Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овни, днес е вашият ден!

Овен – Ще имате възможност да разширите сферата на своето влияние. Възможно е да завоювате нови позиции, да се представите по-добре пред другите, да завършите важен етап от вашата работа или просто да се окажете в точното време на точното място.

Телец – Няма смисъл да бързате или да преследвате цели - все пак нищо не зависи от вашите решения и желания. Ситуацията ще се развие без участието ви, така че звездите ви съветват да се отпуснете и да се оставите на течението.

Близнаци – Като цяло денят ви ще е добър и спокоен, въпреки че може да се появи леко напрежение. В разговорите ще проявите изтънчено остроумие. Тези, които ще попаднат в неприятни ситуации ще се измъкнат с изумителна находчивост и лекота от тях.



Рак – Днес е необходимо да бъдете по-сдържани и да не се поддавате на случайните си пориви. В известен смисъл няма да ви достига енергия и желание да довършите започнатото. Добре е да контролирате желанията си, особено когато се касае за материални разходи.

Лъв – Прекомерното самочувствие може да се превърне в проблем. Опитайте се реално да погледнете на нещата и не вярвайте на тези, които обещават твърде много. С някои хора трудно ще намерите общ език, колкото и да искате и да опитвате.

Дева – Днес собствените ви дела и желания ще бъдат на първо място. По-добре се въздържайте от поверителни разговори с другите, както и от излишни прояви на добрина. Най-добрата тактика е да се държите естествено.

Везни – Въображението ви поражда смели идеи, имате желание да излезете от зоната си на комфорт и да промените живота си. Искате всичко да стане ново и различно. Но всъщност не сте готови да пожертвате стабилността си и да се потопите в несигурност. Вместо да правите фундаментални промени, по-добре е да обмислите по-приемливи варианти.

Скорпион – Може да имате усещането, че си губите времето напразно, опитвайки се да направите и невъзможното. Вътрешният глас обаче ви подсказва, че скоро ще получите страхотен резултат. Може да ви връхлети внезапна романтична страст.



Стрелец – Този ден ще събуди у мнозина приключенския ви дух и желанието да експериментирате, за да можете да направите нещо, за което сте мислили преди това, че никога няма да направите. Животът е странен, но невероятен.

Козирог – Денят може да започне с неочаквано събитие. Ще се почувствате по-добре, ако намалите динамичното темпо на живот. Нещата в любовта се развиват според плановете ви и няма място за грешка.

Водолей – Не е време да се вземат решения за големи промени, обстоятелствата все още не са узрели. Днес настроението ви може да бъде твърде бунтарско. Пазете се да не произнасяте тежки и груби думи, защото могат да пострадат личните ви отношения.

Риби – Най-добрата стратегия за днешния ден ще бъде да говорите по-малко и да слушате повече. Не се опитвайте да се покажете като експерт в области, в които вашите знания и опит са недостатъчни.