Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овни, днес разчитайте на себе си. Стрелци, избягвайте спорове

Може да имате усещането днес, че не ви върви, че нещата не ви се получават, да имате 1001 причина за ядове. Каквото и да се случва, не го приемайте много навътре. Днешната енергия носи напрежение.

Овен – Днес ще бъдете активни и ще се справите с почти всякакви трудности и проблеми. Първата половина на деня бъдете внимателни и не пропускайте важна информация. Не разчитайте на други - ще трябва сами да решите някакъв проблем.

Телец – Не се страхувайте да поемате допълнителна работа - днес имате достатъчно енергия, за да завършите започнатото. Но не се захващайте с всичко наведнъж. Слушайте съветите на другите хора, но не ги следвайте буквално.

Близнаци – Днес е по-добре да действате според обстоятелствата, а не да изпълнявате добре обмислени планове. Ако сте направили всичко правилно, тогава изведнъж ще се вдъхновите и ще видите напълно нов потенциал в себе си.

Рак – Днес не се заемайте с твърде важни задачи, ще бъдете изнервени и лесно ще правите грешки. Опитайте се да се отпуснете малко. Благоприятен ден за почивка, за обмисляне на вашите действия в бъдеще.



Лъв – Днес е по-добре да завършите работата, която сте започнали, и да не се захващате с нови неща. Благоприятен ден за решаване на рутинни проблеми, задачи, които трябва да бъдат изпълнени възможно най-скоро.

Дева – Труден и непродуктивен ден. Звездите ви съветват да проявите спокойствие, предпазливост и да не правите това, което може да ви донесе неприятности. Пазете се от бързане и необмислени решения и действия.

Везни –
Днес са възможни препятствия и скандали, които не очаквате. Денят не е подходящ за смели и решителни действия, дори обмислени. Звездите ви съветват да не бързате и да си почивате повече.

Скорпион – Днес ще сте достатъчно енергични, за да се справите с всичко. Пазете се от интриги и разправии – ще изобилстват много. Не налагайте мнението си на никого. Звездите ви обещават нови и неочаквани събития, така че се опитайте да проявите воля и да устоите на изкушенията.

Стрелец – Денят е труден и напрегнат. Избягвайте да посещавате многолюдни места, ограничете общуването, особено с непознати. Избягвайте спорове. Днес може да започнете да се съмнявате в правилността на действията си.

Козирог – Не слушайте ничии съвети, особено от близки хора – те могат допълнително да ви объркат и усложнят живота ви. Нещата и събитията сами по себе си са неутрални, зависи през каква лупа ще гледате на тях.

Водолей – Избягвайте да се захващате с нови неща - могат да възникнат непреодолими трудности по пътя към изпълнението на вашите планове. Някои хора могат да ви вбесят много. Не им обръщайте внимание.

Риби – Денят е подходящ за рутинна работа или пасивна почивка. Не си търсете излишно натоварване. Комуникацията между вас и вашия партньор върви добре и можете открито да обсъждате всеки въпрос, който ви вълнува.