Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овенът ще получи прилив на сила и увереност. Близнаци, днес бъдете внимателни!

Внимателно следете действията си и взаимоотношението си с другите хора. Денят може да е опасен, ако не се използва правилно енергията му. Лошите дела, гневът и агресията ще се върнат като бумеранг и ще ударят по най-слабото място.

Овен – Мнозина отново ще почувстват прилив на сила, така че не се колебайте да подхванете нещо ново. Благоприятен ден, който обещава да бъде успешен за тези, които искат да се докажат и да се стремят към успех, но това важи за втората половина на деня.

Телец – За представителите на вашия зодиакален знак, естетиката и удобната домашна среда са от голямо значение. Може би е време да актуализирате обстановката, да направите козметични ремонти или да смените мебели в хола?

Близнаци – Призивът на звездите към вас е да бъдете много внимателни във всичко. Обмисляйте нещата и се вслушайте в съветите на вашите близки или друг авторитетен за вас човек с мъдър житейски опит. За ваше добро е.

Рак –
За тези, които работят, е възможно да има напрежение, бъдете умерени. Вслушайте се в нуждите на тялото си и му дайте това, от което се нуждае. Светът не е съвършен, така че не очаквайте любовта да бъде винаги идеална. Бъдете реалисти.



Лъв – Не е изключено днес вашите действия да имат импулсивен характер. При решението на въпросите, които ви предстоят, се опитайте да призовете на помощ интуицията си, която ще ви подскаже най-правилното за момента решение.

Дева – Днес се чувствате доста самоуверени. Ще се придвижвате решително към целта и осъществяването на мечтите си, стига условията да позволяват. Съсредоточете се върху практичните неща. Бъдете търпеливи.

Везни – В работата си ще бъдете креативни. Разговорите с любимите хора ще донесат спокойствие и хармония. Ако не са до вас, обадете им се, поддържайте връзка, въпреки че не можете да се видите.

Скорпион – Можете да почувствате, че днес разполагате с подходящите инструменти за решаване на проблеми. Изглежда, че здравият разум управлява и в резултат проблемите се чувстват управляеми. Също така е възможно да привлечете подходящата подкрепа или сътрудничество.

Стрелец – Главата ви може да е в режим на работа, но сърцето ви е някъде другаде. Денят също така притежава потенциала за чувство за вътрешен мир и баланс. Ще получите яснота или потвърждение на въпрос, който ви вълнува.

Козирог – Днес може да бъде много специален ден, ако знаете как да изиграете добре картите си. В отлична форма сте за планиране на стратегии. Ще бъдете много креативни и оригинални и може да се изкушите да опитате нещо.

Водолей – Нова прическа или екстравагантни дрехи могат да бъдат достатъчни, за да направят всекидневния сив живот малко по-цветен. Малко хаос и спонтанност понякога могат да помогнат да се измъкнете от обичайните модели.

Риби – Ако трябва да вземете решение, бъдете внимателни и обмислете добре нещата, преди да действате. Не застрашавайте стабилността си и преценявайте добре всяка стъпка, която предприемете.