Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Най-точният седмичен хороскоп за всяка зодия

Астро-аспекти

На 16 август Слънце квадратура Уран
На 16 август Новолуние в Лъв
На 16 август Марс тригон Уран
На 17 август Слънце съвпад с Лилит

Луната през седмицата се движи през знаците – Рак, Лъв, Дева и Везни

Благоприятни дни за подстригване по лунен ден – 15, 16 (до 12:40ч), 17, 18, 20 август

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден – 16 (след 12:40ч), 17, 18, 19, 20 август

„Луна без курс” - В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо - оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

14.08. 10:47 - 14.08. 13:37
16.08. 12:39 - 17.08. 02:15
19.08. 11:52 - 19.08. 14:56



Овен – В тези дни проявявате повече енергия и ентусиазъм в работата, което е добре, защото имате много неща за вършене – на работа и у дома. Потокът от физическа енергия може да ви направи агресивни и конкурентни по отношение на работа, колеги или служители. Склонни сте към незабавно разрешаване на възникналите проблеми и ако не намерите бързо решение, ще бъдете склонни към изблици на гняв или прибързани действия. Тази седмица отваря невероятни нови възможности за мнозина от вас. Не се задоволявайте с постигнатото до момента, разширявайте кръгозора си, защото всичко, което искате, е възможно.

Благоприятни дни – 15, 16
Бъдете внимателни – 19, 20


Телец – Негативните аспекти към вашия хороскоп носят проблеми в работата, могат да създадат объркване, напрежение, конфликти с началници или служители. Прибързаността води до нервност и поражда грешки. По това време може да бъдете натоварени със спешна или допълнителна работа, която може да окаже влияние върху здравето. Не насилвайте нещата, защото така няма да стигнете до никъде. Бъдете търпеливи, останете в настоящия момент, наблюдавайте събитията, фокусирайте се върху детайлите, забелязвайте и приемайте какво може да предложи животът.

Благоприятни дни – 17, 18
Бъдете внимателни – 15, 16


Близнаци – През този период се активизират въпроси, свързани със семейството, дома, родителите. Като цяло семейството изисква много притеснения в този момент. Ако транзитът на Марс формира благоприятни аспекти към наталните ви планети, погрижете се за ремонт или пренареждане на дома или друга домакинска работа. Ако планирате преместване, сега е моментът да го осъществите. Нищо не е само плюс или само минус, нищо не идва твърде рано или твърде късно. Всичко е такова, каквото трябва да бъде. Интуицията трябва да бъде вашият основен индикатор и водач, на който можете да се доверите.

Благоприятни дни – 15, 16
Бъдете внимателни – 17, 18


Рак – Физически активната атмосфера, която ви заобикаля през този период, допринася за повишена комуникация. Желанията ви засягат вашия дом, лични вещи, домакински договорености, семейни отношения, семейна собственост или бизнес и сделки с недвижими имоти. Може би ще имате желание да колекционирате или реставрирате семейни реликви. Време, когато трябва да насочите усилията си в нови области. Не очаквайте светът да се върти около вас. Просто се отпуснете и взаимодействайте със света възможно най-гладко. Оставете се вдъхновението и креативността да ви водят.

Благоприятни дни – 17, 18
Бъдете внимателни – 19, 20



Лъв – В тези дни времето и енергията, изразходвани във финансовата и бизнес сферата, са от особено значение. Освен това фокусът ще бъде върху приходите, генерирани от извънреден труд, търсене на допълнителна работа и други дейности за печелене на повече пари. Опитайте се да запазвате спокойствие във всяка ситуация, обмисляйте внимателно действията и решенията си. Пътят е отворен за вас и нещата почти ще се оправят от само себе си. Прибързаните действия и безразсъдството могат да доведат до загуба на пари.

Благоприятни дни – 19, 20
Бъдете внимателни –15, 16


Дева – Тази седмица се характеризира с повишена активност. Буквално няма да можете да седите неподвижни, определено трябва да правите нещо, но действията ви в много отношения стават импулсивни и не винаги обмислени. Животът ви принуждава да бъдете на преден план, да решавате сами проблемите и буквално да правите всичко сами, поне да държите под контрол всички важни въпроси. Вероятно ще искате да поемете много отговорности, но го направете пресметнато и организирано, за да не се натоварвате излишно. Сега е най-доброто време да възстановите физическото и психическото си равновесие.

Благоприятни дни – 14
Бъдете внимателни – 17, 18


Везни – През тази седмица ще действате предимно подчинявайки се на подсъзнателните импулси. Звездите се опитват да привлекат вниманието ви да осъзнаете по-добре вашите намерения, цели и желания. При тези, които имат лични планети във връзка с транзитиращият в Дева Марс, ще се почувстват ограничени в действията или често безсънието ще ги измъчва. Обърнете повече внимание на здравето си и грижите за тялото си. В някои моменти е възможно да изпитвате безпокойство, страхове или доста силни чувства.

Благоприятни дни – 15, 16
Бъдете внимателни – 19, 20

Скорпион – Седмицата се очаква да е ползотворна, така че бъдете възприемчиви и отворени, защото сега можете да получите точно това, което сте искали да постигнете досега в живота. Приемете нещата такива, каквито са и вземайте решения въз основа на интуицията си. Имайте контрол над енергията и действията си, не насилвайте нещата, защото можете да станете в някои моменти твърде агресивни към другите и да загубите търпение от хаоса или разстроени планове. Възможни са даже физически сблъсъци, особено с приятели и колеги мъже.

Благоприятни дни – 17, 18
Бъдете внимателни – 15, 16


Стрелец –Кариерните и други амбиции излизат на преден план, вашите действия могат да окажат важно влияние върху бъдещето ви. Ритъмът е перфектен, времето е благоприятно, бъдете търпеливи и приемайте всичко, което се появява в живота ви като божествена подкрепа и напътствие. Разчитайте на мъдростта и знанията, които сте натрупали до момента. Сега можете да постигнете всичко, което си намислите. Не е задължително да имате желание да привличате вниманието към себе си, но това е доста вероятно през този период.

Благоприятни дни – 15, 16
Бъдете внимателни – 17, 18


Козирог – Седмицата е изпълнена с много енергия, благоприятстваща проявата на ентусиазъм в различни дейности. Има много области, които ще събудят интереса ви и ще изискват вашето участие. Най-позитивният подход към този период е да се възползвате от всички негови събития и да работите за разширяване на духовните и интелектуалните си хоризонти. В постоянна битка сте със себе си да бъдете по-силни и по-добри, да бъдете по-смели от всички останали на този свят. Понякога прекалявате със самочувствието си и често наранявате околните с гордостта си.

Благоприятни дни – 17, 18
Бъдете внимателни – 19, 20



Водолей – През тази седмица приливът на енергия може да се увеличи, но периодът може да се окаже труден и напрегнат. Най-вероятните области на приложение на вашите усилия включват секс, пари, застраховки, наследство и психоанализа. Доходът на партньор или съвместната собственост може да изискват повече внимание. Чувствате се малко отегчени от всичко, така че е време да посветите повече време на нещата, които ви харесват. Някои внезапни промени, може да се окажат във ваша полза. Сексуалният потенциал рязко се увеличава, трудно ще сдържате импулсите си, лесно може да се изкушавате от всичко.

Благоприятни дни – 19, 20
Бъдете внимателни – 15, 16

Риби – Енергията и ентусиазмът са насочени към партньорствата или други съюзи, сътрудничество и комуникация. Вдъхновението от други хора ви подтиква към физическо действие, но може да има фактори, които да ви ограничават. Постигането на вашите цели сами ще бъде много по-трудно, отколкото съвместно с партньор или партньори. Дори да се стремите да бъдете сами, другите ще намерят начин да нарушат това. Вярвайте, че правите всичко по най-добрия начин, доверявайте се на решенията си, слушайте сърцето си. Внимавайте с парите, защото може да платите двойно по-скъпа цена. Социални дейности или активно търсене на различни връзки.

Благоприятни дни – 14
Бъдете внимателни – 17, 18