая всичко ще се нареди. Вашите желания (материални и духовни) се променят драстично. Това, което сте искали вчера, вече не е от значение по различни причини.

Благоприятни дни – 01, 02.09.
Бъдете внимателни –03, 04.09.

Коментари

3 Павел
  29 август 2022 | 11:15 отговор
 

В.Н.И.М.А.Н.И.Е: Тези мошеници мамят и тормозят хора ...2021/10/17 › внимание-тези-моше... 17.10.2021 г. — П.о.л.и.н.а С.т.а.н.ч.е.в.а Х.а.м.и.д и Н.а.д.е.ж.д.а Д.о.й.ч.е.в.а. 0. Споделете. - ----. За п.р.е.с.т.ъ.п.н.а г.р.у.па., която върлува в София, сигнализират читатели ...

 
 
Павел
29 август 2022 | 11:15

nadejda doicheva - АМА ВЪОБЩЕ НЕ СЪМ АМА МНОГО ГРОЗНА МАНГАЛКА. ....................................................................................................................... ЧЕ ТОВА ШИЗИ НАДЕЖДА ДОЙЧЕВА СЕ ИМА ЗА ПО ГОЛЕМА БЪЛГАРКА ОТ НАДЕЖДА НЕЙНСКИ И НАДЕЖДА ЙОРДАНОВА И БИВШ МИНИСТЪР, НА..

 
Бивш от МВР
29 август 2022 | 12:29

Jonny Z - Shake Your Culo (Shake, Shake)

2 Бивш от МВР
  29 август 2022 | 10:38 отговор
 

На помощ на Наталия: Подайте ми ръка да поживея още малко с децата си!

 
 
Бивш от МВР
29 август 2022 | 10:38

Още една млада майка има нужда от животоспасяваща операция, за да живее. Кошмарът за Наталия Миткова започва още по време на дълго чакана бременност. Оттогава тя живее с непоносими болки и макар да успява да роди малкото си момиченце дните и се броят, ако не успее да се оперира. Такава операция обаче се прави в Израел, а разходите по нея възлизат на над 100 000лв.

 
Бивш от МВР
29 август 2022 | 10:38

Още една млада майка има нужда от животоспасяваща операция, за да живее. Кошмарът за Наталия Миткова започва още по време на дълго чакана бременност. Оттогава тя живее с непоносими болки и макар да успява да роди малкото си момиченце дните и се броят, ако не успее да се оперира. Такава операция обаче се прави в Израел, а разходите по нея възлизат на над 100 000лв.

 
Бивш от МВР
29 август 2022 | 10:39

Какво ни разказва Наталия: „Всичко започна по време на дългоочаквана бременност. Силни болки в стомаха, повръщане. Само се молех да устискам и да родя живо и здраво бебече. Слава на Бога родих и непоносимите болки започнаха денонощно. Ходих на лекари и за 4 месеца изпих торби с лекарства и нищо. През месец януари тази година най- накрая лекари от ВМА откриха, че имам рак на стомаха Последва операция за пълно отстраняване на стомаха и тежка химеотерапия. Издържах Слава на Бога! За съжаление имам метастази в коремната кухина. Преди няколко дни бях на нова операция, на която ми изляха химеотерапията директно в коремната кухина и казаха, че в България няма кой да ме оперира, за да отстрани тези метастази и не могат да ми предложат друго алтернативно лечение освен венозна химеотерапия. Свързах се с Център за лечение в Израел, където предлагат по- съвременни лечения и методи за отстраняване на метастазите в коремната кухина. И тук се надявам на вашата подкрепа, за да имам шанс да поживея още малко с децата и семейството си! Сумата, която ще ми е нужда да покрие голяма част от лечението ми възлиза над 100 000 лв. Тя е непосилна за семейството и близките ми! Моля всеки от вас, който има възможност да ми подаде ръка в тази тежка за мен битка! Благодаря предварително от сърце на всеки, който ще ме подкрепи.

 
29 август 2022 | 15:40

Много тъжно но коя си ти? Публикувай епикриза и медицинско становище + оферта за лечение на клиниката от Израел... Иначе писанията ти са в сферата на белетристиката, при това - бездарни.

1 Бивш от МВР
  29 август 2022 | 10:37 отговор
 

Все още не е ясно как точно се е подпалило заведение „ЛОГО“ в кв. Изток – дали е имало взрив или не. В момента се очакват екипи на полицията да започнат разследване, районът е отцепен с лента, разбра Z.a.P.e.r.n.i.k.c.o.m.

 
 
Бивш от МВР
29 август 2022 | 10:37

Видими щети по блока няма, но апартаментите на хората са опушени.

Добави Коментар

Най-четени