Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овни, днес е ден за нови запознанства

Овен – Днес е идеален ден, в който можете да се обадите на стари познати, срещи с приятели, нови запознанства. Особено през втората половина на деня и вечерта. Що се отнася до любовта и взаимоотношенията, влиянията помагат да се укрепи духовната връзка с партньора.

Телец – Първата половина на деня има опасност да донесе напрежение в отношенията ви. По-късно опасността отминава. Подходящо време за прекарване времето у дома. Съчетайте полезното с приятното. Правете всичко, което ви доставя удоволствие.

Близнаци – Емоционалното напрежение расте, защото Луната следобед преминава в в знака ви. Емоциите могат да бъдат по-силни от логиката, което ви поставя в уязвимо положение. Сега ясно осъзнавате вашите истински чувства и желания, независимо дали ви харесва или не.

Рак – Възможно е да възникнат усложнения в отношенията ви. Бъдете търпеливи, сдържани, контролирайте отрицателните емоции. Денят е благоприятен за оставане у дома, за семейно планиране, за обсъждане на проблеми. Подходящо е за духовни практики.

Лъв- Днес Луната ви обещава успешен неделен ден. Отделете време за вашите увлечения и страсти. Ще си прекарате добре, ще се заредите с нови емоции, ако се срещнете с приятели или пътувате за развлечение с половинката си.

Дева – Старайте се да запазите хармонията в отношенията си. Ако не внимавате е възможно да възникнат спорове и разправии, които могат да прераснат в нещо по-сериозно. Добре ще ви се отрази уединението. Добрата почивка ще ви зареди с нови сили.

Везни –Занимавайте се само с неща, които са ви приятни. През втората половина на деня, Луната ще спомогне да се подобри настроението ви. Прекрасно време за уреждане на семейни събирания, празненства, съвместни мероприятия.

Скорпион – Днес няма да ви е скучно, ще имате възможност да направите нещо интригуващо и необичайно. Поддържайте позитивна нагласата си. Луната ви предлага необходимата подкрепа, за да се справите с всички задачи.

Стрелец - Самочувствието при някои от вас няма да е много добро. Не е изключено да се появят обстоятелства, които да възпрепятстват първоначалните ви планове за деня. Ще проявите активност в домашните дела. Ако усетите, че се заражда конфликт, бъдете сдържани. Не раздухвайте огъня.

Козирог – Хубаво е да се посветите на дома и семейството. Емоциите ще играят важна роля в динамиката на отношенията днес. Вие вероятно ще предпочетете спокойствие, тишина, свобода, релаксация. Една добра почивка ще презареди батериите ви напълно.

Водолей – Жизненият ви потенциал, личният чар, интуицията нарастват. Благоприятно време за гости и срещи, за нови развлечения. Очаква ви успех в личния живот. Тези, които са сами, нека се възползват от подходящите обстоятелства.

Риби – Повишена е вероятността от конфликт в семейството с близък човек. Това важи най-много за родените през първата десетдневка на знака. По-добре е да се опитате да изгладите вашите взаимоотношения. Луната ще ви подкрепя в начинанията, така че не всичко е загубено.