Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Наслада за Девата, Стрелецът поема по нов път

Овен – Ще бъдете много добри в планирането на бъдещето си с блестящи и много успешни идеи. С вашия пример ще демонстрирате, че когато нещата се правят със силна и активна воля, всичко върви добре.

Телец –
Ще откриете нови усещания в себе си и ще задълбочите емоциите си. Може да започнете да разбирате причината за много неща, които се случват. В любовта могат да възникнат недоразумения, които трябва да изясните веднага.

Близнаци –
Съсредоточете се върху случващото се около вас. Ще разберете, че не искате да прекарате нито един ден в угризение за шансовете, които сте пропуснали и тези, които не сте успели да запазите. Новите начала са пред вас и вие ги очаквате с нетърпение.

Рак –
Отворете очи широко и вижте колко красиви неща има около вас, на които можете да се зарадвате. Спрете постоянно да се фокусирате върху негативите и фалшивите новини, хората, които търсят чуждите грешки и виждат сламката в очите на другите, но са забравили да видят „гредата“ в собствените.

Лъв –
За да се променят нещата към по-добро, първото нещо, което трябва да направите, е да изоставите негативните си мисли. Успехът ще дойде, когато погледнете към бъдещето с повече оптимизъм.

Дева –
Живейте живота си минималистично. Днес планетите ви позволяват да се насладите на простите неща. Почистете гардероба от дрехи, които не носите от години, изхвърлете нещата, които не използвате, не усложнявайте разговорите със спорове, но бъдете ясни и силни ...

Везни –
Какво можете да промените в качеството на живота си? Отговорът е: Всичко! Днес трябва само да си поставите цел пред себе си и веднага ще бъдете мотивирани да я постигнете. Бъдете по-амбициозни.

Скорпион –
Поемете контрола върху действията си, това е момент, в който трябва да сте здрави и силни. Не се поддавайте на изкушенията, вие сте по-големи от тях. Търпението наистина ще бъде спасение за вас.

Стрелец –
Нов месец, нов ден, нов шанс да помислите дали живеете правилно живота си. Възможно е да правите грешки, които сами не можете да забележите, но с помощта на съветите на вашите близки ще можете да се върнете в правия път.

Козирог –
Не позволявайте на никого да ви убеждава, че имате нужда от помощ или че не сте в състояние сами да постигнете целта си. Колкото повече хора се включат в живота ви, толкова по-голяма е вероятността да направите грешки. Предпочитайте да вършите задълженията сами и да се ръководите от разума, а не от интуицията.

Водолей –
Всяка история има две страни, не вземайте решения, освен ако не знаете и двете. Понякога е по-добре да кажете „не знам“, отколкото да направите грешка. Не ограничавайте мечтите си. Небето също не трябва да бъде ваша граница.

Риби –
Потърсете помощта на вашите близки, ако откриете, че имате нужда от тях. Обадете се на най-оптимистичния си приятел тази вечер. Да, такъв, който винаги може да ви направи щастливи. Може да ви помогне да погледнете на нещата от различен ъгъл.

Четете още:

Венера влиза в Близнаци и ни носи море от ухажори и секс