Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Отношенията, започнати днес, ще бъдат сериозни

Луната е в знак Риби. Ако днес не ви върви, то обърнете се към своя вътрешен мир, почувствайте кое влияе зле на психиката ви и се опитайте да очистите своя живот от негативното въздействие. Добър способ за привличане на късмета в дадения случай може да се окаже посещение на църква и други свети места, медитация и молитва. Ако осъществите запознанство при Луна в Риби, то може да се окаже много полезно за шлифовка на вашите душевни качества. Един друг ще сте си необходими за духовното си развитие. Отношения започнали в този момент ще бъдат дълбоки. Уязвими са ходилата. За заболявания на краката сигнализират сънища, в които попадаме в клопка или капан, пропадаме в ями, ходим боси по снега или калта, затъваме в блато или движещи се пясъци.

Днес е добре да се работи с цъфнали домашни или градински растения. Всички цветя днес притежават голяма сила.

За 11-и лунен ден, който продължава до 14:56ч можете да прочетете материала от предния ден.

12-и лунен ден започва от 14:56ч и продължава до 15:30ч на следващия ден. 12-ти лунен ден се представя от Чашата на Граала като символ на мъдрост, познание на своята истинска божествена природа, просветление и вървене по духовния път. Казано на кратко – среща със самия себе си, със своята истинска природа. Характерното за деня е висок енергиен подем, който се изявява с пълна сила. Обърнете внимание, че късметът в този лунен ден се усмихва само на тези, които са готови да помогнат на други хора да постигнат своята цел. По-добре направете малко, но да е искрено и от сърце. Иначе няма смисъл. Това е деня, в който молитвите биват чути. В него се дава милостиня. Денят предразполага към добро, хармония и възможност да бъдем в мир със себе си. Затова да се ядосвате и гневите е крайно противопоказно. Не трябва да спорите, да обиждате или да се жалвате от съдбата. Ще почувствате, че всичко, което се случва е за по-добро. Приемете достойно и спокойно своята съдба. Разберете, че вие вървите по свой и само по свой път, затова не завиждайте на никого. Да не се яде груба храна.

Красота - Денят не е благоприятен за начинания, така, че избягвайте експерименти, нови козметични средства и процедури. Желателно е да пиете повече течности и да се погрижите за хидратирането на кожата. Много благоприятен ефект ще имат плодови и билкови маски и тонизиращи козметични средства.

Сънищата в този лунен ден са пророчески. Нужно е да им се доверите. Те носят в себе си ключ към решението на вашите проблеми и ви предлагат помощ. Не изпускайте този момент.