Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овни, днес никой не може да устои на чара ви

Днес думите се превръщат в мощно оръжие, притежават огромна сила. Трябва да бъдете максимално внимателни, когато говорите с хората около вас. Случва се без да мислим, казвайки нещо да засегнем и обидим другите, но това също може да се отрази върху нас като бумеранг. До 11:36ч да не се предприема нищо важно.

Овен – В любовта ще бъдете самата страст и ще привличате със своята интелигентност и сила на съблазняване. Този ден се възползвайте от възможностите, защото те ще бъдат интересни. Ще имате невероятен късмет, който ще направи пречките лесно преодолими.

Телец – Слънцето във вашия творчески дом ще увеличи жизнеността и оптимизма ви и ще възвърнете страстта да живеете както искате. Добро време за пътуване, общуване, среща с хора. Правете това, което ви забавлява и ви прави щастливи.

Близнаци – Ще се справите лесно с днешните отговорности и в края на деня ще имате време само за себе си. В областта на любовта вашият чар няма да остане незабелязан. Ако сте необвързани, не прекарвайте вечерта у дома.



Рак – Няма нужда да се опитвате да угаждате на всички и знаете, че е невъзможно. Ще бъдете склонни да се доверите на някои хора, които не се знае дали имат добри намерения или не. Носете защитен амулет, за да неутрализирате завистта.

Лъв – Ежедневието ви става монотонно, затова е време да помислите за някои промени. Избягвайте проблемните хора, за да не развалят чудесното ви настроение. Не пренебрегвайте нуждите си - слушайте тялото си и не забравяйте да отделите време за почивка.

Дева – Мислете за днешния ден като за заслужена почивка. Оставете другите хора да се грижат за себе си. След това можете да прекарате свободното си време на спокойствие, например над хубава книга, на дивана или пред телевизора.



Везни – Днес планетите ви призовават да оставите нерешителността и да бъдете по-зрели в поведението. Не можете да отлагате завинаги, трябва да сложите край на дилемите. Много малко неща могат да ви изненадат, защото по трудния начин сте научили, че можете да очаквате всичко от хората около вас.

Скорпион – Не позволявайте на хората да се намесват в личния ви живот днес, защото е възможно да ви тласнат към грешни решения. Следвайте сърцето си, само вие знаете какво ви трябва, за да бъдете щастливи.

Стрелец – Задълженията могат да изчакат. Днес планетите ви канят първо да се съсредоточите върху щастието си и да направите или да се заемете с нещо, което може да ви изпълни с положителна енергия.



Козирог – Ще се почувствате достатъчно силни, за да вземете нещата в свои ръце и да направите всичко необходимо, за да намерите своя вътрешен мир. Това, което не ви убива, само ви прави по-силни. Бъдете по-внимателни към близките си.

Водолей – Този ден повече от всякога ще имате нужда от баланса, който ви дават тези, които ви обичат, така че се възползвайте от всеки момент, за да бъдете с тях. Малко по малко късметът се появява в живота ви и вашите цели се изпълняват.

Риби – Животът ви се състои главно от вашите решения. За по-добро утре, днес са необходими действия. Ако искате нещо в живота, направете необходимите стъпки сега. Ако сте във връзка, ще имате чудесна възможност да покажете на партньора си колко много означава той за вас.