Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Нова страст на хоризонта за Телците!

Овен – Днес ще бъдете оптимистично настроени. Ще имате поводи за срещи и няма да ви липсват теми за обсъждане. Съдбата в този ден не е благосклонна към свободните представители на знака, а при обвързаните ще постави на изпитание отношенията им.

Телец – Днес може да бъдете доста емоционални, а действията ви недостатъчно обмислени. На хоризонта на свободните Телци, в този ден може да се появи нова страст, но не определяйте първа среща сега, ако искате от това да излезе нещо.

Близнаци – Не се колебайте да изпълните взетите решения сутринта. За мнозина това ще е продуктивен период. През втората половина на деня вече се откажете от всякакви важни действия.

Рак – Желателно е да проявите самостоятелност в преценките и действията си. Съсредоточете се върху непосредствените цели и задачи. Днес ще натрупате нови впечатления и ще направите своите изводи. Не си отказвайте удоволствия и развлечения.

Лъв – Днес звездите ви съветват да изоставите инициативите си и да си дадете малко време. Личните ви желания и потребности са на първо място. Обърнете внимание на самочувствието и здравето си, ако не са добри, не се отказвайте от почивка. Личните отношения при някои ще изпаднат в криза.

Дева – Добре ще ви се отрази уединението и стесняването на кръга от познати. Избягвайте активна дейност, вземане на важни решения. Благоприятно е за лични разговори с приятели и доверени хора.

Везни – Днес е хубаво да прекарате една част от деня в приятелска и дружелюбна среда. Звездите одобряват тази идея. Интересното общуване ще даде много храна за ума ви. Благоприятни възможности за укрепване на личните отношения.

Скорпион – Днес може да коригирате някои по-стари планове, да си поставите нови цели. Някакъв разговор, съобщение или друго, ще играят важна роля за вас. Ще получите необходимия заряд вдъхновение, но се въздържайте от незабавни действия. Всичко ще е напразно.

Стрелец – Първата половина на деня е по-подходяща за действия, но през втората се откажете от всичко важно. Посветете времето на някакви забавления, нещо развлекателно, среща с близки хора или почивайте.

Козирог – Лесно ще намирате изход от всяко положение. Ще проявите лидерство в близките си отношения. Денят става за любовни срещи, но ако е за първи път, по-добре я отложете, защото надеждите ви ще останат напразни.

Водолей – Днес добре ще направите да отстъпите от арената на събитията и да се уедините. Може да ви подействат някакви обстоятелства или думите на някой човек. Приемете всички събития като временни.

Риби – Всичко, което имате да вършите се постарайте да го правите през първата половина на деня. През втората половина преустановете действията си. Намерете си приятно занимание, срещнете се с приятели или почивайте.