Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овни, денят обещава добро настроение

Овен - Денят обещава добро настроение. Ако сте имали напрегнат период през седмицата и сте изразходили много енергия, сега е време да възстановите силите си и да възвърнете равновесието си. Обърнете повече внимание на всичко свързано с вас - красота, комфорт, хармония, здраве, любов.

Телец - Неделята прекарайте в тиха обстановка. Това е точното време да се насладите на простите радости на живота. Например спокойствие или вкусна храна. Не планирайте нови начинания, смяна на обстановката.

Близнаци - Препоръчително е да прекарате повече време в спокойна среда и да помързелувате. Ще откриете идеи или решение на своите проблеми в компания с приятели. Помислете как да очаровате и изненадате любимия човек.

Рак - Може би вашите надежди няма да бъдат напълно оправдани, но можете да разчитате на частично изпълнение на вашите желания. Подходящ ден за отпускане в комфортна обстановка с приятели. Съсредоточете се върху личните си отношения.

Лъв - Днес ще се ръководите от умереност и практичност. Неделята е добър и спокоен период за вас. Отдайте се на пълноценна почивка, а ангажиментите могат още да почакат. Занимавайте се с по-спокойни и релаксиращи неща. Не оставяйте на последно място личните отношения.

Дева - Днес ще се откъснете от мислите, които ви безпокоят, и ще се радвате на спокойна и хармонична обстановка. Няма други причини, които да нарушат този комфорт, освен вие самите. Избягвайте да мрънкате на партньора си или на близките. Намерете си занимание, което да ви доставя удоволствие и му се отдайте изцяло.

Везни - Днес ще имате шанс да се насладите на живота. Не се лишавайте от приятни усещания и любими удоволствия. Отделете цялото време за съвместно приятно прекарване и забавление с любим човек, семейството или приятели. Не забравяйте, че всичко е любов!

Скорпион - Общата атмосфера на деня е мързелива, пасивна, хедонистична. Луната ви обещава благополучно разрешение на всяка ситуация. Отпуснете се напълно и не мислете за нищо, което да безпокои съзнанието ви. Използвайте пълноценно времето за любов.

Стрелец - Денят е хубав и приятен. Вниманието ви е насочено към рутинните дейности. Важно е да правите всичко с удоволствие. Не се претоварвайте. С партньора си (или цялото семейство) можете да предприемете съвместни културно-развлекателни мероприятия.

Козирог - Днес Луната ви обещава успешен неделен ден. Отделете време за вашите увлечения и страсти. Ще си прекарате добре, ще се заредите с нови емоции, ако се срещнете с приятели или пътувате за развлечение с половинката си.

Водолей - Днешният ден носи стабилност. Ще имате възможност да свършите важни задачи. Съгласувайте своите интереси с тези на партньора си. Добре ще е да проявите дипломатичност и да откликнете на предложението му. Непременно намерете време да се посветите на любовта.

Риби - Днес имате позитивна настройка и ще намирате приятната страна във всяка ситуация. Денят може да се окаже доста забавен за мнозина или да преживеете нещо вълнуващо. Не са изключени благоприятни събития, добри новини или приятни изненади.