Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Непредсказуема любов за Везните, късмет за Рибите

Овен – Отрицателните емоции могат да възникнат от нулата, така че трябва да ги потиснете в самото начало. Заслужава си да отделите повече време за здравето и тялото си - време е да се занимавате с физическа активност

Телец – Приливът на сила и енергия може да се прояви под формата на желание да промените нещо в себе си, във външния си вид или в домашната си среда. Очаква ви ден, изпълнен с много чувства и положителни емоции.

Близнаци – Незначителните неприятности могат да доведат до влошаване на настроението, но няма да има сериозни последици. Много е важно да поддържате оптимистично отношение. Само предпазливостта ще помогне да се избегнат много трудности.

Рак –
В четвъртък трябва да избягвате всякакви спорове с хората около вас, в противен случай може да възникне конфликт. Възможно е да има и някои проблеми с решаването на финансовите въпроси.

Лъв – Днес можете да разчитате на късмет и положителен обрат на събитията. Ще можете да обърнете гръб на вашите съмнения и несигурност и ще оставите да се появи онзи позитивен дух, и оптимистичен дух, който ви характеризира, защото знаете, че това е единственият начин да постигнете всичко.

Дева – Вашият самоконтрол и емоционален баланс ще ви благоприятстват да правите нещата добре и успешно да осъществявате идеите си. Така че, позволете си лукса да помечтаете, защото, ако не оставите нищо да ви спре, можете да получите всичко, което искате.

Везни –
Сложна ситуация, която смятате за невъзможна за разрешаване, ще започне да се разрешава. Може да възникне преумора, затова звездите ви съветват да отделите време за себе си и да си починете добре, за да натрупате сили. Също така непредсказуем ден в любовта.

Скорпион –
Този ден ще премине в напрежение. Затова не трябва да правите никакви сериозни планове и да се надявате на добър резултат. Възможно е да се чувствате уморени, сякаш ви липсва сила ... защото много от илюзиите, които сте проектирали в ума си, не се материализират.

Стрелец – Благодарение на вашия оптимизъм и онази голяма сила, която притежавате, ще премахнете от ума си всичко отрицателно, което е в живота ви и ще почувствате, че въпреки че обстоятелствата са неблагоприятни сега, в крайна сметка нищо няма да ви отклони от пътя, който сте начертали.

Козирог –
Марс във вашия знак ще ви даде повече увереност в себе си, което ще ви позволи смело да приемете всяко предизвикателство, което животът ви поставя. Възползвайте се и от енергията, която Юпитер ви дарява.

Водолей – Дори и да започнете деня с усложнения, късметът няма да ви оставя и може да се появи по най-неочаквания начин. Оставете настрана онези страхове, които не ви позволяват да бъдете себе си и приемете всичко, което идва със сигурност и решителност.

Риби – Ако сте потопени в примката на негативизма, послушайте съветите на близките ви, защото те ще ви помогнат да се измъкнете от него и да се освободите от тежестта, която ви притеснява. Скоро ще усетите, че късметът е на ваша страна.