Новата седмица носи летни флиртове и приключения

05 август 2019 | 00:01
8877
0
Снимки: Pixabay
0

Очаква ни една сравнително благоприятна седмица с небесна благословия. Звездната конфигурация благоприятства започване на нови дела (без празния курс на Луната) и проекти. Засилва се желанието за романтика и приключения. Времето е благоприятно за нови запознанства, за романтични срещи, за летни флиртове, авантюри, пътуване. Повишава се енергията и жизненият тонус. Може да ви се отвори голям апетит, затова бъдете внимателни. Не трябва да се преяжда. Сега лесно се трупат излишни килограми. Опитайте си, за всеки случай, късмета на тото или лотария. Е, няма да спечелят всички, но шансът сега е голям. Ако в личният ви хороскоп не е отредено да имате много пари, то и при най-добрите планетни възможности няма да стане.

На 7 август Слънцето е в тригон с Юпитер;
На 8 август Венера е в тригон с Юпитер;
На 11 август Юпитер излиза от ретроградност, а Меркурий влиза отново в знак Лъв.

Луната е растяща и тази седмица ще се движи през знаците Везни, Скорпион, Стрелец и Козирог.

Благоприятни дати за подстригване – 5, 6, 7 (до 13:45 ч.), 8 (след 15:00ч), 9 (до 16:00 ч.), 10 (след 17:00 ч.), 11.

През времето, в което Луната се движи на празен ход, не трябва нищо важно да се предприема, да не се сключват договори. Отложете избора на нови дрехи, обувки, техника, автомобил - в бъдеще ще има разочарование от направения избор.:

06.08. 10:37 - 06.08. 18:33
08.08. 17:59 - 08.08. 23:36
10.08. 22:52 - 11.08. 07:51Овен – През тази седмица вие сте едни от щастливците на зодиака. Ще бъдете в отлична форма. Слънцето и Марс ви дават енергия и ще ви подкрепят в действията и начинанията. Венера и Юпитер в тригон ви гарантират успеха, правят ви очарователни и просто ви носят късмет. Възползвайте се от възможностите на живота. Възможно е да получите полезна информация или добри новини. Ще чуете вероятно много похвали. Тези, които са още сами, имат големи шансове да срещнат партньор по време на пътуване, концерт, на обществено място. Понякога случайностите трябва да се подпомагат. Неделният ден е добър за уединение и домашно спокойствие, може да се почувствате нервни.

Опитайте си късмета на тото с числата 10, 17, 34

Телец – През тази седмица може да нямате време за почивка и релакс, защото ще бъдете заети с работа и нови идеи. Венера ще прави променливи емоциите ви. Лесно ще се ядосвате от най-малкото нещо. Избягвайте компанията на скучни и дразнещи хора. Опитайте се да останете верни на здравия разум и не предприемайте рисковани действия, тъй като рискувате не само да попаднете в трудна ситуация, но и  да донесете много проблеми на другите. Марс може да ви слага прът в колелата. Трудните периоди в живота се случват на всички, а семейната ви криза наближава да завърши, но по-приятният момент ще бъде, когато осъзнаете, че сте обичани и няма нужда да се страхувате, че липсват чувства. Вършете си работата, помагайте на другите, но свободното време посветете само на близките си хора.

Опитайте си късмета на тото с числата 7, 19, 33

Близнаци – Седмицата е подходяща за аналитична работа. Сега можете спокойно да обмислите какво трябва да предприемете в близко бъдеще и как да постигнете целите. Не разчитайте само на интуицията. Проучете цялата информация. Бъдете внимателни - някои хора може да се опитат да се възползват от доверието ви за своя изгода. През седмицата какво ви е необходимо? Повече смелост! Вместо да ги обсъждате, по-добре се заемете с изпълнението на плановете. Венера ще добави още към вашия чар. Лесно ще постигате това, което искате. Може да се увеличи апетитът ви и да чувствате голямо желание за сладко. С любимия човек могат да възникнат дребни разногласия. Не повдигайте трудни теми за разговор.

Опитайте си късмета на тото с числата 5, 37, 40

Рак – През седмицата ще бъдете в добро състояние и настроение, но се грижете повече за здравето си, а не само за семейството или приятелите си. Винаги се ръководите от сърцето, но сега ще бъдете още по-податливи на влиянието и исканията на хората. Преминавате през важен период. Меркурий благоприятства запознаването с интересни хора, както и откриването на нови източници на вдъхновение и дейности. Импулсивното пазаруване води до факта, че харчите пари за напълно безполезни неща и не можете да си купите нещо наистина важно. Затова е по-добре да не ходите по магазините, ако нямате конкретна цел. За развитието на отношенията е много благоприятен периодът.

Опитайте си късмета на тото с числата 1, 18, 41

Лъв – Вместо да се грижите за другите, погрижете се първо за себе си! Направете си необходимите профилактични прегледи и тестове, помислете за промяна на диетата, за изоставяне на лошите навици и за по-здравословен сън. Използвайте тази седмица, за да се възстановите от физическия или емоционалния стрес, който изпитвате напоследък. Венера ще събуди в душата ви неуморният съблазнител/ка. Ще почувствате нуждата да живеете по-пълноценен любовен живот и ако нямате партньор/ка, с добрите аспекти на планетата, ще бъдете предразположени да го/я търсите. Чудесно време да разкрасите дома си. Можете да направите цялостен ремонт или някои подобрения.

Опитайте си късмета на тото с числата 5, 19, 33

Дева –
Тази седмица ще имате необходимите възможности и обстоятелства, за да стабилизирате живота си. Периодът е подходящ за положителни промени в начина на живот. Ако заемате ръководна позиция, тогава подчинените ви ще бъдат изненадани от вашето спокойствие и доброта дори в най-критичните ситуации. Добро време за романтично запознанство. По-специално - в нощта от петък до събота. Можете да срещнете подходящ човек както в нощен клуб, така и в интернет. Подходящо е за възстановяване на прекъснати отношения. В неделя се възползвайте от възможността да си починете малко, а може би е дошло време да направите основно почистване на дома или на себе си, което означава да се отървете от остарели и ненужни неща.Опитайте си късмета на тото с числата 7, 10, 25

Везни – На работното място ще бъдете активни. Не се старайте през цялото време да работите на бързи обороти, защото бързо ще се изтощите. Не смесвайте личните и професионалните отношения и така ще избегнете излишни неприятности и грижи. Венера ще ви направи по-спокойни и сърдечни към хората. Благоприятно е за личните ви отношения. Ако бъдете по-внимателни към половинката си, отношенията ви ще станат по-здрави и хармонични. Тези, които все още нямат партньор, да не стоят и да чакат, а да предприемат нужните действия. В неделя, когато Луната ще бъде в квадратура към вашето Слънце, не предприемайте нищо чрез сила. Изобщо бъдете във всичко внимателни. Настроението ви може да е променливо. Отделете повече време за почивка и сън.

Опитайте си късмета на тото с числата 16, 20, 43

Скорпион – В много отношения тази седмица ще бъде благоприятна, затова използвайте нейната вибрация, за да постигнете конкретни, по-важни за вас резултати. Нейното начало може да донесе повече отговорности и ще бъде трудно да се съсредоточите върху любовта. Няма време за мързел! Заради квадратурата на Слънцето ще трябва да работите още по-бързо и по-ефективно. Меркурий ще ви помага във всичко, така че не се колебайте да се справите с важните и трудни задачи. И се доверете на интуицията. Ще можете да подобрите и стабилизирате отношенията си и да отстраните всякакви неразбирателства. Ще бъдете като цяло в добра форма и настроение, но контролирайте кръвното налягане, избягвайте да пиете твърде много кафе следобед и алкохол - вечер.

Опитайте си късмета на тото с числата 1, 16, 20

Стрелец – Слънцето и Марс ще увеличат очарованието ви и ще ви дават много сила и енергия. Благодарение на тригонът между Венера и Юпитер, вие ще бъдете в добра форма и настроение. В петък и събота ще се възродят вашите чувства и ще изпитате още положителни емоции. Не стойте у дома в никакъв случай, осъществявайте нови запознанства. Благоприятно време за търсене на нова любов, но бъдете внимателни. Уморени от самотата, можете да се втурнете в обятията на напълно неподходящ човек. Намерете възможност за облекчаване на стреса: например да спортувате или да излезете сред природата.

Опитайте си късмета на тото с числата 3, 36, 40Козирог – Когато светът около вас се променя, а старите институции се рушат, може да почувствате известно безпокойство. Резистентността към промяната е нещо, с което всички ние понякога се сблъскваме, особено когато може да предизвика сътресения в живота ни, но те са промени, срещу които не трябва да се борите. Трябва да ги накарате да работят във ваша полза, тъй като има няколко възможности. Възползвайте се! Движете се повече и се хранете по-здравословно. Обърнете внимание на стомаха. Можете да се натъкнете на някой, който да накара сърцето ви да бие по-бързо. Внимавайте обаче да не се забърквате във флирт с някой, който не е свободен.

Опитайте си късмета на тото с числата 9, 18, 46

Водолей – Наслаждавайте се на живота и правете това, което искате. Но бъдете внимателни: Марс в опозиция ви прави по-емоционални и лесно ще се забърквате в спорове. Лесно може да бъдете въвлечени в клюки и скандали. Може да получите порицание на работното място за чести закъснения или грешки. Старайте се да не се оплаквате от другите или постоянно да мърморите. Добре е да избягвате рисковете. Най-опасно е за родените през третата десетдневка. Може да забележите, че сте започнали да се изморявате по-бързо, да ви се спи повече, дори през деня. Може би по този начин тялото реагира на вашето нежелание за почивка. Несериозното ви поведение може да предизвика недоволството и на любимия ви човек.

Опитайте си късмета на тото с числата 6, 37, 49

Риби – Очаквайте успех и късмет тази седмица. Мнозина ще изпитат приятна изненада или ще изживеят благоприятна ситуация. Твърде е възможна промяна в личния живот или в живота на вашето семейство. Бъдете отворени за новите неща, които ще влязат в живота ви. Бъдете смели и активни, за да не пропуснете своя шанс. Но не бъдете прекалено импулсивни. Вземайте решения и изразявайте мнения, само след като сте ги обмислили добре, иначе рискувате да си създадете неприятности, дори да си развалите отношенията. В работата си бъдете внимателни и не се доверявайте на вниманието и добротата на някого към вас. Този човек може да има лична цел за подобно поведение спрямо вас (но не е задължително).

Опитайте си късмета на тото с числата 3, 27, 30

Коментари

Добави Коментар

Най-четени

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?

НАСТРОЙКИ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

 • Нормално функциониране на сайтовете
  Не е зададено

  Тези данни са стриктно необходими за нормалната работа на сайтовете и мобилните ни апликации. Чрез тях можем да удостоверим самоличността Ви като логнат потребители, да Ви покажем по-добре съдържанието, да заредим сайта по-бързо, да защитаваме сайтовете и Вас от посегателства.

  Такива данни например са данните от сесията Ви – информация дали сте логнат, кеширано съдържание и други.

  Тук попадат и данните, свързани с идентифицирането Ви във връзка с регистрация за използване на наша услуга.

 • За изпълнение на нашите услуги
  Не е зададено

  Някои от услугите ни, като електронната търговия, изискват да споделите с нас лични данни. Използваме ги за да можем да изпълним договора си с Вас, за продажба и доставка на предлаганите от нас стоки.

  Други предлагани от нас услуги са възможностите да добавяте новина, коментари, снимки или видеа. Използваме личните Ви данни, която ни дава възможност да Ви идентифицираме и при необходимост – да модерираме добавеното от Вас съдържание.

 • За измерване
  Не е зададено

  Събираме информация за Вашето използване на съдържанието и я комбинираме с предишно събрана, за да измерим, разберем и отчетем Вашето използване на услугите ни.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на реклами
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно налична, за да подберем и Ви доставим релевантна реклама и за да можем да измерим доставката и ефективността й. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите предишни интереси към подбрани реклами, обработка на данни за поведението Ви, когато рекламата Ви е била показана, колко често Ви се показват дадени реклами, къде и кога са Ви били показани, дали сте предприели действие свързано с рекламата, включително клик на рекламата и направена покупка.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на съдържание
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно събрана, за да подберем и Ви доставим релевантно съдържание и да измерим доставката и ефективността му. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите интереси към съдържанието, обработка на данни за показаното Ви съдържание, колко често или за колко време е било показано, дали сте предприели действие, свързано със съдържанието, включително клик на съдържанието.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За персонализация и профилиране
  Не е зададено

  Събираме и обработваме информация за използването на услугите ни за последващо сервиране на персонализирана реклама и/или съдържание в друг контекст, напр. други сайтове и мобилни апликации, след време.

  Типично, съдържанието и поведението Ви на сайта/мобилната апликации се използва за създаване на заключения за Вашите интереси, чрез които се управлява бъдещият избор на сервирани реклами и/или съдържание.

 • По възложение и за проекти на трети страни
  Не е зададено

  При конкретни проекти по възложение на трети страни събираме Ваши лични данни, които им споделяме за осъществяване целите на проектите им. Детайлна информация за целите може да намерите в Общите условия на всеки конкретен проект, който ще Ви бъдат предоставени за получаване на Вашето съгласие.

  Понякога използваме личните ви данни, за да Ви информираме за игри и промоционални оферти на Спортал и/или на трети страни – Партньори на Спортал.

  За изпълнение на тази цел, събираме Ваши лични данни, за да Ви информираме за наши или на трети страни, наши партньори, инициативи, промоции, игри, оферти и други.

  За всички описани по-горе цели можем да използваме инструменти на трети страни.

 • За Директен маркетинг
  Не е зададено

  За да Ви изпращаме винаги актуална и полезна информация за нашите инициативи, събираме данни като адрес на електронна поща или друг начин за контакт с Вас – Viber, Skype, Messenger профил или такъв в друга комуникационна платформа.