Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Най-точният седмичен хороскоп

Астро-аспекти

На 3 март Венера е в секстил с Уран
На 4 март Марс преминава в знак Близнаци
На 5 март Меркурий в съвпад с Юпитер

Благоприятни дни за подстригване – 1, 3, 4, 7 март

Благоприятни дни за боядисване на косата – 1, 2, 4, 5, 6, 7 март

Луната през седмицата се движи през знаците Везни, Скорпион, Стрелец и Козирог

„Луна без курс” - В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо - оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

02.03. 16:10 - 02.03. 22:39
04.03. 18:10 - 05.03. 00:44
06.03. 11:45 - 07.03. 04:21



Овен – Периодът на ограничения и стагнация приключва и до края на седмицата ще са преодолени много препятствия. Без много усилия през този период вие постигате това, което искате. Тази седмица може да донесе смесени резултати за вас. На вашето работно място е възможно да срещнете сериозни предизвикателства. Във връзката ви може да възникнат някои проблеми. Освен това има шансове за его сблъсъци или несъгласие с членове на семейството, което може да подложи на изпитание вашата сила и търпение във връзката. Има вероятност да направите разходи поради здравословни проблеми.

Благоприятни дни – 5, 6
Бъдете внимателни –1, 2, 7

Телец – Тази седмица може да се увеличат вашите отговорности в личен или професионален план. Бъдете нащрек, може да се появят нови източници на доходи. Това е времето, когато някои мечти и надежди се сбъдват. Не е благоприятно за големи инвестиции като имоти например. Тези дни може да се почувствате леко депресирани. Медитацията може да ви помогне да придобиете спокойствие. С приятелите се установяват топли отношения на доверие, възможно е сътрудничество с един от тях или романтична връзка в приятелски кръг.

Благоприятни дни – 7
Бъдете внимателни – 3, 4

Близнаци – Може да изпитате през тази седмица голям ентусиазъм и радост. Възможно е също да планирате да пътувате. Не забравяйте да бъдете позитивни и можете да се възползвате максимално от всичко, което получавате. Неочаквана любов ще бъде като гръм от ясно небе за мнозина. Нещо повече, това може да се случи не само на свободните представители на зодиакалния знак, но и тези, които са във връзка и дори в брак. Бъдете по-внимателни към здравето си през седмицата (и въобще през март), вероятността от настинка е голяма.

Благоприятни дни – 1, 2
Бъдете внимателни – 5, 6

Рак – Тази седмица планетите може да ви помогнат да укрепите позициите си не само на работното си място, да разширите кръгозора си. През този период любовта може да ви срещне по време на пътуване. Ако вече имате любим човек до себе си, би било добра идея да отидете заедно на романтично пътуване, поне за кратко, или да прекарате един уикенд извън града. Новите преживявания ще освежат светоусещането ви и ще направят връзката ви по-топла. Помислете за предстоящите си планове за почивка. Не се изолирайте от света около вас – там удивителни приключения могат да ви очакват.

Благоприятни дни – 3, 4
Бъдете внимателни – 1, 2, 7



Лъв – Тази седмица може да се сблъскате с някои емоционални възходи и падения. Преобладаващата несигурност може да остави донякъде неуредени неща в личния живот и кариерата ви. Графикът ви ще стане малко по-стресиращ, много неща ще останат недовършени, така че ще трябва да ограничите броя им, както и на хората, на които сте решили да помогнете. През този период любовта и връзките ще бъдат в центъра на вниманието. Това е времето на разгара на емоциите, засилването на чувствеността. Ако връзката с партньора досега е била платонична по своята същност, тогава влизането на Венера в VIII дом на хороскопа ви може да ви тласне към по-близки отношения.

Благоприятни дни – 1, 2, 5, 6
Бъдете внимателни –3, 4

Дева – През тази седмица може да има подобрение във вашето финансово състояние. Опитайте се да се възползвате от новите възможности. Венера до 21 март е в дома на партньорството. Това е благоприятно време за любов, когато можете да почувствате истинско единство с любимия. Също така положителното въздействие на планетите може да ви помогне да изразите емоциите си ясно към човека, когото обичате и да издигнете връзката си на следващото ниво. Влюбените двойки ще се радват на хармония, а свободните представители на вашия знак може да срещнат някой специален, при положение, че вземете съответните мерки.

Благоприятни дни – 3, 4, 7
Бъдете внимателни –5, 6

Везни – Като цяло седмицата може да бъде положителна за вас и да има хармонично въздействие върху живота ви. Може да се сблъскате с някои предизвикателства както в личния, така и в професионалния си живот. Време е да засияете като звезда! Венера, планетата на красотата транзитира във вашия дом на здравето. Партньорските отношения ще достигнат ново ниво на развитие. Също така са възможни непредвидени резултати от любовни истории. Възможно е да срещнете интересни хора, да проявите интерес към нови хобита, да се впуснете в романтични приключения, които могат да доведат до скъсване на старите връзки.

Благоприятни дни – 5, 6
Бъдете внимателни –1, 2, 7

Скорпион – Животът ще бъде изпълнен с нови цветове, ще забележите повече красота и чар в света около вас. Това е времето, когато реалността може да бъде като приказка. Що се отнася до любовта, ще се радвате да погледнете любимия човек през розови очила. Идва добро време за личния ви живот, защото романтичната Венера транзитира във вашия дом на любовта до 21 март. Това е добър период за тези, които търсят любов и за тези двойки, чиято връзка тепърва започва. Флирт, романтични и еротични преживявания - има място и време за всичко. Може да има повече вълнение, но няма да скучаете. Възползвайте се от възможностите, които ви се отварят.

Благоприятни дни – 7
Бъдете внимателни – 3, 4
Стрелец – Седмицата вероятно ще донесе смесени резултати за вас – позитивни и не толкова позитивни. Може да почувствате, че нещата не вървят според вашите очаквания и това да доведе до известно безпокойство. Постепенно обаче нещата ще започнат да си идват на мястото. След първоначални трудности, вероятно ще имате много по-добър контрол върху ситуацията. Вероятно ще ви е трудно да приемете новите обстоятелства, през които преминавате. Транзитирането на Венера през IV дом на хороскопа ви носи хармония и спокойствие в дома, семейството.

Благоприятни дни – 1, 2
Бъдете внимателни – 5, 6

Козирог – Вие сте победени от желанието да имате повече разнообразие в живота си. Планетата на любовта Венера транзитира във вашия третия дом - на комуникация, пътувания. Нейното влияние до 21 март ще създаде оживена атмосфера. Ще бъдете в настроение за флирт, забавление и шеги. Бихте си позволили да станете малко несериозни. Ако е умерено, дори може да бъде полезно. Успех в любовта очаква тези, които не седят безучастни, а лесно установяват нови контакти. Бъдете гъвкави и отворени към света и със сигурност ще се появят нови възможности. През уикенда уговорете среща със стари приятели и се отпуснете в добра компания.

Благоприятни дни – 3, 4
Бъдете внимателни –1, 2, 7

Водолей – Късметът може да е във ваша полза тази седмица. В началото на март имате попътен вятър от щастливата планета Юпитер. Той ви носи спокойствие през целия месец. Тази седмица ще ви трябват качества като предвидливост и незабавно вземане на решения. Има вероятност да пътувате заради работата. Слабият имунитет обаче може да предизвика стрес и здравословни предизвикателства. Венера във вашия втори дом може да ви тласка към скъпи придобивки и по-луксозни стоки. Възможни са също допълнителни доходи, бонус, печалба. Бъдете внимателни, да не се окаже, че сте на грешното място в грешното време.

Благоприятни дни – 1, 2, 5, 6
Бъдете внимателни –3, 4

Риби – Тази седмица се опитайте да имате положителен подход и да бъдете в компанията на позитивни хора. Негативните мисли може да ви завлекат в депресия. Венера преминавайки през вашия знак увеличава способността ви да привличате вниманието на околните през това време. Благоприятен период, за да подобрите външния си вид. От 4 март Марс ще транзитира през сектора на дома. Някои ще започнат ремонт, пренареждане на мебелите. Родителите ви или някой от членовете на семейството може да се нуждае от вашата помощ, грижи или внимание, но може и да е обратното.

Благоприятни дни – 3, 4, 7
Бъдете внимателни –5, 6