Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Нови запознанства радват Овена. Лъвове, ще излъчвате сексуална привлекателност!

Ден за съзидание и разрушаване на старите стереотипи. Звездите обещават успех и просперитет на тези, които постоянстват в своите цели. Тялото е пълно с енергия, а сърцето с радост.

Овен – Тежестта на ежедневието може да ви натежи. Или сте натоварени с по-голяма отговорност. Усмихвайте се на други хора и ще пожънете добронамереност и учтивост. Вратите ви са отворени за нови запознанства.

Телец – На работа завършете първо старите задачи, преди да се заемете с нови. Що се отнася до управлението на личните ви финанси, поддържайте внимателен подход. Не забравяйте да проучите документите, когато става въпрос за нови договори и споразумения, тъй като всичко може да не е така, както изглежда.

Близнаци – Минали грешки се връщат, за да ви преследват, тъй като техните неприятни последици най-накрая изплуват на повърхността. Ще бъде добре да останете обективни. Не се замесвайте в никакви спорове.

Рак – На работното място вече имате готова усмивка да дарявате на всички. Ако знаете само как ви отива! Продължавайте с чар и дипломация. Каквото и да планирате да направите днес, ще се оправите.



Лъв – Днес комуникациите може да се объркат, така че, за да се избегнат евентуални недоразумения и разногласия, може да е добра идеята да се въздържате от всякакви сериозни дискусии. Ще излъчвате сексуална привлекателност и ще привличате очите на другите към себе си като магнит.

Дева – За мнозина нещата са трудни и сложни в работата. Опитайте се да запазите бистър ума си. Това е единственият начин да вземете правилните решения. Не можете да пренебрегнете факта, че определени въпроси от любовния ви живот ви разстройват и недоволствате.

Везни – Звездите са благоприятни към вас. Трябва да оставите своите грижи настрана и да намерите малко време, което да прекарате с партньора си. Очаква се този ден да бъде много полезен за вашия любовен живот.

Скорпион – Виждате чашата полупразна, вярвайки, че нещата са далеч по-лоши, отколкото са в действителност. Трябва да коригирате отношението си. Вие сте единственият виновен, че затруднявате собствения си живот.

Стрелец –
Работата ви върви добре. Може би е време за кратка почивка, за да можете да седнете и да се насладите на плодовете на вашия успех. Имате добри шансове да получите това, което искате. Просто не прекалявайте.

Козирог – Съществува реална вероятност преценката ви да не е правилна. Финансите ви ще спрат да ви безпокоят, само когато се организирате и се опитате да упражнявате по-голям контрол върху разходите си.

Водолей – Днес вашата игрива, еротична страна иска да влезе в играта. Но не флиртувайте по време на работа! В противен случай рискувате репутацията си. Вечерта е по-забавно и не включва никакви професионални рискове.

Риби – Днес романтичните мечти и фантазии се смесват с ежедневната реалност. Успявате да съвместите и работата, и любовта. Понякога е полезно да се предадете на потока и да видите къде ще ви отведе.