Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овни, ден, изпълнен с романтика. Водолеи, време е за пътуване

Първата половина на деня все още имате възможност за втори шанс, докато през втората ще е нужно да проявите духовна сила. Луната ще започне да размахва тъмни криле над света. Пазете се от провали, опасни ситуации, изкушения.

Овен – Луната плува през грациозните Везни (партньорският ви дом) и се свързва с вашата управляваща планета, самомотивирания Марс. Тази връзка между двамата подклажда интереса ви към романтичните връзки днес.

Телец – Денят ще бъде белязан от променливост, тъй като ще промените фокуса си и ще се съсредоточите повече върху собствените си интереси и действия. Ще отделите много внимание и на интимните въпроси.

Близнаци – Луната активира вашия пети дом на влюбеност, романтични сценарии и творчески размишления. Това насочва вашето емоционално внимание към теми около вашите желания за привързаност и любов, както и отношенията, които имате с вашето вътрешно дете.

Рак – Успехът, макар и труден за постигане, се намира на върха на копието. Водете се от вашата остра интуиция, която никога не ви подвежда. Не коментирайте проектите си с никого и носете със себе си защитен амулет, като кварц, срещу завистта, която можете да предизвикате.

Лъв –
Не очаквайте от себе си да стоите на едно място в петък. Има неща за вършене и места за разглеждане! Луната ви помага да оцените вашите нужди. Връзката ѝ с Марс го прави идеален ден за всякакви възможности.

Дева – Със сигурност ще трябва да вземете решение и да направите избор, но не го правете днес. Объркването в главата ви е голямо, затова изчакайте няколко дни и обмислете добре възможностите си.

Везни – Като Везни сте склонни да отдавате енергията си на другите, без да мислите първо за себе си. Звездите в петък ви насърчават да изоставите този начин на действие и да насочите вниманието към вас. Луната се влива във вашия знак около обяд, сигнализирайки за силна нужда да се върнете към индивидуалните си потребности.

Скорпион – Изглежда сте на кръстопът в живота. Пред вас има много различни възможности. Единственото нещо, което ще бъде сигурно, е че промените предстоят. Ще се изправите пред някои избори, но не вземайте решение днес.

Стрелец – Основното ви занимание ще бъде работата, в която ще намерите прекрасни и вдъхновяващи моменти. Поели сте много задачи, но не е много трудно за вас, така че резултатите ще бъдат видими скоро.

Козирог – В професионалната среда може да има търкания с някой. Ще забележите, че сякаш отношението на някого към вас се е променило. Няма да ви бъде напълно ясно защо е така. Обърнете внимание на сигналите в тялото ви, които може да са предупреждение за нещо.

Водолей –
Излезте от зоната си на комфорт днес. Хармоничната връзка на Луната (във вашия девети дом на приключенията, разширението, вярата, философията) с Марс го превръща в енергичен ден, затова направете нещо активно. Идеален ден за пътуване или за някакво местно приключение.

Риби – Графикът ви е претоварен с всякакви отговорности. Не се насилвайте да вземете решение днес. Изчакайте един ден и след това спокойно помислете за всичко. Ако сте сами в този момент, бъдете нащрек, защото човекът, когото чакате от дълго време, може да се появи.