Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овни, днес копнеете за бягство от ежедневието. Деви, внимавайте с флиртовете

През този период е нежелателно да се развива активна дейност и да се правят срещи. Това е ден на искреност и милосърдие. Трябва да се направи нещо в полза на душата.

Овен – Днес ще копнеете за бягство от ежедневието. Жадни сте за нови атракции, звуци, лица и места, преживявания. Сред група хора или в компания вие естествено сте движещата сила. Успокойте малко ентусиазма си и бъдете внимателни.

Телец – Строго избягвайте да се забърквате в клюки, нови начала и бъдете максимално внимателни в действията си! Емоциите днес вземат превес над логиката и разума ви, в резултат на което някои от вашите решения могат да се окажат неправилни!

Близнаци – Биоритъмът ви може да бъде леко забавен днес. Поради това не искате в този момент присъствието на много хора около себе си. Предпочитате да се потопите в собствените си проекти, отколкото да се забавлявате. Но вие не сте тип самотници.

Рак – Отношенията на работното място с вашите колеги се нуждаят от спокойствие и зрялост, ако искате да избегнете излишни и безсмислени недоразумения! Освен това е добре да се въздържате във финансово отношение, като избягвате спонтанни покупки!



Лъв – Днес ще се засили вашето творчество вдъхновение, но има известни рискове, особено ако се държите лекомислено, поради прекомерно самочувствие! Дори и да се забавлявате добре, трябва да останете приземени, да не търсите ефимерното щастие.

Дева – Трябва да сте много внимателни с флиртовете и новите запознанства днес, защото рано или късно ще разберете, че не всичко е толкова перфектно, колкото ви изглежда! Не давайте обещания, които няма да можете да изпълните!

Везни – Днес настроението ви е променливо и ще се отличавате с интровертност! Трябва да се отдадете напълно на личните си дела и да изясните чувствата си! Хубаво ще е да се посветите на всички висящи въпроси, за да се отървете от стреса, натиска и ангажиментите, които ви изтощават!

Скорпион – Професионалната област определено се нуждае от внимание, така че не забравяйте да поддържате хармонични отношения с колегите си! Ако флиртувате с някого във вашата работна среда, хубаво ще е да остане скрито, за да не пострада авторитета ви!

Стрелец – В професионален план ще се появят нови перспективи, но е добре днес да не се вземат бързо сериозни решения! Финансово избягвайте да поемате рискове, както и прекомерната щедрост към другите!

Козирог – Не се поддавайте на съблазънта от големи думи или романтични ситуации, защото не са такива, каквито изглеждат и може да останете разочаровани! Също така, избягвайте нови любовни връзки и запознанства днес!

Водолей – Мобилизирайте силите си, за да успеете да се справите с многобройните си задължения. Разбира се, дори и да сте стресирани, не търсете виновни там, където ги няма и е добре да можете да признаете грешките си!

Риби – Ако сте дефинирали точно целта, която трябва да постигнете, ще видите как тя се изпълнява. Ако имате важни разговори днес, не забравяйте да слушате внимателно какво ви казват събеседниците ви, особено ако са вашите близки!