Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Нови възможности се откриват пред Лъва. Стрелци, време е за любов

Много благоприятен ден. Ден за втори шанс.

Овен – Това, което правите, за да помогнете на другите, може да има обратен ефект върху вас. Трябва обаче да се фокусирате повече върху плановете си. Останете съсредоточени и страстни и продължавайте напред с ентусиазъм!

Телец – Звездите ви предразполагат към преувеличена чувствителност. Имате обаче безусловната подкрепа на приятели и семейство. Отпуснете се, разтоварете се от стреса с любимите си занимания и ще видите, че нещата ще се нормализират.

Близнаци – Чувствате, че сте натрупали много разочарование напоследък и искате да отделите малко време, за да го освободите. Подредете мислите си, анализирате ситуациите, подредете приоритетите си и това ще ви помогне да намерите необходимия баланс.

Рак – Важно е да се съсредоточите върху емоционалната стабилност и сила, за да постигнете успеха си. Не се заблуждавайте, че на никогбо около вас не му пука. Вероятно в живота ви има хора, които мислят за вас повече, отколкото бихте могли да си представите.

Лъв – Пред вас лесно ще се открият нови възможности. Може да се наложи да си поставите нови цели и да се опитате да възобновите някои стари връзки. Бъдете търпеливи и оставете нещата да се наредят от само себе си!

Дева – Продължавайте да се целите високо, но не бъдете перфекционисти, тъй като шансовете може да ви подминат. В допълнение към вашите собствени проблеми, които са висящи, трябва да решите проблемите на други, които са се обърнали за помощ към вас.

Везни – Несигурността ще застане между вас и вашата мечта. Промяната ще ви вдъхнови и ще ви насърчи да правите нещата по различен начин. Говорете и обсъдете намеренията си с някого, на когото можете да разчитате за практически съвети.

Скорпион – Продължавайте да се борите, за да сбъднете мечтите си, но не забравяйте да се грижите за себе си в процеса! Понякога можете да бъдете толкова увлечени в преследването на успеха, че да не си позволите да спрете за момент, за да се погрижите за себе си.

Стрелец – Любовта е ключовата дума на този ден; днес успявате не само да претворите чувствата си чрез най-красивите думи, но и да покажете на любимия човек, че имате напълно сериозни намерения към половинката си.

Козирог – Днес е прекрасен ден да прекарате време с приятелите си. Общувайте повече с хора, които ви вдъхновяват да живеете най-добрия си живот. Това са хората, с които трябва да общувате. Бъдете себе си.

Водолей – Може да се свържете с някой, който стимулира ума ви и отваря творческото ви въображение. Емоциите са по-интензивни, а романтиката достига максимални висоти, за щастие на вашия партньор в живота, когото обсипвате с вниманието си.

Риби – Не губете вяра в хората, но внимавайте да не бъдете заблудени! Въпреки че обичате да виждате само най-доброто в другите, някои от тях могат да бъдат с негативно влияние за вас...Бъдете себе си и никога не позволявайте на никого да ви стъпва на пръстите!