Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овни, бъдете по-внимателни по пътищата

Овен – Препоръчва се да бъдете по-внимателни по пътищата, на непознати места или при работа с непознати хора. Вашите отношения с външния свят няма да бъдат особено гладки. Бъдете внимателни към детайлите, гледайте да не пропуснете нещо важно.

Телец – При всяка дейност трябва внимателно да спазвате инструкциите за безопасност. В комуникацията е желателно да се придържате към спокоен, неутрален тон (разбира се, само ако не търсите кавги).

Близнаци – Доста сложен ден. Събитията от минали дни ще имат пряко въздействие върху текущите ви взаимоотношения, предимно личните. Независимо колко задължения ви очакват, ако имате нужда от почивка, вземете си!

Рак – През втората половина на деня може да изпаднете в положение на зависимост или уязвимост. Напрежението постепенно нараства. Вероятността от разногласия се увеличава. Не си създавайте сами излишни проблеми.

Лъв – Ще бъдете изпълнени с оптимизъм и борбеност, така че нищо няма да може да ви устои на пътя. Като истински лъв ще "победите" всички, които се опитват да ви навредят, като им покажете, че "всичко се връща като бумеранг". Това не означава, че ще сте лош човек, а само справедлив.

Дева – В началото на деня ще бъде трудно да съберете мислите си. Склонни сте днес повече от всякога да мърморите, да се хващате за дреболии, макар да не си давате сметка колко е дразнещо за останалите. Това е най-лесният начин да влезете в конфликт, какъвто не трябва да се допуска всъщност.

Везни – Говорете по-малко на работното място, действайте повече. Не се отпускайте, дори ако мислите, че точните хора са на ваша страна. В комуникацията си бъдете коректни, учтиви, последователни.

Скорпион – Вероятността от неочаквани събития, неуспехи, парични загуби, грешни изчисления, неуспешни придобивки нараства неимоверно. Не бързайте да прилагате съветите, получени от друго лице.

Стрелец –Трябва малко да се поуспокоите, да поемете контрол над вашия ентусиазъм, амбиции, говорене, тенденция към язвителна критика или остри реакции към думите и действията на другите. Ще премълчите или скриете нещо от партньора си.

Козирог – Прогонете унинието и тъгата, не позволявайте на меланхолията да ви завладее - в противен случай практически доброволно ще си навлечете сериозни проблеми. Въпреки че денят е труден и напрегнат, опитайте се да се настроите на позитивна вълна.

Водолей – Бъдете подготвени за всичко – днес може да се сблъскате с много неприятни ситуации. Не сe чувствате много уверени сега. Не се поддавайте на провокации, каквито ще срещате доста през днешния ден.

Риби –Не се поддавайте на ненужни притеснения и вълнения през деня. Това е труден период, особено за онези, които често се притесняват за дребни неща и приемат нещата много навътре. Въздържайте се от всякакви крайности.