Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Обещаващи запознанства чакат Раците. Неочаквани събития за Стрелците

Овен – Не винаги търсете грешката в партньора си незабавно и най-вече не винаги се чувствайте нападнати веднага, но се поставете „в обувките” на другия човек и се опитайте да го разберете по-добре.

Телец – Тъй като в момента не можете да знаете какво да очаквате и всичко може да се промени бързо, трябва да останете гъвкави - също и във финансово отношение. Ако в момента ви съветват да инвестирате, бъдете критични и отделете време да помислите, тъй като е малко вероятно да получите най-добрия съвет в момента.

Близнаци – Вашият ежедневен професионален живот днес се характеризира с несигурност и конфронтации. Не се обезсърчавайте, ако невинаги имате правилната концепция за всеки проблем в чекмеджето. Проявете здравомислие и избягвайте да правите изкуствени неща.


Рак
– Изглеждате много привлекателни за непознатите хора, които срещате и затова често те обръщат поглед след вас. Дори и да не поемете инициативата, обещаващи запознанства бързо ще възникнат.

Лъв – Чувствате се енергични и полагате последователни усилия да предприемете необходимите стъпки. Имате и ценна подкрепа от различни страни. Дори и да се колебаете, не трябва да пропускате шансовете пред вас.

Дева – Днес може да се изправите пред вътрешно изпитание. Може да се хвърлите с главата напред заради неща, които ви ядосват. Опитайте се да подходите конструктивно към всяка трудна ситуация, като гледате на тези конфликти като възможност да укрепите собствената си позиция и да напуснете терена със самоувереност.


Везни – Днес можете да бъдете лидер в екипната работа, имате добър усет за групова динамика. Обединяването на енергиите на мнозина и привличането им към общият поток, може да бъде изживяващо преживяване за вас.

Скорпион – Изправени сте пред голямо предизвикателство и ви се струва, че пред вас на пръв поглед има нерешими проблеми. Запазете спокойствие и внимателно планирайте своя ход на действие. Просто не заравяйте главата си в пясъка. Скоро може да откриете, че определени проблеми не са толкова големи, колкото сте мислили първоначално.

Стрелец – Неочаквани събития може да развалят вашите желания и планове. Трябва да осъзнаете, че не всяка ситуация може да бъде планирана и контролирана. Ако можете, отложете планираните инвестиции и покупки.


Козирог – В днешният ден ще ви трябва много желание за компромиси в партньорството ви. Небрежното отношение само ще влоши нещата. Във всеки случай, днес сте много неуравновесени и не много уверени в отношенията с противоположния пол.

Водолей – Шансовете да флиртувате днес са доста лоши, тъй като изглежда никой не ви обръща внимание и ако го направят, тогава това може да не ви е достатъчно. Не ви пренебрегват нарочно, по вероятно по друга причина, която няма нищо общо с вас.

Риби
– В личния си живот в момента плавате в неизследвани води и с много вятър. Имате усещането, че вашият партньор просто се опитва да ви поставя препятствия. Бъдете находчиви и гъвкави, така че по-бързо да откриете възможните решения и в крайна сметка ще изненадате партньора си по положителен начин.