Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овни, днес е вашият ден! Близнаци, изчистете душата си ...

Овен – Днес ще имате много причини да се усмихвате, в живота ви се налага оптимизъм и ще знаете как да използвате всеки момент, за да се насладите и да бъдете щастливи. Ще бъдете заобиколени от приятели, които ще подкрепят всички ваши инициативи.

Телец – Ще успеете да се справите добре със задълженията си, но в никакъв случай не се претоварвайте. Имате нужда от малко любовно бягство - не се колебайте и се отървете от ежедневната рутина.

Близнаци – Изчистете душата си от лошите чувства, компанията си от фалшиви приятели и гардероба си от ненужно облекло. Време е да освободите място в живота си за нови неща. Те ще пристигнат по-бързо, отколкото си мислите.

Рак – Ако внезапно откриете, че "вашата половинка" е започнала да ви лази по нервите, опитайте се да се дистанцирате малко. В семейния живот трябва да сте по-внимателни към настроенията и желанията на вашето другарче.

Лъв – Намерете моменти на усамотение, за да мислите и приведете чувствата си в ред. Ще трябва да се адаптирате към обстоятелствата, да проявите толерантност и креативност. Няма да ви липсват положителни емоции.

Дева – Бъдете по-отворени и изразете мнението си - това ще ви накара да се почувствате много по-добре. Разходката в парка е най-добрият начин да се отпуснете днес. Очаква ви интересна среща, на която не сте се надявали!

Везни – Внимавайте с днешните разговори - не всеки трябва да знае за вашите цели и желания. Емоционално сте в страхотна форма, но тялото ви се нуждае от почивка. Ето защо, ако можете, прекарайте деня в релакс.

Скорпион – Социалните взаимоотношения ще ви доставят голямо удовлетворение и ще почувствате нужда да споделяте чувствата и мотивациите си с тези, които обичате. Вашата мистериозна и привлекателна личност ще ви отвори много врати.

Стрелец – Спестете време и не губете енергия за дреболии. Ако трябва да избирате между общуването с хора, скъпи за вас, и не много неотложни въпроси, тогава ще бъде по-добре да отдадете предпочитание на първия.

Козирог – Могат да възникнат недоразумения, особено с хората, с които живеете, и трябва да избягвате да бъдете прекалено взискателни и авторитетни. Понякога е полезно да се предадете на потока на времето и да видите къде ще ви отведе.

Водолей – Ако искате да направите положителна промяна, трябва да се освободите от лошите навици. Днес ще бъдете прекалено оптимистични, но това може да доведе до лоши решения. Трябва да сте малко по-реалистични.

Риби – За вас неделният ден ще премине без никакви вълнения. В повечето случаи вашите планове няма да бъдат нарушени. Посветете това време на себе си. Можете да спортувате, да отидете на масаж или да посетите спа центъра.