Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овенът е изпълнен с енергия. Любовно настроение завладява Рибите

Пасивен ден, време за почивка и размисъл. Посветете деня на себе си и вътрешния си свят.

Овен – Днес ще се почувствате силни от тези положителни енергии, които ще гравитират около вас. Изпълнени сте с енергия, добро настроение и ентусиазъм. Положителното ви отношение ще благоприятства връзката с хората около вас.

Телец – Днес ще се радвате на голяма емоционална стабилност. Денят е добър за творчество, любов, релаксация, потапяне в духовния свят. Приятни спомени ще бъдат преплетени с вдъхновяващи представи и мечти за бъдещето.

Близнаци – Насладете се на всичко хубаво, което животът ви поднася и се възползвайте от този магически период. Любовта би могла да ви даде щастието, което търсите. Луната засилва оптимизма ви.

Рак – Днес ще е хубаво да отхвърлите скучната реалност и да включите въображението на пълен капацитет. Отпуснете се и се насладете на удоволствията на един чувствен ден. Ден, в който ще се окажете в хармония с хората, с които влизате в контакт.

Лъв – Днес може да решите да направите нещо необичайно и вдъхновяващо, но материалните инвестиции са опасни: съществува риск от неправилна оценка на перспективата и загуба на ресурси. Оставете важните решения за друг ден.

Дева – Днес ще покажете невероятна находчивост и изобретателност при решаването на технически проблеми, а и други също. Вашето въображение е много активно и креативно, както и копнежът ви за нещо красиво и романтично.

Везни – Този ден ще донесе оптимизъм и романтика в душите на мнозина представители на знака. Прекарвайте време само с хора, които са в състояние да повдигнат настроението ви. Добрата и надеждна компания е важна за вас.

Скорпион – Още от сутринта направете ясен план за действие и разпределете работното време за изпълнение на задачите - това ще ви помогне да направите работата си по-продуктивна. Може да възникне ситуация, която изисква да кажете какво мислите, да вземете решение или ясно да изразите личното си мнение по някакъв въпрос.

Стрелец – Днес ще имате склонност към идеализъм, доверчивост, сантименталност, надценяване на очакванията. На вълната на днешните настроения може да се възродят предишни надежди. Следвайте интуицията си и не се съмнявайте в решенията си.

Козирог – Изпълнени сте с надежда и предпочитате да вярвате в най-доброто. Днес ще бъдете мотивирани да работите върху лични цели и най-накрая ще забележите известен напредък. В областта на любовта трябва да бъдете по-отворени.

Водолей – Вие сте в по-добра форма от всякога и сякаш поемате всички положителни влияния на вашата среда. Ще имате добри шансове за реализиране на творческите идеи. В любовната сфера нещата са страхотни, просто се опитайте да обръщате повече внимание на нуждите на партньора си.

Риби – На работа ще бъдете затрупани с отговорности и ще имате нужда от тишина и спокойствие, ако искате да свършите всичко навреме. В любовната сфера нещата са добри. Ако сте във връзка, възползвайте се от благоприятния период.