Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овен, късметът е с вас. Денят носи щастие и любов за Рибите

Енергията на деня е такава, че е по-добре да не се ангажирате с действия, които изискват много усилия.

Овен – Въпреки че настроенията ви ще са леко променливи, ще проявите достатъчно воля и решителност, за да постигнете всичко, което искате. Действията ви ще бъдат подкрепени от звездните влияния. Късметът също ще е с вас за всеки случай.

Телец – Някои звездни влияния ви пристискат, но вие няма да се поддадете просто така. Възможно е да получите интересна идея как да опростите някои процеси и да ускорите нещата да се случват по-бързо. Нищо няма да е толкова трудно, колкото може да изглежда на пръв поглед.

Близнаци – Ще трябва да преразпределите правилно цялата си енергия през деня, за да успеете да свършите всичко необходимо навреме. Не се разсейвайте и не позволявайте да ви отнемат от ценното време. Пътя към любовта ви днес може да се окаже блокиран.

Рак – Не е изключено звездите да ви поднесат някои проблеми, така че практикувайте самоконтрол, самодисциплина и също така дръжте емоциите си под контрол. Някои ги очаква приятна изненада, възможно да е от интимния ви партньор.

Лъв – Ще получите интересно вдъхновение сутринта, което ще ви е от голяма полза. Следобед не разчитайте на късмета си, а само на себе си. Ще се поизпотите доста, докато решавате различни проблеми и/или конфликти.

Дева – Следобед цялото напрежение ще се разсее малко, някои хаотични ситуации ще се изчистят. Ще разполагате с прекрасна енергия и ще можете да правите нещата по-лесно и по-добре от всеки друг. Резултатите ще бъдат прилични.

Везни – Получавате от планетите твърде разнородна енергия, така че ще се хванете да правите неща, които обикновено изобщо не искате да правите. Ще усетите и тъмната страна на някои звездни влияния, но дори и от по-малко благоприятни събития можете да вземете нещо вдъхновяващо.

Скорпион – Вашата креативност ще получи импулс от звездите, така че може да изненадате близките хора около вас. Всеки аспект на планетите ще ви докосне толкова благоприятна енергия, че каквото и да направите, ще бъде успешно.

Стрелец – Луната ще бъде отговорна за сутрешното объркване на нещата, но по-късно приижда благоприятна енергия, която ще ви помогне да доведете различните детайли до успешен край. Дори да се появят проблеми, Юпитер бързо ще се притича на помощ и всичко се превръща в нещо приятно и нормално.

Козирог – Сутринта ви може да бъде развалена, но ако се съсредоточите върху задълженията си и оставите всичко да протича както си е, ще е още по-добре. Не е нужно да мечтаете за любовта. Все още я държите в ръцете си.

Водолей – Сякаш планетите са в заговор срещу вас, нищо няма да върви според вашите очаквания. Някои направо ще ви обърнат гръб. Дребни проблеми, които се изпречват на пътя ви ще ви изненадат неприятно, някои неща ще се окажат твърде сложни, за да искате да ги разрешите. Вечерта обаче ще е спокойна и приятна.

Риби – Планетите ще подпомогнат всички ваши дейности по най-подходящия начин. Може да се каже, че щастието и любовта ще бъдат с вас, за което може да има заслуга Венера, благодарение на която ще срещнете мили и надеждни хора, може би дори бъдещи добри приятели.