Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Нова любов за Лъва днес, Раците възраждат стара връзка

Овен – Благоприятен ден за решаване на важни въпроси. Интуицията ще ви подскаже как да действате. Увеличават се разсеяността, нервността, подозрителността, възможни са трудности в близкото общуване.

Телец –
Вашите възможности не са неограничени. И вие имате нужда от почивка, въпреки че не сте готови да го признаете. Прекаленото натоварване с работа и ангажименти оказва лошо въздействие върху здравето.

Близнаци – Днес може да се сблъскате с досадно обстоятелство. Възможно е да пренебрегвате някои дребни неща, да не вземате под внимание собствената си уязвимост или нюансите в настроението на някой друг.

Рак – Вашата засилена чувствителност ще пречи на хармоничното общуване. Някоя нескопосна шега или критика могат да ви направят мнителни и да ви засегнат. Има шанс да възстановите прекъсната връзка с човек, към когото изпитвате симпатии.

Лъв –
Това е един добър ден за романтика, интимност, както и да се посветите на любимите си увлечения, които изискват въображение и уединение. Благоприятно за начало на нови любовни отношения.

Дева – Днес бъдете по-деликатни и отстъпчиви към околните. Желателно е да се удвоят усилията в тази посока, ако става дума за общуване с близките ви. Съберете се с весела компания и прекарайте приятно остатъка от деня.

Везни –
Днес ще се движите по пътя на най-малкото съпротивление и ще се оставите на потока на събитията. Не се учудвайте, ако много ви се спи, вместо това отделете повече време за почивка. Нервната ви система има нужда да се отпусне.

Скорпион –
Луната във Водолей засилва потребността от лично пространство и свобода, насърчава самоизразяването. Поставили сте много високи идеали в любовта. Опитайте се да бъдете по-реалистични.

Стрелец –
Днес сте малко повече сантиментални. Добре е да избягвате активно общуване и публични мероприятия. Свободните представители на знака може да изпитат романтични чувства към човек, когото познават отдавна.

Козирог –
В този ден сте възприемчиви към общият емоционален фон. Добро време за романтични или приятелски срещи. Положителните преживявания ще помогнат да прекарате един приятен ден.

Водолей –
Препоръчително е да прекарате деня в относително спокойствие. Намаляването на активността може да изглежда като признак на мързел, но това е фактор, който ще ви помогне да се отпуснете, да се разсеете и да възстановявате силите си.

Риби – Мнозина ще предпочитат уединението. Старайте се да не се преуморявате, тъй като защитните свойства на организма са намалени. Лесно ще изпаднете в мързел, но пък няма лошо, днес е почивен ден.