Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овенът се радва на специално внимание. Раци, намалете темпото

Заявете пред Вселената своите желания и цели, покажете своите способности и таланти. В разговорите си внимавайте да уважавате както своите граници, така и границите на другите.

Овен – Може да се радвате на специално внимание или да поемете водещата роля днес. Не е изключено да срещнете препятствие, което трябва да изчистите, или времето може да ви отклони, докато се борите дали да продължите напред с проект или да преследвате друго желание.

Телец – Вие сте нетърпеливи да се погрижите за бизнеса (работата, делата си), но внимавайте за прибързани неща и да не прекалявате. Ако нещо ви се струва много несправедливо, трябва да внимавате с какъв тон ще бъдат произнесени думите ви (особено важно е сега), тъй като е ден, в който хората могат да приемат нещата изцяло по грешен начин.

Близнаци – Вашият управител Меркурий помага да се внесе повече обективност на сложни и дълбоко вкоренени чувства и сложни ситуации. Може да се почувствате малко уморени от ситуация, която се проточва твърде дълго.

Рак – Чувството за вина или нуждата да се грижите за другите може да ви попречи да правите това, което искате. Забавете днес темпото, но избягвайте да се обезкуражавате от временното блокиране.

Лъв – С нехармоничните аспекти на Меркурий и Марс към Сатурн, които изглежда ще ви въведат в блокажи, закъснения или ограничения, може да имате трудности при прокарване на вашите идеи или проекти, но само засега.

Дева – Може да имате много отбранителна позиция и може би някои наранени чувства, когато идеите ви не се приемат веднага, затова е най-добре да не се увличате в това. Няма победители в спорове, които нямат потенциал за растеж.

Везни - Меркурий и Марс, образуващи съединение днес, могат да ви вдъхновят, но също така могат да утежнят проблемите. Стремете се да облекчите натоварването си и да се отпуснете, ако можете. Вашите нужди от познаваемост, сигурност и комфорт са високи в момента.

Скорпион - Меркурий и Марс се съединяват във вашия знак и умствената енергия се засилва, обаче образуват квадрат към Сатурн и рутинните задачи може да изглеждат по-трудни за поемане и осъществяване в момента.

Стрелец – Можете да се зареждате с идеи за нови начинания. Имате силата да вдъхновявате и помагате на другите с вашите думи или насърчение. Желанието ви да стигнете до истината по даден въпрос може да работи за или против вас.

Козирог – Може би е по-добре да наблюдавате и да формулирате стратегия и след това да действате по-късно. Ако използвате напрегнатите енергии на днешния ден конструктивно, може да е добър момент да се излеят в проект, който ви отвежда някъде.

Водолей – Заровени болки може да изскочат от скривалището днес. Ако не внимавате, те могат да намерят израз по един или друг начин в разговорите ви. Може да се разкрият тайни или да излязат наяве скрити по-рано неща.

Риби –Личните отговорности ви разсейват от вашите цели и професионални задължения. Не е идеалното време за издигане на позиция или прокарване на проект или идея, така че помислете дали да забавите нещата и да се движите с по-удобно, естествено темпо.