Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овни, днес обърнете внимание на мечтите си!

Овен - Днес обърнете внимание на мечтите си. Вселената е пълна със сигнали и послания, които трябва да разчетете. Никой не може да избегне очарованието ви - възползвайте се. Намаляващата Луна увеличава вашата щедрост.

Телец - Време е да помислите за извършването на тези промени, които сте замислили и които ще благоприятстват живота ви. Вашата съблазнителна личност няма да остане незабелязана и можете да получите това, което искате.

Близнаци - Силата, която сте загубили ще се върне и ще се почувствате обновени, така че не се колебайте, ще получите това, което искате. Пригответе се да преживеете нещо изключително и приятно. Намаляващата Луна ви принуждава да извадите най-доброто от себе си.

Рак - Нещо ще промени отношението ви и ще ви накара да не се чувствате обвързани с нищо, да се радвате два пъти повече на това, което животът ви предлага. Ще живеете с по-голяма интензивност и по-малко притеснения. Отслабващата Луна започва да ви освобождава от притеснения.

Лъв – Позитивната нагласа, която имате ще ви помогне да преодолеете сложните моменти, които може да се появят. Вие сте много упорити и имате късмет, така че можете да постигнете това, което търсите. Луната ви помага да намерите решение на вашите проблеми.

Дева – Фокусирайте се и положете усилия за постигане на целите си, това е ключът към успеха. Днес вие няма да се поддадете на хората, които се опитват да ви манипулират и ще вземете собствени решения, дори да направите грешки. В любовта съблазнявайте и се наслаждавайте.

Везни – Вашите интереси могат да се сблъскат с тези на другите и да възникнат конфликтни ситуации. Вашата дипломация ще спаси положението. Ако имате важна среща, ще блеснете. Отслабващата Луна хвърля светлина върху въпросите ви.

Скорпион – Възползвайте се от доброто време, което Космосът предлага, за да се наслаждавате, да бъдете щастливи и да намерите перфектната хармония. Ще се възползвате от всички възможности, които възникват и ще отворите вратите към успеха. Отслабващата Луна изчиства съмненията ви.

Стрелец – Вложете цялата си енергия в това, което искате да постигнете. Вашите въпроси ще намерят отговори и решения на проблемите. Движете се напред без страх, защото ви очаква триумф. Отслабващата Луна носи положителна промяна в живота ви.

Козирог – Не пропускайте този ден! Това не е съвет, а силна препоръка. Днес е необходимо да се забавлявате, потърсете приятни поводи дори и да сте без настроение, без желание, но съществува риск от неконтролируеми инстинктивни емоции.

Водолей – Не позволявайте на мненията на другите да ви влияят, защото някои ще ви разберат, други няма. Вие имате много ясна представа какво искате. Действайте сами. Отслабващата Луна привлича усмивка на лицето ви.

Риби – Ще се почувствате много сигурни в себе си и ще оставите назад всякакви негативни мисли. Въпреки че нещата не стават толкова бързо, колкото искате, накрая ще постигнете целите си. Дръжте емоциите под контрол, избягвайте споровете.