Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овни, днес ще бъдете център на вниманието и флиртовете

Овен – Днес лесно ще привличате вниманието на околните! Ще имате прилив на енергия и сила, ще се държите предизвикателно и при всяка възможност ще провокирате околните. На много хора няма да хареса това, така че е възможно да се стигне до конфликт. Пазете своята енергия за любов, а не за кавги.

Телец – Обадете се на приятелите си и организирайте среща за кафе по време на почивката си или след работа. Това удоволствие ще повиши мотивацията ви. Ще имате много неща, които да им кажете, но не водете монолог. Дайте думата и на тях.

Близнаци – В ума си имате много творчески идеи. Ще бъдете по-импулсивни от обикновено. Избягвайте разгорещени дискусии на работното място. В любовните дела можете да усетите второ дихание, а свободните от вас да срещнат любовта.

Рак – Понякога изглежда, че не можете да намерите своята светла точка, която да ви води, но не трябва да позволявате на меланхоличното настроение да ви доминира. Преодолейте страховете си. Поставете картите си на масата и помислете какво трябва да промените в живота си.

Лъв – Трудно е за хората около вас да издържат на темпото ви. Дори и на работното място въодушевявате с инициативите си и със своя оптимизъм. В любовта знаете как да нагласите добре нещата и това ви прави щастливи.

Дева – Не виждате ли, че рационалността убива удоволствието? Да, добре е да бъдете внимателни, но от време на време можете да си позволите да бъдете спонтанни. Не са изключени проблеми със здравето или на работното ви място.

Везни – Изглежда сте започнали деня си с десния крак, защото във всичко ще ви върви. Бързо и лесно ще се справяте със задачите си, ще намирате това, което ви трябва. Ще усетите как сякаш някаква сила ви охранява и пази от неприятности.

Скорпион – Днес ще бъдете в добро благоразположение на духа, с настроение и самочувствие. Мнозина от вас ще бъдат авантюристично настроени. Търсете, както се казва и ще намерите. Някои ще се увлекат във флиртове, други ще продължат да се колебаят дали да предприемат нещо.

Стрелец –Днес е хубав ден, за да преминете към нов житейски ритъм, който отговаря на вашите истински потребности и вътрешна същност. Вечерта отделете повече време за възстановяване на силите и за почивка.

Козирог – Благоприятно е да се занимавате с нещо ново, даващо простор на въображението. Добре ще ви се получи, ако трябва да мотивирате другите. Ще имате възможност да се порадвате на простите житейски радости.

Водолей – Благодарение на остроумието си и оптимистичната си нагласа, няма да останете незабелязани. Обръщайте внимание на подробностите около вас и може да откриете интересни възможности.

Риби – Звездите ви дават зелена светлина. Обърнете внимание на знаците, които Вселената ви изпраща. Луната засилва интуицията ви и ви въздейства на подсъзнателно ниво, като ви помага да откриете добри възможности как да направите живота си по-удобен и по-приятен. Ако забележите добър шанс, не го пропускайте.