Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овни, ден е за добри дела. Риби, зарадвайте любим човек

Овен – Действията са по-важни от думите. Днес прегърнете силно партньора си, за да му кажете, че го обичате, изненадайте близките си, за да им покажете, че те означават много за вас, бъдете с приятелите си, за да докажете своята лоялност към тях ... Правете добри дела.

Телец – Успешен неделен ден. Не отказвайте покани за срещи. Ще си прекарате добре, ще се заредите с нови емоции. Отделете време за вашите увлечения и страсти. Намерете време и за партньора си.

Близнаци – Неделният ден прекарайте в тиха и спокойна обстановка. Това е точното време да се насладите на простите радости на живота, например спокойствие или вкусна храна. Не планирайте нови начинания, смяна на обстановката.

Рак – Общата атмосфера на деня е мързелива, пасивна, хедонистична. Днес звездите ви обещават благополучно разрешение на всяка ситуация. Отпуснете се напълно и не мислете за нищо, което да безпокои съзнанието ви.


Лъв – Наблегнете на по-спокойната почивка или пък може да се заемете само с ненатоварващи домашни задължения. Обърнете внимание на собствените си желания и намерете време за развлечения и приятни занимания.

Дева – Денят е добър за размишление, медитации и работа над себе си. Важно е да не се поддавате на унинието, а да се намирате в бодро и позитивно състояние на духа си. Възможно е да ви напомнят за себе си хора, които отдавна не сте виждали и чували.

Везни – Денят обещава добро настроение. След напрегнатата седмица, през която сте изразходили много енергия, е време да възстановите силите си и да възвърнете равновесието си. Обърнете повече внимание на всичко свързано с вас - красота, комфорт, хармония, здраве, любов.

Скорпион – Не се лишавайте от приятни усещания и любими удоволствия. Отделете цялото време за съвместно приятно прекарване и забавление с любим човек, семейството или приятели. Не забравяйте, че всичко е любов!

Стрелец – Добре е за уединение и да се отпуснете на спокойствие в домашна среда. Погрижете се за себе си, за тялото и духа си. Да възстановите вашият енергиен потенциал могат да ви помогнат добрият релакс, приятелската среда или пътуване за развлечение.

Козирог – Днешният ден носи стабилност. Ще имате възможност да свършите важни задачи. Съгласувайте своите интереси с тези на партньора си. Добре ще е да проявите дипломатичност и да откликнете на предложението му.

Водолей – Неделята е добър и спокоен период за вас. Отдайте се на пълноценна почивка, а ангажиментите могат още да почакат. Занимавайте се с по-спокойни и релаксиращи неща. Не оставяйте на последно място личните отношения.

Риби – Препоръчително е да прекарате повече време в спокойна среда и да помързелувате. Ще откриете идеи или решение на своите проблеми в компания с приятели. Помислете как да очаровате и изненадате любимия човек.