Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Неочаквани новини за Лъва. Деви, настройте се на романтична вълна

Благоприятен ден за духовно общуване, флирт или любов - днес ще бъдете доволни от себе си и ще можете да покажете най-добрите си качества.

Овен – Днес ще бъдете пълни със сила и енергия и ще се справите с всякакви проблеми, при условие че не критикувате другите твърде остро. Звездите ви съветват да не бързате с нещата и да се опитате да се вслушате в мнението на любимия човек – това ще ви донесе значителни ползи.

Телец – Спокоен и премерен ден във всяко отношение, особено за тези, които са щастливи в любовта или в семейния живот. Днес ще бъдете в настроение за романтика и сърдечна комуникация, които ще насърчат мира във вашите отношения.

Близнаци – Днес ще бъдете толкова красноречиви и убедителни, че можете да убедите всеки във всичко. Звездите ви съветват да не се колебаете при вземането на решения и да демонстрирате сила на волята и характера.

Рак – В любовта искате стабилност и мечтаете за любов, която не се ограничава само до физическата част и до задоволяването на определени сетива, но и да получите нежност, разбиране, уважение.

Лъв – Бъдете активни – днес ще трябва да покажете силните страни на характера си и дори лидерските качества. Сутринта са възможни приятни и неочаквани новини. Не слушайте ничии съвети – те могат да ви попречат да постигнете плановете си.

Дева – Благоприятен ден за укрепване на отношенията. Настройте се на романтична вълна - денят ще ви донесе приятни впечатления и емоции, при условие че не проявявате агресивност и грубост в поведението си.

Везни – Днес ще се чувствате добре и ще можете да разрешите всеки проблем, стига да проявите усърдие и търпение. Проявете доброта и помогнете на околните. Позволете си да флиртувате – това ще подобри настроението ви и ще ви даде самочувствие.

Скорпион – Поемете инициативата и не оставайте в сянка, в противен случай ще пропуснете своя шанс. Не започвайте неприятен разговор и не предизвиквайте ревността на партньора си - днес това може да донесе сериозни неприятности.

Стрелец –
Позволете си да се отпуснете малко с любимия човек - днес можете да намерите общ език и да се справите с всякакви задачи и дела. Не се поддавайте на съмнения - най-вероятно те ще ви отдалечат от целта ви и ще ви донесат много проблеми.

Козирог – Днес са възможни пречки, ако започнете нещо сериозно. Ще ви се наложи да решите някакъв проблем или задача и то по най-бързия начин. Бъдете внимателни към близките. За тези, които все още не са срещнали любовта, звездите съветват да не вземат спонтанни решения.

Водолей – Не вземайте прибързани решения – днес ще ви бъде по-трудно да насочите вниманието си към това, което е важно. Може да получите невярна информация или да се объркате в предположенията си. Не влизайте в конфликт - кавгите започнали днес могат да продължат за неопределено време.

Риби – Позволете си да си починете малко – добре е да не планирате нищо ново, особено значими промени, освен ако не сте ги обмислили предварително. Днес всяка среща или ново запознанство ще бъдат успешни, при условие че не строите въздушни замъци.