Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овни, днес помислете за себе си. Везни, време е за почивка

Време за поправяне на стари грешки и на съзнателни промени в живота ви.

Овен – Вашето самочувствие ще зависи от настроението и емоционалното ви състояние. Отделете внимание на собствените си нужди и се заобиколете с хора, които ви обичат и подкрепят. Ако не сте доволни от любовния си живот, направите нещо по въпроса.

Телец – В днешният ден не е безопасно да се поддавате на изкушения и съблазни, не се ръководете от обиди и избягвайте да реагирате на провокации. Не е добър ден за активни начала, тъй като това ще ви създаде много ненужни проблеми.


Близнаци – Увеличаването на вашите задължения, ще е за сметка на други аспекти на живота. Партньорът ви може да остане доста разочарован. Старайте се да не обвинявате външните обстоятелства, особено след като не можете да ги промените.

Рак
– С вашето очарование и привлекателност, не на последно място доброта, лесно ще привличате вниманието на околните. Ако търсите флирт, лесно бихте могли да съблазните, който ви харесва. Обърнете повече внимание на здравословното хранене.

Лъв – Днес може да се надявате на по-спокоен ден, без ярки събития. В името на спокойствието и мирът, е по-добре да избягвате споровете и изострянето на конфликти. Напълно е възможно да получите изненада или добри новини.

Дева – Може да се почувствате необяснимо нервни, което е възможно да се прояви под формата на храносмилателно разстройство. Потърсете подходящ начин за релаксиране - насладете се на един топъл душ, излежавайте се на дивана с книга или пред телевизора.


Везни – Благоприятно за активна почивка, благодарение, на която бихте се почувствате много по-енергични и по-весели. Любовните взаимоотношения изискват повече внимание. Въздържайте се от ненужни критики към партньора си.

Скорпион – В този ден някои могат да се окажат в плен на илюзии, свързани с любовните взаимоотношения. Старайте се да не гледате през розовите очила, защото може да останете разочаровани, но през черните също не трябва.

Стрелец – Днешният ден изисква от вас сдържаност, предпазливост, самоконтрол над харченето на пари или над емоциите. Възможно е днес да се опитате да проявите малка фриволност в поведението, което може да ви създаде неприятности.

Козирог – Днес бъдете повече предпазливи във всяко отношение. Опасно е да се предавате на импулсивните капризи и настроения. Звездите ви съветват да се съсредоточите върху създаването на задушевна атмосфера у дома.


Водолей – Желателно е да се избягват ангажиментите днес и ненужното безпокойство, вместо това може да отдадете предимство на личния си комфорт. Обърнете си внимание на външния си вид и направите нещо, с което да се поглезите.

Риби – Днес може да изпаднете в илюзии и заблуди. Ако мислите за някаква промяна или други важни решения, внимателно подхождайте към това. Практическият подход ще помогне за правилната оценка на бъдещите перспективи.