Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овни, бъдете бдителни днес. Риби, станете господари на съдбата си

Поради Меркуриевият тригон с Нептун 24-25 ноември са добри дни за поети, писатели, журналисти или ако искате да напишете важно писмо. Който има нужда да пише – да пише! Времето днес от 12:46 ч. до 17:06 ч. не е удачно за покупки, уреждане или започване на важни дела, предложения, договори, затова пък първата половина на деня е много благоприятна.

Овен – Условията са идеални през първата половина на деня за постигане на напредък в работата (бизнеса). Просто трябва да управлявате ситуацията хитро. Днес трябва да сте особено бдителни. Не се отклонявайте от курса.

Телец – Време е да решите целите си, защото имате всички шансове да ги реализирате успешно, но само през първата половина на деня. Старайте се да се пазите от неудобни разговори с партньора си, защото в крайна сметка сами ще създадете проблеми в рая.

Близнаци – Отговорностите и задълженията се трупат и вие се чувствате непрекъснато под натиск. В работата, вероятно ще възникнат проблеми или ще се появят затруднения през втората половина на деня. Важните дела пренесете преди това.

Рак – Важното в живота е да останете на крака. Точно това сте призовани да направите днес, ако искате да се измъкнете от трудната ситуация, в която сте се затънали. Опитайте се да поддържате положителна нагласа.


Лъв – Ще имате шанс да се справите с недовършена работа (задачи) и да се обърнете към стари проблеми, които пречат на вашите цели да бъдат реализирани. Можете да преодолеете повечето препятствия, които възникват по пътя ви.

Дева – В момента сте играч в готовност да влезете в действие. Начинът, по който вършите нещата, е само въпрос на време да опитате сладък успех! Ще се насладите на някои качествени дискусии с хората около вас.

Везни – Помислете добре, преди да поемете нови задължения, и не вземайте решения, които могат да ви отведат по грешния път. Ако поемете твърде много, ще ви е трудно да се справите с отговорностите си в бъдеще.

Скорпион – Ако сте самотен рейнджър, може да се наложи да преразгледате позицията си по отношение на връзките. Може би трябва да промените тактиката си. Бъдете сигурни, че пътят е отворен за вас, за да срещнете човека на мечтите си.

Стрелец – Днес трябва да сте практични в решенията си. Не задържайте вниманието си върху ситуации от миналото, които не правят нищо друго, освен да пречат на вашия напредък. Не губете времето си и не оставяйте деня да мине, без да правите нещо конструктивно в него.

Козирог – Трябва да се организирате днес. Това ще позволи на нещата да си дойдат на мястото и да са от полза за вас. Бавно ще започнете да виждате, че целите ви се превръщат в реалност и това със сигурност ще ви повдигне настроението.

Водолей – Днес може да продължите напред в реализацията на вашите планове, без излишни забавяния и колебания, но само до обяд. Освежете външния си вид и намерете малко време за почивка.

Риби – Вашата работа е да изчистите съзнанието си от всякакви излишни притеснения и да не се занимавате с незначителни въпроси. Не позволявайте на живота си да ви подмине, без да участвате активно в него. Станете господари на съдбата си.