Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Най-точният седмичен хороскоп

Ето какво са ни подготвили звездите в периода от 22 до 28 май.


Астро-аспекти


На 22 май Слънце секстил Марс
На 23 май Марс квадратура Юпитер
На 26 май Венера секстил Уран
На 28 май Слънце квадратура Сатурн

Луната през седмицата се движи през знаците – Рак, Лъв и Дева

Благоприятни дни за подстригване по лунен ден – 23, 24, 25, 26 (до 11:37ч), 27 (след 12:40ч), 28 (до 13:43ч) май

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден – 22, 23, 25, 27, 28 май


„Луна без курс” - В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо - оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

24.05. 12:13 - 24.05. 17:36
26.05. 09:39 - 27.05. 06:06



Овен – Ограничаващ климат от страна на работата. Опитайте се да култивирате търпение и да се пазите от конфликти с началниците си, конфликти, които могат да оставят следи. Вашият ентусиазъм ще бъде голям, идеите ви ще бъдат ясни, преценката ви ще бъде здрава, а смелостта ви ще съответства на плановете ви. Инстинктивно ще искате добре балансиран начин на живот. Ще се чувствате по-малко склонни да пилеете силите си във всички посоки. Сърдечната ви връзка може да има много благоприятен и по-траен обрат, ако смекчите вкуса си към независимост и свобода.

Благоприятни дни – 25, 26
Бъдете внимателни – 22, 23, 24

Телец
– Астралната конфигурация ще има много енергизиращ ефект върху вас. Ще бъдете защитени от трудности, стига, разбира се, да не поемате твърде много рискове. През този период избягвайте всякакви сложни финансови операции. Дори късметът да ви се усмихне в определени случаи, задоволявайте се с обичайните си доходи, които ще са достатъчни и не поемайте рискове в съмнителни спекулации. Съпружеските отношения няма да са лоши. Избягвайте да смесвате твърде много логика в любовните си отношения.

Благоприятни дни – 22, 23, 24, 27, 28
Бъдете внимателни – 25, 26

Близнаци – Ще се почувствате силно мотивирани. Ще искате да реализирате всичките си проекти или всичките си амбиции. Неблагоприятен климат за вашия портфейл. Вашите ежедневни разходи вероятно ще бъдат по-големи от паричния ви поток. Определени планетарни притоци ще ви помогнат да успокоите кавгите в семейната среда и да направите климата наоколо по-спокоен, по-топъл въпреки агресивността на определени членове. Много необвързани ще преживеят особено сложна, объркана ситуация, понякога свързана с няколко любовни центъра с невъзможността да направят избор..

Благоприятни дни – 25, 26
Бъдете внимателни – 27, 28


Рак – Този период, доминиран от Луната, ще ви даде домашно настроение и ще ви направи любители на домашните радости. Ще бъде много трудно да ви измъкнат от уютния пашкул и чехлите. Ще трябва да доминирате над страстите си, които често надделяват над разума, и най-вече да внимавате с реакциите си, които само ви се струват логични, но объркват партньора ви. Мнозина от необвързаните представители на знака, ги очаква преломен момент, стига да проявят търпение.

Благоприятни дни – 27, 28
Бъдете внимателни – 22, 23, 24



Лъв – Тази седмица ще бъде конструктивна в работно отношение. В работата ще блестите с целия си огън. Едновременно много убедително и ефективно, ще получите всичко, което искате. Ще спечелите уважението на всички благодарение на своята компетентност, а също и благодарение на повишеното си чувство за дипломатичност. Семейният живот е хармоничен, но някои теми остават табу между вас. Склонни сте да раздавате себе си безкористно, когато е за някого, когото обичате. В края на седмицата може да имате добра изненада, ако вземете правилните решения.

Благоприятни дни – 28
Бъдете внимателни – 25, 26


Дева – Ще бъдете решени да следвате вашите проекти. Моментът ще е благоприятен за разрешаване на стари проблеми, стари обиди или трайни недоразумения, които тровят атмосферата. Обстановката е наелектризирана в момента на работа. Но вие имате способността да правите нещата по-добри. Тази седмица ще ви донесе отговорите на въпросите, които си задавате и ви вълнуват. Погрижете се за външния си вид и състоянието на ума си. Нужно е правилно да канализирате увеличената си енергия.

Благоприятни дни – 22, 23, 24
Бъдете внимателни – 28


Везни
– Доста интензивна работа, заредена с чувството ви за дълг и отговорност. Имайте умерени амбиции и желания. Добрите астрални влияния повишават тонуса ви. Вие сте неуморими. Предизвикателствата следват едно след друго, но останете разумни. Колебаете се да предприемете някаква инвестиция. Претеглете плюсовете и минусите, проучете по-добре. Тази седмица всичко е наред. Двойките намират своя ритъм. В любовта се показвате много решени да съблазните обекта на вашите желания по всякакъв начин.

Благоприятни дни – 25, 26
Бъдете внимателни – 22, 23, 24

Скорпион – Бизнес нюхът ви ще се изостри тази седмица. Ще можете да действате в правилния момент и да получите необходимата подкрепа за развитието на финансовите си проекти. От вас ще зависи да установите добри отношения с вашия съпруг или партньор и именно чрез чар и нежност ще получите всичко, което искате от него. Забравете всички тези малки неща, които ви подкопават основите и ще видите, че всичко ще се върне към нормалното. Ще привлечете симпатии и ще имате възможност да се запознаете с нови хора.

Благоприятни дни – 22, 23, 24, 27, 28
Бъдете внимателни – 25, 26


Стрелец – Някои планети ще повлияят благоприятно на качеството на ежедневието ви. Пазете се от спорове, които могат да ескалират. Това със сигурност няма да е моментът да събуждате ревността на партньора си. Избягвайте всякакви провокации, като обръщате особено внимание на думите си. Вие държите нещо в сърцето си, което трябва да бъде освободено. Доверете се на близък човек, преди този проблем да е засегнал твърде много здравето ви. Не се колебайте да насилите късмета си, ако изглежда, че нещата се протакат.

Благоприятни дни – 25, 26
Бъдете внимателни – 27, 28


Козирог – Тази седмица прилича на истински маратон, който може да ви изтощи. Използвайте организационните си умения, за да управлявате по-добре физическата и умствената умора. Под импулса на планетата Уран ще се стремите да живеете в перфектна хармония със семейния си кръг. Само че ще се сблъскате с трудности, които не сте си представяли и ще ви трябва много постоянство, за да постигнете целите си. Късметът ще ви се усмихне тази седмица. Това може да бъде под формата на неочакван приток на пари, среща, която отваря нови хоризонти за вас, или комбинация от обстоятелства, която е много полезна.

Благоприятни дни – 27, 28
Бъдете внимателни – 22, 23, 24


Водолей
– Може да се чувствате малко претоварени, защото има много неща за решаване в живота ви. Намирането на практически изход от тези ситуации ще бъде сложно, тъй като действащите космически енергии създават малки спънки. Поемете си дъх за минута и измислете кратък план. След това можете да се мобилизирате, за да завършите всички изключителни проекти, които трябва да бъдат завършени. Като двойка вие ще изживеете своята история със свободен дух. Внимавайте и бъдете себе си.

Благоприятни дни – 28
Бъдете внимателни – 25, 26


Риби – Помислете как изразявате чувствата си към другите, преди да си позволите да се почувствате неразбрани от хората във вашия социален кръг. Ще откриете, че вашите комуникативни умения, известни като пламенни и напористи, се нуждаят от малко спокойствие. След като намерите по-мек, по-спокоен подход към обсъждането на емоциите си с приятели и семейство, ще можете да се успокоите. Излъчвайки спокойствие и позитивни вибрации, ще ви докарат страхотни комплименти.

Благоприятни дни – 22, 23, 24
Бъдете внимателни – 28