Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Най-точният седмичен хороскоп

Вижте какво ви вещаят звездите в периода от 26 юли до 1 август.


По-важни астро-аспекти


На 28 Меркурий влиза в знак Лъв
На 29 юли Юпитер влиза във Водолей
На 29 юли Марс в опозиция с Юпитер
На 29 Марс влиза в Дева


Слънце в знак Лъв до 23 август
Меркурий в Рак до 27 юли
Венера в знак Дева до 16 август
Марс в Лъв до 29 юли
Юпитер в Риби до 28 юли
Ретроградни планети – Юпитер, Сатурн, Нептун, Плутон


Луна през седмицата се движи през знаците Риби, Овен, Телец.

Благоприятни дни за подстригване –27, 29 и 30 юли

Благоприятни дни за боядисване на косата – всички дни от седмицата, без 29 юли

„Луна без курс” - В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо - оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

26.07. 02:15 - 26.07. 06:31
28.07. 04:14 - 28.07. 12:59
30.07. 22:39 - 30.07. 23:09




Овен – Очаква ви благоприятен период без излишни притеснения. Началото на седмицата са възможни нови контакти и връзки, както делови, така и лични. Въпросите, които са ви занимавали дълго време и са ви накарали да спите лошо, ще бъдат разрешени от нищото. Средата на периода е за приятни приятелски срещи. Не са изключени любовни приключения или началото на нова еротична глава в живота ви. Но имайте предвид, че началото на нова любов не означава непременно края на старата.

Благоприятни дни – 26.07.; 01.08.
Бъдете внимателни –29, 30.07.


Телец
– Внезапна и неочаквана промяна ще ви изненада в началото на седмицата, чувството, че сякаш светкавица е поразила живота ви може да ви накара да се притеснявате. След като се успокоите, ще откриете, че всичко е наред и най-накрая ще започнете да се наслаждавате на живота с пълни глътки. Това, което не принадлежи на живота ви, изчезва бавно, а щастието, любовта и радостта идват на негово място. Отделете време за себе си и подхранвайте душата и красотата си. Този период е благоприятен за изграждане на взаимоотношения.

Благоприятни дни – 26, 27.07.
Бъдете внимателни – 31.07.; 01.08.


Близнаци – Напълно вероятно е да нараните тези, които обичате най-много, но не е сигурно. Избягвайте грешки поради преумора. В средата на седмицата, ако няма до кого да се сгушите, медитирайте вечер при светлината на розовите свещи (казват, че те привличат любов). Ако сте разочаровани от наднорменото си тегло, купете сини чинии, в които да ядете, за които се смята, че потискат апетита. Не е изключено някои да изживеят кратък вълнуващ флирт. В края на седмицата си вземете отпуск от работа: трябва да си починете. Идеалният вариант ще бъде кратка ваканция с любими хора. Планирайте пътуването си от рано.

Благоприятни дни – 29, 30.07.
Бъдете внимателни –26, 27.07.


Рак
– Все още не вземайте необмислени решения, особено когато става въпрос за напускане на работа. В средата на седмицата може да привлечете конфликтни хора и да попаднете в сблъсъци на характери. Ще бъдат тествани колко са силни вашите нерви. Сега кавгите могат да възникнат мигновено от нищото. Доколкото е възможно, старайте се да избягвате такива моменти. Спокойната комуникация е единственото решение на вашите проблеми. Периодът е благоприятен за преустройство и ремонт на жилището.

Благоприятни дни – 26, 27, 31.07.; 01.08.
Бъдете внимателни –29, 30.07.



Лъв
– Слънцето във вашия знак прави благоприятен периода. Ще ви дари с енергия, сила, решителност и харизма. Предизвикателства ви очакват в работата, но и в личен план. Бъдете готови всичко да бъде различно от планираното. Ще трябва да уважавате нуждата на партньора си от личностно развитие и повече свобода. Не забравяйте, че всеки от вас сега трябва да създаде и развие собствената си духовна природа. Венера ще ви помогне да внесете повече любов във връзката си. Въздържайте се да харчите пари през уикенда, защото ще бъдете по-малко рационални.

Благоприятни дни – 29, 30.07.
Бъдете внимателни –31.07.; 01.08.


Дева
– Бързайте бавно и обръщайте повече внимание на детайлите. Внимавайте и за джебчии и измамници като цяло. В любовните и финансовите въпроси може да има тенденции, водещи до рисковано лекомислие. Животът на другите не трябва да ви безпокои, по-скоро се грижете за семейството си. Свободните Деви трябва да се посветят на намирането на сродна душа, защото звездите им дават подкрепа в любовта. Сега е точното време за това! Препоръчително е да прекарвате време с близки хора.

Благоприятни дни – 31.07.; 01.08.
Бъдете внимателни –26, 27.07.


Везни
– Периодът може да бъде много продуктивен, ако не сте мързеливи. В началото на седмицата ще бъдете пълни с идеи и възможности. Не бъдете излишно скромни. Просто не се ограничавайте и показвайте своето интелектуално превъзходство без страх. По пътя си ще срещате подводни камъни, а кавги ще има около домашното огнище. Внимавайте с импулсивните действия и какви думи използвате, защото е възможно да нараните някого. Може да реагирате неадекватно и после да съжалявате. Не се занимавайте с проблемите на другите хора, в крайна сметка вашите добри съвети ще се обърнат срещу вас.

Благоприятни дни – 26.07.; 01.08.
Бъдете внимателни –29, 30.07.


Скорпион
– По-състезателните типове имат предимство, не се нуждаят от допълнителна мотивация, но могат да бъдат движени от собственото си его. Увеличаването на разходите започва да ви притеснява. Започнете да мислите за някакви приходи или промяна на работата, която ще ви донесе повече пари. Ще работите много и ще се справите добре, но намерете време за почивка. Ако имате някакви проблеми с кръвното налягане, натиснете спирачките. На хоризонта не се очертават някакви драми в любовните отношения.

Благоприятни дни – 26, 27.07.
Бъдете внимателни – 31.07.; 01.08.


Стрелец – Седмичният хороскоп препоръчва да подхождате отговорно към задачите си и да се отпуснете повече в края на седмицата. Ако обаче не изпълните най-важните задачи през първата половина на периода, ще бъдете изпреварени в края. Опитайте се да покажете максимално на какво сте способни по време на работа. Ръководството ще оцени вашите усилия и ще ви възнагради съответно. След тежък работен ден си позволете да не правите нищо и просто се отпуснете. Може би партньорът ви се чувства несигурен. Опитайте се да говорите с него и да намерите общи решения на проблемите.

Благоприятни дни – 29, 30.07.
Бъдете внимателни –26, 27.07.



Козирог – Чувствайте се свободни да се усмихвате на живота, защото има прекрасни и любящи енергии, които ви очакват цяла седмица. Ще процъфтявате не само на работното място, но и в областта на любовта и личния живот. Независимо дали сте обвързани или не, очаква ви интензивен любовен живот. Откритостта, способността да действате бързо, особено в областта на работата, ще бъде оценена не само от вас, но и от вашите колеги. Ще се почувствате вдъхновени, защото искате да направите нещо специално. Дайте воля на въображението си!

Благоприятни дни – 26, 27, 31.07.; 01.08.
Бъдете внимателни –29, 30.07.


Водолей – Посрещнете с усмивка новата седмица и не бързайте. Перфектното време да започнете да сбъдвате мечтите си. Започнете, като направите списък с цели за близко бъдеще. Ще ви е трудно да устоите на изкушенията, които сега ще бъдат на всяка стъпка. Объркващата ситуация, която може да ви изненада достатъчно, не може да бъде решена само с красноречие. Тази седмица ще е по-добре да обърнете внимание на влиянието на други хора върху живота ви. Щастието, благополучието и радостта от живота ще ви съпътстват във всяка стъпка от пътя.

Благоприятни дни – 29, 30.07.
Бъдете внимателни –31.07.; 01.08.


Риби – През седмица не е подходящо да сключвате договори или да вземате важни финансови решения. Звездите изобщо не са благосклонни към вас в това отношение, така че можете лесно да се заблудите. Не предизвиквайте конфликти с колеги, бихте предизвикали ефект на бумеранг. Колегите веднага биха ви го върнали с лихва. Бъдете в подкрепа на семейството си. Насладете се на уикенда и намерете дейности, които ви правят щастливи. В мнозина от вас живее скрито едно игриво хлапе, което копнее да се покаже, да бъде в центъра на вниманието. Това ще се отрази в любовно приключение.

Благоприятни дни – 31.07.; 01.08.
Бъдете внимателни –26, 27.07.