Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овни, днес е моментът да постигнете начертаните цели

Овен – Енергията ви ще бъде насочена към постигането на вашите лични цели. Вие се стремите към мир и това ще ви донесе щастие. Общуването в областта на любовта е от решаващо значение и е време да се разрешат някои недоразумения.

Телец – Днес ще бъдете в добро разположение на духа и сте готови да направите положителни промени. Отделете време и изслушайте останалите, какво имат да кажат - не настоявайте вие да сте прави на всяка цена.

Близнаци – Не прекарвайте днешният ден в безплодни дискусии и губене на време, правете нещо полезно. Ще предприемете крачка към постигането на вашите любовни цели, но не се оставяйте в плен на илюзиите.

Рак – Атмосферата около вас ще бъде позитивна и ще получите заслужената почивка. Не се колебайте и се насладете на нещата, които харесвате и ви носят удоволствие. Денят е страхотен за пътуване и промяна на ежедневието.

Лъв – Атмосферата около вас е динамична, така че бързо може да изразходите енергията си. Изберете спокойната обстановка и се погрижете за нуждите на тялото. Не се затваряйте в себе си и потърсете нови преживявания.

Дева – Днес вие ще сте твърде самоуверени, затова внимавайте какво впечатление оставяте у хората. Избягвайте дълбоките и сложни дискусии и се фокусирайте върху действията вместо върху говоренето.

Везни – С усмивка и чар ще можете да постигнете всичко, което желаете. Оставете миналото зад себе си и се съсредоточете върху доброто, което е пред вас. Не позволявайте нищо да ви безпокои, но обръщайте внимание на разходите.

Скорпион – Имате нужда да се наслаждавате на живота и точно това трябва да направите, за да заредите батериите с нова енергия. Ще имате възможност да свършите нещо, което досега не сте успявали. Някои ще получат добри новини.

Стрелец – Това е чудесно време да изразите мнението и вижданията си свободно и безпрепятствено. Ще бъдете привлечени от приключения и нови неща, така че ще можете да обогатите своя любовен живот с нещо различно от ежедневието си.

Козирог – Днес сте по-импулсивни от обикновено. Избягвайте експлозивните дискусии. Слушайте нуждите на тялото си и приемайте повече течности. Компромисът и проявеното разбиране към партньора ще направят чудеса в областта на любовта.

Водолей – Ще ви се отворят неочаквани и добри възможности, не пропускайте тези шансове. Няма да ви се изплъзнат подробностите, но бъдете дискретни. Помислете как да подобрите любовният си живот и да направите ежедневието си по-просто.

Риби – Поддържайте себе си в добра форма и най-важното, не забравяйте, че трябва да отделите време за почивка и да не прекалявате с работата и задълженията. Ще се посветите на нещо важно заедно с любимия човек.